Здравейте!
Четох тук за вирусът HPV след като моята приятелка и бъдеща съпруга ми сподели, че е боледувала от това и иска да се изследвам. Ще го направя, защото знам, че е за наше добро. За мен и за нея. Тя ми каза, че страда от един от лошите разновидности на този вирус и ако и лепна някой в повече, може и да е фатално. Така че разбирам причините да ме изпрати на изследване.
Търсих доста информация за начина, по който се прави изследване на мъжа, но не успях да намеря. Единственият начин да бъда изследван е чрез взимане на проба от пениса чрез вкарването на някаква тръбичка с памук върху нея, която взима проба. Както разбрах, процедурата е болезнена. Една позната ми каза, че имало начин това да се избегне, като се вземе кръв.
Много ви моля, ако знаете нещо за тази процедура, какво е нейното естество, в какво точно се състои, болезнена ли е и има ли начин да се избегне и да се потърси друг вариант за изследване, кажете! Ще ви бъда благодарен. Вярвам, че тази тема ще се появи после и в гугъл и много мъже, като мен ще бъдат улеснени.
Също така, какво се случва, ако се окаже, че имам нейният вирус или някой от другите фатални? Какво може да се случи? Лекуване?
Искаме да си имаме бебе и е важно за мен. Пък и си е моя бъдеща булка Simple Smile Благодаря предварително!