Панирано филе от хек - къде бъркам?

  • 13 568
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 140
Е това за съотношението вода -риба си е точно така,много вода,много нещо,наистина като пресметнеш цената уж обикновена риба,а пък цената луксозна.

# 16
  • София-България, Израел - където си поискам
  • Мнения: 2 856
за да не се разпадне при панирането, филето не трябва да се размразява предварително. Аз като го извадя от фризера го оставям 10-15 мин.на стайна температура и след това го панирам. До сега не съм имала проблеми Peace

# 17
  • Мнения: X
И при мен 2-3 пъти хека ми стана на кайма...
Оттогава купувам фипе капитан,риба-тон,паламуд...месото им е по-твърдо,като пържола,с тях проблем не съм имала,макар,че ги размразявам напълно.

# 18
  • Мнения: 525
Не съм имала подобни проблеми.Филето от хек е едно от любимите в къщи.
Ето как го приготвям:
Още замразено нареждам в тавичка и поръсвам с черен пипер и лимонов сок.
Оставям да престои час-два,зависи с колко време разполагам.
Нарязвам по диагонал парчета около 2см широки.
Овалвам парчетата в галета (докато стигна до последното първото вече е "дръпнало" и
галетата не пада като ги топя в яйцето).
Потапям в разбито яйце и пак в галета(по същия начин докато направя последното,
първите вече са готови за пържене).
По този начин приготвям и пилешки хапки.
Добър апетит!

# 19
трябвало е да го подсушиш добре

Общи условия

Активация на акаунт