Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Накои може ли да ми каже как се удостоверява бременността пред работодателя /документ/ и от кого се издава?

# 1
  • Мнения: 1 771
Е нужно ли е това newsm78

# 2
  • Мнения: 7 186
Не са ми искали такова нещо, аз направо излязох в болнични. А не съм и чула да искат на някой такова удостоверение досега.  newsm78 На теб защо ти е по принцип? Ако искаш болнични- направо представяш болничния лист. Ако ти трябва по друг повод не виждам кой друг освен гинеколог би могъл да удостовери бременност с документ.  Wink

# 3
  • София
  • Мнения: 5 643
На мен ми се наложи два пъти да си вадя медицинско удостоверение, че съм бременна. Не ми трябваше за пред работодател, но предполагам за същото става въпрос.
Говори с гинеколога, който ти следи бременността.
Той трябва да напише бележка с името ти и че удостоверява, че си бременна в еди-коя си гестационна седмица и т.н., като сложи дата, подпис и печат, разбира се.

# 4
  • Мнения: 3 354
На самия болнични има номерче,,по койтои всеки грамотен счетоводител,разбира,че става въпрос за бременност

# 5
Няма на какво основание да ми се издаде болничен все още, а Удостоверението ми трябва, за да ползвам евентуално закрилата от уволнение по Кодекса на труда, която имат бременните. Там пише, че за да ползвам такава трябва да съм удостоверила бременността си пред работодателя към датата на връчване на заповедта за уволнение.

# 6
  • Мнения: 3 200
Аз удостоверявах бременност, издадоха ми медицинско удостоверение, гинеколога ми го издаде.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт