Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • 1
 • 2
 • Всички
 • Мнения: 677
Явно възраст на 7 години си е вече голямо детенце.
Първо почнаха да ни падат зъбките, да ги сменяме,а така не ни се иска да си ги даваме.Поне за мен е положителна емоцията,че виждам как ще порастнат зъбки на тези места,където не съм присъствала. Но за него е кошмар...
и така при първото ни зъбче феята постави 2 лв под възглавницата и сега днес при второто моето момче ми заяви-Знам,че няма фея и ти докато спя ми оставяш парите.Знам,че няма и Дядо Коледа, а мамите купуват подаръците и ги слагат под елхата.Знам,че Вълшебницата дето ми праща хубавите писъмца я няма.Знам,че вие с тати правите всичко и дето като малък ми казвахте,че джуджетата нощес са подредили играчките,знам вие за всичко сте ме лъгали...почна един рев,аз се опитах да обясня за света на приказките,колко е хубаво да вярваш в тези неща,но той стана пък агресивен,после пак се ревна и само искаше да ме гушка.Заболя ме много,той осъзна, че този детски свят не е този, за който го мисли и нещата са съвсем различни.
Незнам дали пак ще си говорим на тази тема, но се чувствам гузно от неговите обвинения,че сме го лъгали и от болката, която трябваше да изпита.
Моето момченце пораства,но сякаш неиска да се разваля този детски свят на вълшебствата. какво ли го чака за напред в живота незнам,но ще се опитам да запазя в него все пак малка искрица вяра за света на приказките и вълшебствата.
Когато бях малка,аз също неисках да пораствам и затова се опитах да запазя в себе си повече от детските вълшебства и разбирам,че те много пъти са ми помагали.
Дано успеем да помогнем на нашите деца в тези преходи на възрастта и запазим повече от вълшебствата...

# 1
 • Мнения: 286
Мале-е-е  Зойче, колко сте напред с материала!!!
Аз на тия си години, все още вярвам в Дядо Коледа! Сериозно, сериозно.
Преди  повече от 5 години му написах писмо с молба да ми помогне да се сдобия с детенце и той я изпълни!
Ами нали Дядо Коледа е Санта Клаус, той и св.Никлаус и т.н. Истина е, че когато отправим искрена молба в пространството, тя се изпълнява и светците ни помагат. Поне аз съм убедена в това.

# 2
 • Мнения: 1 629
Бонита, колко хубаво си го казала!  HugГледам от вчера темата на Зойка и се чудя, как да кажа, че според мен има Дядо Коледа. Нима и всички ние тук не вярваме, че по Коледа стават чудеса!

Зойче, и аз като Бонита мисля, че така трябва да го обясним и на децата. Дядо Коледа съществува, както и Бог. Всеки по своему си го обеснява и разбира, и така трябва да го предаде  на детето си. Макар, че имаше една приказка за дядо Коледа-точно за това - обеснява на порастналите деца, какво е Коледа и кой е белобрадия старец. Но за съжаление не мога да я намеря.
Който е чел Ернст Мулдашев знае, че съществуват такива врати, които се отварят при думите "Сезам, отвори се!", съществуват  езеро пред , което желанията се изпълняват.Какво пречи да съществуват и феите, и вълшебниците! newsm78

# 3
 • Мнения: 677
Прави сте,вълшебствата съществуват,но за моето малко същество е трудно да си го представи като едно чувство,емоция,чудо и т.н., явно сме на възрастта да пипнем за да повярваме.Не, че не са се случвали неща,които са му доказвали,че вълшебствата съществуват и то не един път.Няма как да му обясня, че Бог сме ние и ни е дадена свободата да творим и от там идват чудестата в живота ни.За сега в главата му е - няма Дядо Коледа и т.н. Милото се лута в емоциите си и разбиранията си, защото вчера искало някаква играчка/малко скъпичка/ и тати му казал да го запише към желанията си за Коледа, а Цеци отговорил - Аз нали вече му писах,как да добавя още желания?/писмото го писахме близо седмица преди неговото отричане на дядо Коледа/.Мисля,че все още има искрицата вяра за вълшебствата и ще се опитам тя да си остане.
Благодаря ви за мненията.
Горещи  Hug за вас и вашите юначета.

# 4
 • Мнения: 2 172
Чета темата и небрежно подхвърлям на "малката", на 11 и...години: Ще пишем ли писмо до Дядо Коледа?Тя-сега ли? Аз с усмивка-Ами въобще....съществува ли?Тя-ами не знам.....питай него LaughingСмея се- как да питам някого за когото не знаем съществува ли. Тя- ами щом казвам да го питаш, заначи -да. Thinking
Аз и сега не знам какво знае, как го вижда, но сигурното е , че още й се иска да вярва и прави всичко възможно.Иначе кака й беше я открехнала още преди време.

Ще ви дам и мейла му, истински е!
А иначе миналата година и отговор получи!!!ама беше от друг сайт, ще го потърся

Ето- santa.claus@santaclaus.fi 

# 5
 • Мнения: 3 673
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=112068&hit=1

Това е филмчето, предполагам, аз скоро ще го пусна да придобие Бобо визуална представа за Дядо Кольо

# 6
 • Мнения: 3 246
по този повод да кажа и аз какво се случи, може ида ви поразсмея мъничко - та миналата година в службата облякохме един колега кто Дадо Коледа и той връчи подаръците на децата,беше приятно изживяване, още повече че ни посетиха и дечица от една детска градина и от еднит танцов ансамбъл, та на Боби много му хареса. Е та преди две седмици идват с баща си да ме вземат от работа и двамата сме в коридора, виждаме същия този колега, разбира се без костюма на дядо Коледа Grinning и той: "О здрасти Боби, ти помниш ли кой съм аз: Боби съответно гледа с недоумение, при което колегата "А аз съм Дядо Коледа... следва убийствен поглед от моя страна и забележка, "е не бе мамо - той се ше гува", а колегата "А не, не се шегувам...... ама аз съм помощника на Дядо Коледа" , аз се хванах за главата, а малкия седи  Rolling Eyesи после , "...а тати знаеш ли кого вдяхме - Дядо Коледа, ама той си забравил костюма и брадата му я нямаше" Та по този повод мисля си че децата в един момент се усещат, но и на тях като на нас някак си им се иска да запазят вълшебството. Честно казано, на толкова години съм станала и сега ми е най- хубаво на Коледа, и някак си магията на този празник ме завладява, а вълшебството -ами то е по край нас в тези рошави мънички главички, които задават 99 въпроса в минутка

# 7
 • Мнения: 2 172
Кудку, клипчето иска парола!

# 8
 • София
 • Мнения: 9 437
Щото е линк в замунда - трябва ти регистрация

Аист, благодаря за мейла - ще му пишем декември.

# 9
 • Мнения: 1 045
Какво друго е Дядо Коледа ако не една надежда, една усмивка, едно щастливо дете?
Дъщеря ми беше в детската градина, когато писахме писмо на Дядо Коледа. С разкривени, написани с неукротена още детска ръчичка буквички и с най-сладките рисунки smile3523.  Не ми даде сърцето да не пуснем това първо нейно писъмце. Нашият тати намери някъде из нета адрес на Дядо Коледа и изпратихме писмото. Коледа дойде с поръчаните подаръци- добрият старец тайничко ги бе оставил под елхата докато спим Wink. Каква беше обаче изненадата ни, когато няколко месеца по-късно, през април, получихме писмо от Лапландия. Красив, изрисуван плик, адресиран до нашата шушулчица. Ако знаете само какви очи ококори тя Shocked. В този момент  беше най-най-щастливото дете на света. Дядо Коледа и пишеше! Писмо! Истинско писмо!!! Пишеше и, че се извинява за закъснението, с което отговаря, но има много работа, защото трябва да отговори на писъмцата на всички деца. Пишеше и още, че при него сега е пролет, но джуджетата вече усилено работят, за да успеят да приготвят играчките, които той ще разнася следващата Коледа santa2.
Когато във втори клас в часа по английски госпожата най-безцеремонно беше заявила на децата от нашия клас, че ние, родителите,  ги лъжем и сами купуваме играчките #2gunfire, а Дядо Коледа изобщо не съществува, моята оправна щерка влязла в лют спор с госпожата и следващия час и показала писмото. Няма да ви описвам еуфорията и коментарите на децата от класа  moresmile
Вече сме на почти 11 и сме съвсем наясно, че няма как Дядо Коледа да обиколи всички деца за една нощ и да им разнесе подаръци. Знаем, че той си има хиляди помощници по целия свят и че мама и тати също помагат на добрия старец да сбъдне желанията на децата им. Но това не ни пречи да вярваме, че той съществува smile3521.
Защото... какво е Дядо Коледа ако не една надежда, една усмивка, едно вълшебство, едно щастливо дете...
А писмото съм прибрала в кутията-съкровищница на Или.
Няма да ви казвам, че ми се случва често да отварям тази кутия, да взимам писмото от Дядо Коледа и да си го препрочитам... Какво пък...Кой може да убеди дори мен, разумната Mr. Green, че той не съществува? Нима светът около нас не е пълен с чудеса? И нима децата ни не са едно истинското доказателство за това?

# 10
 • Мнения: 2 172
Saturday, December 15, 2007
 
Merry Christmas , ……………..!
Thank you for sending me your email all the way from …..!  HO!! Ho!! ho!!  We get wonderful Christmas emails from boys and girls around the world but everyone at the North Pole sure gets excited when we get one from you ……..! 
My goodness, …….., I can't believe you're 10 years old already!  You're getting to be quite a big girl!  I'm really glad you still wrote me though because I'm sure some of your friends have said things about me.  Of course, I'll bet they never got a magic letter like this directly from Santa Claus himself!  (*wink*)  I also hear you've been a good girl.  (Of course, you won't mind if I do a little checking, will you? HO!! Ho!! ho!!). 
Let's see what you put in your letter for Christmas wishes: 1. gsm; 2. book and; 3. ice-cream.  I think that's wonderful that you are interested in books.  I love them too!  Of course, the only book I ever seem to have time for is my BIG, BIG book of who's been Naughty & Nice.  HO!! Ho!! ho!! 
Well, it's time for Santa Claus to go do his chimney exercises.  Up!  Down!  Up!  Down!  Have to be in tip-top shape for the big night!  Take care …….. and don't forget to come back and visit me here at EmailSanta.com on Christmas Eve!!  And remember...  only 10 more sleeps until Christmas!!
Wishing you a very Merry Christmas,


Това е със съкращения(включително и на картинките Sad) нашият отговор от миналата година. За съжаление не мога да намеря сайта, където всеки можеше да попълни писмо до Дядо Коледа.
Аз май се радвах на "отговора" повече от нея. Wink

# 11
 • Мнения: 2 172
Веднъж каката писа писмото от името на двете.Случайно го прочетох пак доста по-късно и ми стана тъжно, защото започваше с нещо от сорта "Дядо Коледа, здравей!Ако изобщо смяташ, че заслужавам, искам....."
 Sad Тогава се опитах да поговоря за това, че всеки човек заслужава, но.. не знам дали ме чу.

# 12
 • Мнения: 2 084
Аз най-искрено вярвам, че Той - добрият белобрад старец съществува. Вярвам, че праща врабчето на прозореца. Изкуство е да съхраним детето в себе си и си мисля, че ако ние носим детето и вярата в Дядо Коледа ще я предадем на децата си - като семейна традиция, като начин мна мислене. И дори да преминат през пероиди на отрицание ще запазят в сърцата си вярата и когато й дойде времето - ще я дадат на своите деца.
Моля за адреса на Дядо Коледа. Искам да му пиша. С децата разбира се.

# 13
 • космополитно
 • Мнения: 940
Моля за адреса на Дядо Коледа. Искам да му пиша. С децата разбира се.
Ето тук можете да му пишете. Писмото заминава с еленов впряг през интересна анимация пред очите Ви! Само дето ще си го получиш ти (или баща им).   GrinningНо за деца и големи изпращането е зрелищно! Hug

http://dechica.com/xmasmail/mailf.htm

Виж за този дядоколедов адрес отгдето идват отговори и аз съм мераклийка! Laughing

# 14
 • Мнения: 3 246
Venecias  благодаря за линка, непременно ще пратим писъмце Hug

dudence,  и аз съм мераклийка за този адрес на Дядо Коледа, моля Blush

# 15
 • Мнения: 677
Благодаря за идейте.
А адреса на Дядо Коледа е от нашия любим сайт - дечица,така че малкото ми момче ще си го напише сам и ще си го изпрати.Тъкмо ще може вече окончателно да си напише всички желания,че всеки ден се сещаме за нещо Laughingимаме вече сигурно 20-тина желания.Това е добре,че тъкмо със сигурност ще мога да изпълня част от нещата,че някой са доста неоткриваеми,разни неща на герой от филмчетата дето ги гледа.
Колко е хубаво, че наближава Коледа и е свързано с толкова положителни емоции, но това ме навежда на мисълта-А дечицата от домовете дали има практика да пишат писъмца до Дядо Коледа.Би било хубаво не само изведнъж да идват разни лелички и чичковци да носят подаръци за Коледа на тези места,а наистина да се види какви са желанията на децата. Дано директорите на домовете между всичките бумаги дето попълват се сещат и за тези писъмца.
За вас и палавниците ви Hug

# 16
 • Мнения: 2 172
http://emailsanta.com/

Хо хо, ето тук можете да напишете и получите писмо от Дядо Коледа!
За англо-говорящи и малко говорящи мами е Wink
Аз току-що получих отговор на моето писмо  GrinningОтивам да си го чета Party

# 17
 • Мнения: 1 045
Santa Claus
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finland


Това е адресът, на който през 2005 пратихме писъмце до Дядо Коледа. 
Пожелавам ви вълшебства  Hug

# 18
 • космополитно
 • Мнения: 940
Santa Claus
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finland


Това е адресът, на който през 2005 пратихме писъмце до Дядо Коледа. 
Пожелавам ви вълшебства  HugДобре, ама той отговорили му? newsm78

# 19
 • Мнения: 1 045

Добре, ама той отговорили му? newsm78

Аз малко по-горе разказах  Grinning
Получихме отговор от Дядо Коледа, макар и с малко закъснение - през април  Grinning

# 20
 • Мнения: 1 629
Вчера му казвам да си помисли, какво ще иска от Дядо Коледа, че ще му пишем писмо.

И тойведнага - Мотор! motor Голям с две колела!
Аз съответно  newsm12
Опитах се да му кажа, че няма къде да го сложим този мотор, понеже от неговите играчки няма място в къщи и т.н Измисли си динозавар и още 2-3- неща- /сега му се е паднало/. И ми казва-
Знаеш ли къде ги има? На оня магазин където купихме часовника на Бен Тен...
Аз  нищо не казах нито попитах за осъзнаването , но .....smile3503

# 21
 • Мнения: 3 246
Аист, dudence благодаря ви за адресите на Дядо Коледа Hug, аз смятам да напиша писъмце, кой ще се радва повече на отговора не съм сигурна, но детето в мен вярва в чудеса. Коледата винаги е била нещо вълшебно за мен, хм размечтах се.... Wink

# 22
 • ВАРНА
 • Мнения: 2 474
И ние писахме на добрия страрец.Още октомври месец му пратих писъмце.Двечките творихме картичката.Аз рязах елхичка и облаци,Дони лепи снежинките.
Поиска си детето много скромни неща-близалки,шоколад и бонбони.Не забрави да му пожелае здраве и сега чака милата.Дано сколаса за Коледа,че иначе мама ще се наложи да подхвърли плик от него.

Общи условия

Активация на акаунт