Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
  • Мнения: 3 607
Здравейте!
Темата е по молба на приятели на нашия форум, които някои от вас познават. Нели Радева от фондация "И аз мога" и Георги Трендафилов от фондация "Деца с проблеми в развитието" са успели да завършат медицинския център в Студентски град с помощта и щедростта на някои фирми. Предстои откриването му в края на месеца. Има обаче някои довършителни работи, почистване и освежаване, за които се надяват да се намерят доброволци. Това е анонса, който ни пращат и ме помолиха да публикувам с молба за помощ.
Благодаря на всички, които ще се отзоват. Hug

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

Фондация "Деца с проблеми в развитието" и фондация "И АЗ МОГА" изграждат Медицински център И АЗ МОГА за деца с увреждания - Студентски град, бл. 11, гр. София.

Вътрешните строителни работи приключват на 27.10. 2008 г., когато ще се състои и официалното откриване на сградата.

Всеки може да помогне за окончателното му завършване и с доброволен физически труд (чрез почистване, подреждане или измазване на стените) до 25.10.08г.
Свържете се с нас на www.icantoo.eu/ или заповядайте в Центъра (всеки делничен ден от 9 до 20 часа).

За контакти:
тел.: + 359 2 937 78 63
        + 359 2 937 78 61
        + 359 2 937 78 62
факс:+ 359 2 937 7860
e-mail: info@icantoo.eu

Десислава Енева - координатор проекти
тел:  +359 885 277 342
email: DesiEneva@ICanToo.eu

Надежда Терзийска - продажби
тел.: +359 885 493 298
e-mail: Nadejda@IcanToo.eu

# 1
  • Мнения: 1 710
Има ли значение по кое време ще се отиде в центъра? Имам предвид има ли нещо организирано?

# 2
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
  • Мнения: 3 607
В събота и неделя трябваше да има много помощници. Центъра е отворен 24 часа, кой когато има възможност може да се включи. Simple Smile

# 3
  • София
  • Мнения: 4 407
Много се радвам, че този проект се осъществи! Спомням си, че и тук в форума Георги Трендафилов беше споменал за него. Пожелавам им ползотворна работа!

# 4
  • Мнения: 3 506
Здравейте, аз участвам във фондация Деца с проблеми в развитието, макар и не толкова активно, колкото Георги Трендафилов, (основният двигател на Фондацията) и Нели Радева, вложили много сили и енергия в реализирането на идеята за създаване на Център за деца с проблеми в развитието по модел на Киндерцентрум, Мюнхен - най-големия в Европа терапевтичен център за деца с проблеми в развитието.

В неделя бях на 'обекта' и наистина, тъй като Денят на откриването наближава, ще бъдем благодарни за всеки чифт "работни ръчички", готови да помогнат с довършителните работи, почистването, подреждането.

Също така ще бъдем благодарни, ако можете да ни помогнете да направим центъра малко по-детско място още от самото му откриване като донесете детски играчки и уреди, които не използвате.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт