Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 19 авг. 2008, 20:02 ч.

Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 7-ма тема

  • 37 316
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 4 358
Аууу Love - много си млада бе Heart Eyes.
Честито и само така Peace.Весело следване и успешно завършване Peace.
И сега като почнеш да учиш да не започнете само сандвичи да ядете ей hahaha

# 31
  • Мнения: 11 225
Днес ще дояждаме разни манджи и няма да готвя, но направих салатка от тиквички.
Горещо ви я препоръчвам, страхотна вкусотия е! Направо безобразно вкусна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes



Да добавя и тая ароматна шарения - кекс "Опашката на папагала"



Вчера за кефето и тази сутрин за закуска превъзходния Кекс на Лабрекс - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209619.0

Бъни , надявам се да ви е харесал!  bouquet

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 14:38 от labrex

# 32
  • Мнения: 7 494
ina lemon, и аз си мислех, че мога да пльосна всичко вътре и само да пека, ама все пак реших да задуша месото с лука. Сега се пече и дано се получи нещо. Никога не съм правила гювеч. АКо е добър резултата, ще се похваля, разбира се. Благодаря ти все пак Simple Smile!

# 33
  • София
  • Мнения: 768
denitsa23 кажи моля рецептата за мусаката с топено сирене Simple Smile изглежда много вкусна
Ами аз я правя така: запържвам в малко зехтин/олио 1 главичка лук,малко чушка,рендосан морков и добавям каймата,като гледам като се пържи да не става на едри бучки.Накрая добавям и 1 настърган домат,оставям да се запържи мъничко.Всичко това го сипвам в тавичка,добавям и картофките(по възможност много ситно нарязани)+2ч.ч гореща вода обърквам и във фурната.Когато стане почти готова правя заливка от кис.мляко и яйце ( количеството според тавата)оставям заливката да се позапече и нареждам филиики топено сирене по цялата мусака и отново запичам.Това е общи линии.Дано да ти хареса  Peace

  bouquet благодаря много, ще се пробва Simple Smile

# 34
  • Мнения: 795
Ветрило от патладжани по рецептата на Пепчо.

# 35
  • Бургас
  • Мнения: 3 621
L 0 V E, честито и ти желая успех!  bouquet
и аз , и да не ни изоставиш съвсем покрай ученето

# 36
  • Мнения: 7 494
Тюрлю гювеча ми взе, че стана. От първият път Laughing. Вътре има свинско, картофи, патлажан, зелен и червен пипер, моркови, чесън на цели скилидки, а като се попече малко, полях допълнително с чеснов и соев сос. Вкусотия!

# 37
  • къде ли не
  • Мнения: 774
polin_a, гювечът ти е трепач! Страхотно изглежда, а сигурно е и много вкусен!

# 38
  • Мнения: 7 494
yagodka, благодаря! Стана много вкусен. Тая темичка ще ми развали фигурата баш накрая Laughing Досега удържах...

# 39
  • Бургас
  • Мнения: 510
Аз днес пак готвих ...
пилешки дробчета

и крем карамелллл ...   chef

За довечера предвиждам и едни печени крилца ...

# 40
  • къде ли не
  • Мнения: 774
yagodka, благодаря! Стана много вкусен. Тая темичка ще ми развали фигурата баш накрая Laughing Досега удържах...

Няма страшно! От такива зеленчукови изкушения не се пълнее. Simple Smile

А твоят гювеч ще бъде включен в моето меню за следващчта седмица. Поздрави!  bouquet

Леле, Irra, тия дробчета много апетитно изглеждат! Може ли рецепта, моля?

# 41
  • Мнения: 7 494
Аз пък взех да се облизвам на карамела. Ама ще го гледам само от монитора.  Laughing

# 42
  • Мнения: 3 411
Благодаря ви за милите думи момичета.  Hug Heart Eyes
I r r a  тия дробчета изглеждат много вкусни. Обожавам пилешки дробчета. Да взема да ти доида на гости.  Grinning

# 43
  • Мнения: 3 411
Ето едно пухкаво кексче от мен.

Снимката не е много добра.

# 44
  • Бургас
  • Мнения: 510
yagodka , това е някаква импровизация на дробчета по селски, но понеже ме мързеше да ровя за рецепта и импровизирах.
Ето и продуктите, които аз вложих:
1 тарелка замразени пилешки дробчета
3-4 глави лук
3 чушки
4 печурки
Доматено пюре  - 3-4 супени лъжици, разредено с вода и 1ч.л захар
Сол, чер пипер, чубрица, копър.
Първо кипнах в подсолена вода дробчетата - за да се стегнат.
В тефлонова тендерка задуших лука в малко олио, докато започна да порозовява. Добавих нарязаните чушки и пак изчаках докато поомекнат. Добавих накуп нарязаните гъбки и дробчета, добавих малко водичка (около 1 пръст на дъното на тенджерката и ги оставих да се задушават. След като реших, че вече са готови махнах капака и изчаках да се доизпари водата. Добавих разреденият доматен сос и оставих още десетина минутки да се пържи, докато се сгъсти.
I r r a  тия дробчета изглеждат много вкусни. Обожавам пилешки дробчета. Да взема да ти доида на гости.  Grinning[/b][/color]
Късно е чадо ...само 1 порцийка за мъжа ми остана  Joy

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт