Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 1 526
И аз съм против спането на включен телевизор. Дори нямаме телевизори по спалните.

# 31
 • Мнения: 361
Преди в детската стая спеше без телевизор, но откакто се премести в спалнята се случва да спи и на телевизор.

# 32
 • Sofia
 • Мнения: 8 216
Дъщеря ми когато ляга да спи се изключват телевизор, лампа и т.н.
Обаче аз като бях малка обожавах да спя на включен телевизор. Тогава са нямали и понятие за вредата му предполагам и никой не ме е спирал.

# 33
 • София
 • Мнения: 407
Аз не бих сложил телевизор в стаята на малко дете. Моята дъщеря спи добре и на шумно и на тихо. Не иска съвсем на тъмно, ама една детска лампа върши работа. Може би е въпрос на навик.

# 34
 • Sofia
 • Мнения: 14 707
Ами на нас (на мен и съпругът ми) ни се случва да заспим на дивана, докато сме гледали нещо вечер. Детето си спи в своята стая. Вечер му пускам диск - докато свърши - един и същ (6тата симф. на Бетовен), а през деня ако е било пуснато радиото не го спирам, но ТВ в неговата стая изобщо няма още - не го намирам за нужно.

Освен ако леглото не е долепено до екрана опасност от излъчвания няма, но ми се струва глупаво, ненужно и излишно да се пуска ТВ на бебе, за да спи.

# 35
 • Мнения: 1 150
Абсолютно съм против телевизора. Stop В чужбина даже хората много рядко го пускат. Съдя по себе си. Спя много добре и дори не усещам, ако някой влиза или шуми в стаята. Но не мога да спя на включен телевизор. Просто ми действа не приспивателно, а обратното - дразни ме. Логичното обяснение е, че по телевизията много често дават агресивни предавания и реклами, насилие, които предизвикват безпокойство и превъзбуждат нервната система.  Rolling Eyes Да не говорим за въздействие под прага на съзнанието - има такива реклами, доказано е официално. Внушават ти каквото си искат и те манипулират, което не е в твоя полза като самостоятелна и свободна личност. ТV обаче е като наркотик и съм срещала хора, които са много пристрастени към нея и не могат да заспиват без телевизор. Както някой беше писал, искат телевизорът да им създава фон, без значение дали го гледат. Важното да е включен. В къщи водя постоянно борба с таткото, защото той е за включения телевизор. 

# 36
 • Мнения: 7 948
Имаме един единствен телевизор и той е в хола. Пуска се сигурно 2 пъти в месеца. В спалнята и детската такова нещо нямам.
  Shocked Shocked Shocked
Е как два пъти в месеца???
Лелеее, ние пък без ТВ не можем, той си ни е постоянния музикален фон вкъщи /във всяка стая имаме и явно сме пристрастени  Crazy/. Вечер задължително заспивам с телевизор и го навивам на 45 мин. На Малкия все още креватчето му е в спалнята ни и ясно е, че и той така заспива. Не виждам много лошо от това. Има къде къде по-вредни неща, които не можем да избегнем.

# 37
 • Sofia
 • Мнения: 8 216

Имаме един единствен телевизор и той е в хола. Пуска се сигурно 2 пъти в месеца. В спалнята и детската такова нещо нямам.
Shocked Shocked Shocked Не мога да си представя да водя такъв начин на живот.

Общи условия

Активация на акаунт