Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 1 369
 Ужасена съм и съм бясна. Прибирахме се от разходка към 9 без нещо тази вечер, все още беше светло и предвид горещините напоследък, това все още е едно нормално за разходка с дете време. Вървяхме по "Сан Стефано", когато видяхме един черен пикап да разпръсква "нещо" в две посоки. Мина покрай цялата Докторска градинка и продължи в посока към парка "Заимов". Мъжът ми държеше детето на ръце, колата мина покрай нас и буквално ни засипа с това "нещо".  После още една подобна кола видях да минава и по ул. "Оборище". Аз съм с доста алергии и веднага започнах да кихам, а и сега, около час и половина по-късно все още имам неприятен вкус в устата и все едно имам кърфички в гърлото. Детето ми няма още 4 месеца и съм в ужас. Звъняхме къде ли не... никой нищо не знае. От Столична община ни казаха, че не знаят с какво е пръскано, но за всеки случай да сме си затворели прозорците???!!!???

 Кажете ми нормално ли е да се пръска около градинките в час, в който там все още има много малки деца?

 Някой има ли представа към кого да се обърна за малко повече информация, поне да знам с какво сме се надишали в такива изобилни количества?

 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1
  • Мнения: 18
Ами предлагам да се обърнеш към кмета Бойко Борисов или към който е във вашия  район .   Или ХЕИ

Общи условия

Активация на акаунт