Свинско с майонеза

  • 5 868
  • 10
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 155
500 гр. свинско месо - може пилешко или телешко
3 глави стар лук
1 майонеза
кашкавал
Начин на приготвяне:
нарязваме лук на кръгчета и го слагаме в йенска тенджера, после редим месото, което е нарязано на парчета, редуваме лук и месо, сол и черен пипер. Накрая намазваме с майонезата и слагаме да се пече. Като стане готово, рендосваме кашкавал отгоре и отхлупваме да се запече кашкавала. Става многоо вкусно!!! Peace

# 1
  • Мнения: 251
500 гр. свинско месо - може пилешко или телешко
3 глави стар лук
1 майонеза
кашкавал
Начин на приготвяне:
нарязваме лук на кръгчета и го слагаме в йенска тенджера, после редим месото, което е нарязано на парчета, редуваме лук и месо, сол и черен пипер. Накрая намазваме с майонезата и слагаме да се пече. Като стане готово, рендосваме кашкавал отгоре и отхлупваме да се запече кашкавала. Става многоо вкусно!!! Peace
Опитахме я много бърза и вкусна  рецепта smile3525 cook

# 2
  • Мнения: 6 461
Много бързо си я приготвила бе жена Grinning
В 16:57 е пусната рецептата ,а в 17:09 е вече готова Wink
Аз съм готвач и толкова бързо не мога да готвя Laughing

# 3
  • Мнения: 2 803
А майонезата разрежда ли се с водичка?  chef

# 4
  • София/Дружба
  • Мнения: 512
аз слагам и гъбки и го правя в обикновена тава, завита с фолио  Grinning

# 5
  • Мнения: 251
Дими рецептата я знам просто споделих.Аз слагам за подправка  и балканска ръсеница на Пикантина става мноого ароматно.

# 6
  • Мнения: 940
Много бързо си я приготвила бе жена Grinning
В 16:57 е пусната рецептата ,а в 17:09 е вече готова Wink
Аз съм готвач и толкова бързо не мога да готвя Laughing

Аз пък мога...

Рецептата е супер наистина, но разни неуместни реплики само обезсмислят форума.

# 7
  • Мнения: 1 906
Има доста рецепти, в които се използва майонеза, а аз още не съм се престрашила да пробвам  Rolling Eyes . Имам две питания:
- не става ли по-тежко ястието като има майонеза?
- има ли тънкости при готвенето с майонеза?

# 8
  • Мнения: 1 155
Не, не става тежко! Peace

# 9
  • Мнения: 1 155
Просто не използваш допълнително мазнина, защото майонезата си е мазна!

# 10
  • Мнения: 1 906
Благодаря ви, убедихте ме  Laughing .
После ще докладвам!

Общи условия

Активация на акаунт