Стават бързо,не изискват никакви особени съставки и са много вкусни!
Така че ,ако празника наближава,а на масата има празнина,много лесно можете да я запълните с тази чудесна вкусотийка!
Яйца
лук
олио
сол,пипер или някаква универсална подправка(аз обичам мадраско къри,но не е задължително)
майонеза(по желание)
Яйцата се сваряват,изстудяват се и се обелват.Разрязват се на 2 половинки.Жълтъците им се вадят и се слагат на страни.
Отделно в малко олио запържваме до златисто ситно нарязания лук.Дърпаме го от котлона,оставяме да изстине малко.
Смесваме жълтъците и запържения лук(не се опитвайте да го изцедите от олиото,то сАмо ще обогати вкуса).Подправяме и размачкваме хубаво сместа.С нея пълним белтъците.
Пълнените яйца можем да покрием с малко майонеза и да поръсим с зеленинка.На снимката яйцата са голи,за да им се види по-хубаво пълнежа.
Опитайте!Няма да съжалявате!
Да ви е сладко!