Чубренки

  • 9 891
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 6 461
За колко време се пекат?

Знам ли  Embarassed Аз ги гледах, като ми станаха приятно изпечени на вид ги извадих  Simple Smile
Първата тавичка я изкарах...ама станаха малко разляти  Embarassed , но невероятно вкусни сега пека втората тавичка .
След като станат и те , ще ги снимам.

# 61
  • Мнения: 6 461
Готови са .
Поръсих ги загадъчно с кашкавал.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9978296
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9978295

Следващия път ще наблегна на търговския вид Laughing

Блонди , благодаря за рецептата...невероятно вкусни чубренки    bouquet

# 62
  • София
  • Мнения: 4 585
mili46, "мързеливките" не представляват ли това. Аз ги правя почти всяка събота или неделя, като добавям чубрица и червен пипер и резултатът винаги е отличен. Simple Smile С яйце ми стават по-жилави, така че предпочитам без. Когато сложа повече брашно и се получи по-твърдо тесто, бухват доста повече.
Чубренките също ми станах много вкусни. Grinning

# 63
  • София
  • Мнения: 117
Прочетох всичко до тук..ще ги пробвам и аз!  chef

# 64
  • Мнения: 711
И на мен ми заприлича на рецептата за Добруджанките, но и този вариант ще се пробва задължително... Hug

# 65
  • Мнения: 1 155
Блонди искам да ти благодаря за чудесната рецепта. Снощи ги направих и станаха супер вкусни.   bouquet Браво на теб!!!

# 66
  • Мнения: 1 155
ох имах правописна грешка, но си я оправих Peace

# 67
  • Мнения: 2 950
Момичета, тестото на ръка ли се меси или може с миксер?   chef

# 68
  • Мнения: 27 524
На ръка, за кекс може с миксер, но това  доста по-гъсто  Peace

# 69
  • Мнения: 2 950
Благодаря.  Hug

# 70
  • Мнения: 2 803
И на мен ми заприлича на рецептата за Добруджанките, но и този вариант ще се пробва задължително... Hug
Peace

Общи условия

Активация на акаунт