Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 105
  • Мнения: 341
Благодаря, jam.
Точно това казвам и е пределно ясно, че Нино Тино разбира.

Ще я чакам да отвори тема за агентите днес, че да се включа там с "неуместен хумор".

То, галиба, ще е след 20-ина години или след 50, че сегашните още си осребряват фактурите -  лекции тук-таме, посланици тук-таме и пр.
Нейсе, поне ще се наговорим тогава - разбира се, ако няква комисия по "комунистическите агенти" не е пуснала поредните "най-нови разкрития" и "досиета" от средата на 80-те, дето трябва "да се отворят".

Демек - след 50 след 50, ама гледай да не е преди избори, Нино Тино.
До тогава!# 106
  • Мнения: 1 225
Колко добре си личи кои са били на софрата преди 1989г.! А може би и сега са! И точно те не са съгласни, че именно  "ТЕХНИТЕ ХОРА" осъществиха промяната и ни докараха дотук, имайки една единствена цел-ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ! Естествено, че бяха насърчени от Запада и от САЩ! И това е най-гнусното! Западът направи "БИЗНЕС" с нашите номенклатурчици. А САЩ купиха наш Гоце за жълти стотинки и го подкрепиха мълчаливо за втория му мандат! И си направиха военни бази в БГ. 
А колкото до развитата БГ икономика през тези "славни години", можем да си припомним, че:
през 1975г. 1зап. марка=1лев
през 1979г. 1зап.марка=1,30лева
през 1987г. 1зап.марка=2,50лева
през 1989г. 1зап.марка=3,00лева
Това беше курсът във ФРГ, а тук в БГ беше много по-различен. Само че там можехме да разменяме левовете за марки, а тук в БГ-не!
Но и спрямо източната марка нещата не бяха наред:
през 1969г. 1изт.марка=0,20лева
през 1979г. 1изт. марка=0,25лева
през 1987г. 1изт. марка=0,33лева
А също и спрямо чешката крона и унгарския форинт курсът на лева се беше влошил, но не помня точните стойности.

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 01:03 от vl

# 107
  • Мнения: 78
Как не им омръзна да я дъвчат тази тема с доносниците...на мен ми напомня на 1984 на Оруел.
Какво като са били такива. Нали системата беше такава. Значи ако утре се смени системата и тези, които днес са на власт и служат на западното общество, защото така е модерно, ще ги и изкарат престъпници. В крайна сметка това са подбрани хора с качества и ми се вижда малко смешно, като мине не мине време и хоп извадят някакви имена и започват да ги набиват на хората в главите и съответно недоволните и вечно мрънкащи, решават, че те са виновни за днешния хал. Аз не виждам разлика между политиците от една партия и друга и мисля, че всички които са над 50 години са свързани с предишния строй. Важно е да се гледа напред и как могат да се използват качествата на тези хора, а не да се тръби за миналото. Борете се с нещата касаещи ни днес...

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт