Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 616
Здравейте момичета, за първи път си позволявам да пусна тема, обаче от известно време тази мисъл не ме оставя на мира. При цветна снимка установихме, че тръбите ми са запушени. При лапароскопия се доказа ендометриоза която е засегнала основно тръбите, които при предварителната уговорка с док се разбрахме да прекъснат. И сега съм подготвена за инвитро. Месеци по-късно след всичко това при разговор разбрах че съществува макар и много минимална вероятност в това състояние да настъпи бременност.  newsm78 Не ми е ясно как ще стане това, но тази мисъл не ми излиза от главата. Понякога се питам защо избрах прекъснавето на тръбите, а не лечение на ендометриозата. Но претегляйки нещата може би и сега пак бих постъпила по същия начин. Знае ли някоя от вас подобен случай или просто да забрява за илюзиите? Благодаря ви предварително за отзивчивостта и моля не ме съдете за наивността ми.

# 1
  • Мнения: 172
Лора, вероятността за бременност в твоят случай по нормален път мисля ,че клони към 0 /  това си е мое лично мнение /. Друго е ако са само запушени - тогава наистина има хора, които са забременявали, но каго са прекъснати ..едва ли. Не искам да убивам надеждите ти, и аз самата живея години с тези минимални надежни, но времето минава...а аз не съм стигнала до никъде.
А какво направихте с ендометриозата?
Пожелавам ти много късмет!

# 2
  • Мнения: 616
Ендометриозата остана изолирана и като няма от къде да се "храни" би трябвало да е спряла развитието си. Лично за себе си взех решение, че не желая да преминавам през лечението й, от страх може би. След лапарото мога да кажа, че симптомите които имах по време на цикъл почти изчезнаха, което ме навежда на мисълта, че съм постъпила правилно. Док иска не по-късно от есента да направим инвитро. До тогава ще пия Фемоден, че и естрадиола ми се оказа висок. Имам и бойната задача да си подготвя заместник, че в работата се оказах незаменима /за огромно мое съжаление/, а виждам че се налагат доста отсъствия.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт