Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 6
Здравейте на всички!
Ще се радвам, ако някой ми даде отговор на моето запитване.
Ние от 4 дни спим в яслата (детето ми е на 1 година и 10 месеца). Но имаме проблем с едната медицинска сестра в ОДЗ 4 "Ангел Каралийчев". Държи се страшно арогантно с мене и детето ми. Прави коментари от сорта " това дете е на 2 години и още не може да говори. Казва на колата "бръм,бръм", аз такова дете не съм имала в яслата, днес ми събуди всичките деца в 14:20 и колежката ми каза да не търпя такова дете в яслата, а веднага да се обадя на родителите да го вземат. По- лигаво дете от него аз не съм имала! Той постоянно иска да стои при мене и да го нося. Аз как ще се оправям септември месец като дойдат още нови деца?! Вие трябвало е да го обучавате 6 месеца преди да почне ясла! Не сяда на гърне!"
А в същото време сестрата от другата смяна каза, че детето си спи, храни се само, сяда на гърне, само къде плаче от време на време. Но тази сестра ми говори нормално, без да ми повишава тон. Докато другата ми повишава тон и постоянно повтаря как ние родителите не си учим децата на елементарни неща и че постоянно я лъжем.
А моето дете ходи на яслата с памперс по тяхна молба,вкъщи си сяда на гърне и ходи без памперс. Спи без памперс. На площадката сме без памперс.
Другото което установих, при въпросната сестра е по време на нейната смяна, детето ми от сутринта 7:00 до 17:00 е било с един и същи памперс. Убедена съм, тъй като от вкъщи му слагам памперс, който не е надписан (те ни задължават да ги надписваме) и вечерта се прибра с неподписан памперс.
Изкара ми детето, че има конюнктивит и че се е вкарала в голям разход, защото е изхарчила 2 пакета носни кърпички. Оказа се, детето ми за първи път има афти в устата и е напълно здраво. А тя така ми се разкрещя пред други родители, защо съм го пуснала като е болно. А интересното е, че два дни преди да почне ясла на детето му биха ваксина и докторката му направи обстоен преглед и беше напълно здрав. Лекарят каза, че най-вероятно е ял неизмит плод!
Не съм много сигурна за името на въпросната сестра, иначе щях да го напиша и ако има родители, с които по същия начин се държи сестрата от ОДЗ 4 ще се радвам да ми пишат. Аз вече подадох жалба при Директорката и се надявам да предприемат някакви мерки!
Благодаря Ви предварително!

# 1
  • Мнения: 911
Съжалявам за това, което ви се случва. Моето дете е същата градина, но е по-голямо. Не сме имали подобни проблеми, но не виждам нещо ненормално в поведението на детето ти. Недопустимо е такова отношение към детето и теб.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт