Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 7 юли 2008, 22:20 ч.

проф. Йоанна Рубин ме излекува

 • 11 688
 • 17
 •   1
Отговори
 • Мнения: 59

Здравейте,
Преди да пиша в този форум, дълго време четях и пишех в „Ендометриоза-да поговорим”  и „Предстои ми лапароскопия”. Разбирате какъв е бил проблемът. Сега искам да споделя с всички как точно ме излекуваха.
В началото на годината в „Торакс” ми откриха киста на левия яйчник с големина 31.03 мм. Бях посъветвана да се оперирам скоро и тогава за пръв път чух за това заболяване и за сложното му лечение. Направих още едно изследване през февруари в „Майчин дом” и  лекарката потвърди размера на кистата и вероятността тя да е ендометриозна/шоколадова.  Заедно с това , обаче, се оказа, че и при десния ми яйчник има проблем. Първоначалното предположение беше за поликистоза, което допълнително ме обърка, тъй като двете заболявания не могат да се лекуват едновременно и лечението на едното ще компрометира другото. Тревогата ми се засили, когато отидох  в „Шейново” . На десния ми яйчник вече без съмнение се видя друга  по-малка киста 14.7 мм и това отхвърли съмненията за поликистоза. Турморният маркер СА 125 беше 22.77 при горна граница 35.00. Нямах друг избор освен да ме оперират и да започна лечение с Декапептил. Имаше и няколко странични ефекта, които започнах да забелязвам от средата на миналата година – цикълът ми се скъси от редовните 28-29 дена на 24-25, а кръвта бе по-тъмна. Появи се по-забележимо окосмяване и често имах пъпки. В това състояния попаднах на обява във в-к „Доктор”, в която пишеше, че проф. Йоанна Рубин лекува  кисти, миоми и много други злокачествени образувания. Прочетох информацията от сайта й и се изумих! Оказа се, че всички болести, които смятаме не само за тежки, но и нелечими, могат да бъдат надвити. При това положение реших да се обадя на проф. Рубин. По време на разговора ни тя ме успокои и каза, че със сигурност ще ми помогне. Видяхме се на следващата седмица. Първото, което направи, бе да ме прегледа цялата, за да установи в какво състояние съм. От самото начало бях абсолютно спокойна и притесненията ми за изхода на лечението изчезнаха. Проф. Рубин се зае не само с кистите, но и с гърдите и таза, защото усети, че и там има проблем. Според нея би  било неразумно да започва терапия само на едно място ( в моя случай на яйчниците), без да се прегледа целия организъм. От средата на април до началото на юни ходих около 10 пъти при нея. Малко по малко тенът ми се промени, стана по-свеж, съня ми започна да връща и цикълът - което е най-важното!- се нормализира. Сега се върна в обичайните си 28-29 дена, пъпките започнаха видимо да намаляват. Със всеки следващ път състоянието ми се подобряваше и не беше нужно повече лечение. В средата на юни отново отидох на преглед при друг лекар. Ехографът не показа никакви кисти! Яйчниците ми както бяха преди! Чисти и здрави! Обадих й се само за да потвърдя резултата, което тя вече знаеше. Винаги ще съм благодарна на проф. Рубин!
Пиша ви всичко това, защото разбрах, че съществува прекрасен да оздравея – без операция, без лекарства и без изтощително следоперативно лечение.
Мисля, че е добре  да го разкажа и на други хора!
Благодаря ви за търпението, с което изчетохте написаното!
Изпращам ви и линк www.medrubin.info/

# 1
 • Мнения: 7 023
Аз разгледах сайта, но не зная защо я наричаш професор, не видях да пише нещо по този въпрос, а освен това не се ли пише ХЕМОГЛОБИН а не ХЕМОГЛУБИН, както там е написано? Прощавай, но нещо ме съмнява. А иначе ако е вярно че ти е помогнала - браво!

# 2
 • Мнения: 59
В сайта пише, така се обръщат към нея, значи би трябвало да е. Има биография.
Изписах толкова много за да споделя какво ми се случи и не мисля, че е редно да премълчавам, независимо как съм се излекувала. Всичко е вярно е, не бих си позволила да пусна тема, която да заблуждава.
Благодаря, че се включи!
 

# 3
 • Мнения: 705
Лиляна, честито! Това, което разказваш е прекрасно. Надявам се да даде кураж на други жени да се спасят от ножа.
В заглавието трябваше да споменеш проблема, за да ориентираш жените с подобни заболявания, но карай.

Набързо прехвърлих сайта на Рубин. Не разбрах какъв е методът й на лечение. Би ли описала в какво се изразяваха посещенията ти при нея?

Ели, няма значение коя дума как се пише. Нали жената е здрава. Ти какво предпочиташ - да си грамотна и болна или неграмотна и здрава?

# 4
 • Мнения: 59
Много сте мили! Благодаря!  bouquet
Методът й е биоенерготерапия или както  ние бихме казали - екстрасенс, а посещенията са 30-минутни сеанси.
Все още се чудя възможно ли е или не. Малко се притеснявам от реакцията ако пусна темата с определено заглавие. Доста крайни мнения има, разбирам повечето хора, може би има и опитали, не знам...Самата аз бях скептична, защото прочетох неприятни отзиви за Й. Рубин, но това, което ме водеше, бе, че не може да кажеш, че лекуваш толкова болести и нищо от това да не е вярно.
 Hug

# 5
 • Мнения: 480
и каква е цената за един сеанс? колко често се правят и в София ли практикува?

# 6
 • Мнения: 7 023

Ели, няма значение коя дума как се пише. Нали жената е здрава. Ти какво предпочиташ - да си грамотна и болна или неграмотна и здрава?
Отговарям на въпроса ти: Няма значение аз дали съм грамотна или не /в случая си изкарвам хляба с друга професия/, но ако този, който ме лекува се нарича "професор", а бърка как се пише "хемоглобин" или "хемоглубин" мисля че имам сериозни основания за притеснение. Поне според мен, за вас не зная. newsm78

# 7
 • София
 • Мнения: 623
Дали съм чула за същата жена...в Курило ли приема пациенти?

# 8
 • Мнения: 4 150
Йоанна Рубин не е ли еврейско име?Жената от еврейски проиzход ли е?

# 9
 • Мнения: 59
мими то, anya , в София практикува, но лекува и в чужбина. Тя  определя кога е необходимо сеансите да се правят по на често.
Christian, не мога да ти кажа дали името е еврейско, но проф. Рубин е българка.
  bouquet

# 10
 • Мнения: 585
Аз все пак не разбрах, каква е цаната на един сеанс?

Много се радвам , че си се излвкувала с алтернативен метод Simple Smile Дай боже повече такива случаи Simple Smile

# 11
Може ли някой, който е ходил при проф. Рубин в най-кратък срок да ми каже цената на един неин сеанс? Моля ви. Прочетох на места, че цената била от 600 до 1000  лева. Това значи да се примиря със съдбата си.

# 12
 • Мнения: 585
Така и никой не отговори за цената, защо просто не и се обадиш и не попиташ направо.

# 13
 • Мнения: 348
Поздравявам lilija 67 с чудесното разрешение на нейния проблем!
Алтернативните методи са много добри за физическото тяло. Те са както прастари, така и все по-актуални в последно време. Вероятно човечеството израства до етап, в който ще ги разбира добре и няма да са достъпни само за тесен кръг хора, били те монаси от източни манастири, екстрасенси, друиди или африкански шамани.
Способността да боравим с фини енергии е присъща на всеки човек в по-голяма или по-малка степен. На тоси етап ние боравим с тях несъзнателно - като малки деца с оръжие и често си причиняваме нежелани неприятности, които прерастват в болести.
Чудесно е , че има все повече специалисти които да ни избавят от тях.
Има обаче и системи, които ни образоват постепенно да  боравим самостоятелно и да контролираме хармонията на своите мисли и чувства, а оттам и своето физическо здраве.
Такъв метод е праничното лечение ( лечение с прана). В България има специалисти, които могат да ви лекуват , наравно с това е застъпено обучението за самолечение и лечение, така че да престанете да бъдете пасивни пациенти, а постепенно да вземете здравето и живота си в свои ръце, както и здравето на своите близки и хармонията в семейството.
В този подфорум има тема за пранично лечение, там има доста линкове. В google също има доста инфо.
Ако някай се интересува по-конкретно, ще си пишем в темата или на лични.
Здраве и сила, светлина и любов в сърцата на всички нас!

# 14
 • Мнения: 1
Здравейте. Преди няколко дни се свързахме с проф. Рубин, тъй като майка ми е болна от рак. Първо пратих имеил с подробно описание на болестта и проведеното до момента лечение и получих отговор от човек на име Димитър, който ми написа, че проф. Рубин имала опит в подобни случаи и да се обадя на телефона от сайта. Свързахме си и ни вдигна жена, която се представи за асистентка на професорката. Обяснихме й, че майка ми е болна от рак и че е на химиотерапия, а "асистентката" набързо ни даде да разберем, че няма смисъл да се борим, защото тя се е била вече "обрекла" щом ходи на терапия и разсейките много бързо щели да се появят из цялото тяло. Химиотерапията била само за заблуда на пациентите, единствено професорката можела да лекува, но не се занимавала с хора, подложени на терапия... ?!?!?!?!?! С две думи майка ми да ляга да умира. Представете си как бихте се чувставли на нейно място ако ви кажят подобно нещо по телефона. Та в крайна сметка успяхме да разберем, че един сеанс за българи е от 1200 до 2000лв (може би финансовия статус определя точната цена....), като ще са необходими поне 5-6 сеанса. Лесно е да се сметне, че става дума за сериозна сума, която не всеки може да си позволи !!!
Тогава, питам аз, след като в сайта на проф. Рубин пише, че иска да помага на хората и да разпространи методиката си на лечение като обучава други доктори, кое налага тези непоносими за нормалния български гражданин суми. И това ли е нормалният начин на комуникация с един болен човек... ??? Нямам думи да изкажа възмущението си. Това за мен не е човек, който лекува хора, защото иска да им помогне, а комерсиална личност, възползваща се от слабостите и болката им. Оставам на всеки сам да си направи изводите.

Общи условия

Активация на акаунт