Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 1 425
Сега взех дъщеря си от градината и ми казаха, че утре няма да работят за неопределено време. Става въпрос за ДГ Пролет в Трошево. Причината е спирането на газта. Ужас!!!!
http://moreto.net/novini.php?n=32653

# 1
 • Мнения: 1 151
Ужасно неприятно.
Има ли кой да я гледа?

# 2
 • Мнения: 1 425
Да има аз съм си в къщи, но се чудя хората, който работят, какво ще правят в тази ситуация, това е просто ужасно.

# 3
 • Мнения: 9 973
предполагам и на други места ще се случи Rolling Eyes

# 4
 • Мнения: 374
Ние сме в ОДЗ №8 във Възраждане. И нас ни изненадаха днес неприятно. Учителките също са обезпокоени, излизат принудително в отпуск, а тези, които нямат - в неплатен. Дъщеря ми ще я гледат бабите следващите 2 дни, но за после не знам...Това е много нелепа ситуация.

# 5
 • Deutschland/HE
 • Мнения: 1 338
здравейте,
ето тази новина намерих:
http://news.varna24.bg/72030.html

това са училищата и градините, които са към ТЕЦ

# 6
 • Мнения: 10
Zdraveite i 32 gradina utre nqma da raboti ooooh!

# 7
 • Варна
 • Мнения: 3 171
Официално съобщение на Варнагаз към абонатите:

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Както вече знаете от „Булгаргаз” ЕАД, на 06 януари, вторник, 2009 година, в 3.25 часа, без предварително предупреждение, на украино-румънската граница беше спряно подаването на природен газ за България, Турция, Гърция и Македония.

В изпълнение на разпореждане на оператора на газопреносната мрежа - „Булгартрансгаз” ЕАД, на основание чл.11, ал.1, т.5 от Наредба №12/10.06.2004г. за дейността на операторите на газопреносната и газоразпределителните мрежи, ви уведомяваме, че поради преустановяване на газоподаването за Република България, се налага временно ограничаване, с възможно предстоящо прекъсване на снабдяването с природен газ, съгласно разпоредбите на Наредба №10/09.06.2004г. (Наредба №10/09.06.2004г. за реда за въвеждане на ограничителен режим, временно прекъсване или ограничаване на производството или снабдяването с електрическа енергия, топлинна енергия и природен газ).

„Овергаз” осигурява равнопоставеност на потребителите по категории – първо се изключват големите промишлени потребители, а последни - здравните заведения, детските градини, училищата и заведенията за социални услуги, както и битовите ни потребители.

Имаме и специална молба към хората, които използват синьо гориво в домовете си:

Когато не сте вкъщи, изключвайте или намалявайте отоплението – вие знаете, че когато се приберете, бързо можете да затоплите помещенията си. Добре е да се приготвите за евентуално напълно спиране на газоснабдяването, като подсигурите инсталацията си срещу замръзване.

Поемаме ангажимент да ви уведомим незабавно, в случай на промяна в създалата се ситуация и се надяваме на скорошно решение на проблема

# 8
 • Sofia
 • Мнения: 8 215
Много е неприятно. Аз също се притеснявам дали утре ще е топло в нашата градина след като е намалено топлоподаването.

# 9
 • Мнения: 1 425
"първо се изключват големите промишлени потребители, а последни - здравните заведения, детските градини, училищата и заведенията за социални услуги, както и битовите ни потребители".
Както винаги си противоречат! От утре изключват някой градини и училища, а ние днес цял ден седим на студено, защото парното го изклюиха още сутринта. Явно са решили да започнат отзад напред.

Общи условия

Активация на акаунт