Марината за накисване на крилцата:
Бяло вино(при липса съм използвала водка, джин...)
соев сос
горчица
черен пипер
Малко чесън на парченца
Крилцата(без острата им част) се накисват хубаво в тази марината. Колкото повече време, толкова по-добре.
След като се накиснат хубаво се вадят от маринатата. Нарязват се парченца алуминиево фолио според големината на крилцата. Трябва да е достатъчно голямо парчето фолио за да се завие вътре хубаво крилцето заедно с другите екстри и да не тече.
Всяко крилце се намазва с мед, поръсва се с черен пипер и се слага парченце чесън и малко масло. Завива се хубаво.
След като се увият всички крилца се нареждат в тавичка, която се задънва с малко водичка(може и винце) за да не са на сухо. Пекат се на умерена фурна.
Сервират се така с фолиото. Много са атрактивни и вкусни.
Бон Апети