Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 1 854
Моми4ета,
знаете ли дали ни трябват визи за ЮАР при влизане в дьржавата им?
Намерих страхотен Интернет сайт сьс всякакво инфо касаещо визи за ЮАР,сьс списьци на дьржави сьс и без визов режим/http://www.home-affairs.gov.za/,но наша Бьлгария никьде не фигурира.Добре,по пьтя на логиката щом ни няма в безвизовия списьк,зна4и визи ни трябват,но моята приятелка е питала в Аман,в Посолството на ЮАР и там са и казали,4е не и трябва виза,още пове4е,4е щом ще пьтува с местен 4овек,зна4и "няма страшно".Оба4е пьк това,което аз 4ета в изнамерения от мен сайт е,4е имат право да те вьрнат при влизане,ако нямаш виза,а ти е необходима,тоест с пазарльк едва ли ще стане Grinning.И понеже тя има дневно работно време и не може да звьни до Посолството на ЮАР,пьк и не си е в БГ в момента,та да отиде на крак да пита,то ме помоли утре аз да се обадя.Аз ще го направя,но ми се искаше и Вас да питам,ако знаете да помогнете.Пьк и като ги знам какви са по Посолствата-едни "из4ерпателни" и "услужливи"-реших и Вас да питам.
Тя иска да отиде там при нейния годеник,който има юарски паспорт,а сьщо и да остане по вьзможност по-дьлго,/защото и двамата имат големи отпуски,/а иска да знае и колко може да стои по закон?
Мерси преварително за всяко едно инфо  bouquet

# 1
  • сред цветята
  • Мнения: 3 030
Визови изисквания:

С нота 20 / 03 / 10.04.03 Посолството на Република Южна Африка в София информира, че в съответствие с новия имиграционен закон на страната., притежателите на обикновени български задгранични паспорти, считано от 7 април 2003 г. не се нуждаят от визи за туристически или бизнес посещения в Република Южна Африка за период до 90 дни, както и при транзитно преминаване през страната. Изисква се валидност на паспорта минимум шест месеца след изтичането на престоя.

http://www.mfa.government.bg/index.php?tid=3&item_id=10571

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт