Споделете какви добавки сте пили и дали сте доволни от тях. НЕ става дума за хапчета за отслабване, а за такива за коса, кожа, нокти.
Аз например съм пила мерц преди години - не забелязах особен ефект, но изпих само 2 шишенца последователно. Пила съм и Анакапс на Дюкре, но пък там не бях постоянна...
В момента пия Анакапс на Дюкре.Иначе съм пила Пантогар(4м,но разпокъсано),Герикапс(същото като Геритамин-1м),Кинорал на Клоран(2м.последователно),Ревалид,вит В комплекс(тези двете ги пих един месец заедно),Цинк(1м),Биотин(2м,в момента също приемам, заедно с Анакапс).Върху косата ми няма видим ефект(може и аз да не съм много наблюдателна),ноктите ми са по-здрави,но аз ги мажа с някои други неща.Мисля,че е това. А да ви питам-някоя от вас пила ли е хапчетата за кожа на Ексфолиак?
Доста видове съм пила Много съм доволна от комбинацията- Калмацин + Герикапс! Кожата ми беше станала страхотна след първия месец и резултатът се задържа. От Мерц и Ревалид не видях разлика. Дермабион ми подейства добре, но го пих 3 месеца. Бирената мая нямаше резултат при мен, надявах се поне аптетита да ми увеличи ама тц В момента съм с Биотин ама постоянно забравям да ги вземам така че ефект не очаквам
Мерц, Геритамин и Фито... От мерца...нищо особенно...От геритамина...изобщо не разбрах да има ефект... Виж от Фитото...доволна съм...пробвай...Но трябва да изпиеш две опаковки за ефект...
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.