Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 1 667
че те и в другите училища абитуриентките приличаха на фолкпевици

Тепавичарова не я познавам

# 31
 • Мнения: 106
дон кихот, не смятам да се конфронтирам. всъщност всеки е свободен да организира живота си, както си иска. даже и да си създава проблеми.
п.п. казах, че детето не ходи на бала. не съм казала, че не е ходила на изпращането в училище. имам снимки, но не смятам да ги правя обществено достояние. в личен албум са. а тук подкрепих майката, изпаднала в беда и опитваща се да предпази други. защото докато не критикуваме негативните прояви в обществото ни, ще има да си слагаме много лед на главата и да си оплакваме малодушно нещастието си

# 32
 • Мнения: 1 217
Шушон,сигурна съм,че полицаите са си свършили работата съвестно и безшумно.Едва ли са имали време да пишат до всички жълти вестници,а и без друго не вярвам някой да ги чете и да им вярва.
"без да чета целия форум. верен на себе си." така героят/инята geriandi вижда себе си,ту мъж,ту жена,а може би от потребителското име да се възползват няколко потребителя/ки.Знам само,че зрял човек,който присъства на бал на абитуриенти,няма да заглежда "полуголи търди и дебели задници" ,ако питaте мен,щеше да акцентира погледа си върху цветята,балоните и празничните усмивки по лицата на деца и преподаватели.
Директорката и според мен не си върши работата добре по всяко време.
geriandi,бас ловя,че много бихте си допаднали с viola183,освен ако не сте едно и също лице разбира се!

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 15:58 от Катюнгелчева

# 33
 • Мнения: 106
Първо: извинение към всички потребители, заинтересовани от темата за 1-во у-ще
благодаря за тендираното внимание към мен, дон кихот. аз поне не се крия зад литературни герои. старанието да изчетеш публикациите на напълно непознат за теб човек е завидно.
и в отговор - "верен на себе си" не означава непременно определяне на мъжки пол. "верен на себе си човек" - може да се отнася и за мъж, и за жена. в българския език изпускането на съществително е допустимо. но ти си толкова заслепен от намерението ти за оригиналност, че изобщо не си се досетил за този факт.
ще се въздържа от отговори на последващи коментари от твоя страна. става ми безинтересно

# 34
 • Мнения: 190
Мили хора,споделяте  най-дребните проблеми в това училище.За съжаление нещата са трагични от  3 години насам вярвайте ми знам за какво говоря.не ми се изброява в детайли ,но мога и да го направя ако искате.Работата ми е точно срещу училището ,а собственото ми дете което от 1 клас учеше там и страшно много си обичаше училището се премести по собствено желание  с думите,че на никой не му пука ни за ученици ни за учебен материал.Има много свестни учители,които работят все още там,но то е защото директорката не е могла да им намери начин или директно да ги уволни или да ги прати в пенсия.Не знам каква и е целта на тази жена,определено колкото и да се опитвам не мога да разбера...Ако започна да ви описвам случаи ще ме питате дали са истина.Само да спомена,че часовете по пиано на един клас 2 години се водиха в една тоалетна на приземния етаж.И само да спомена ,че госпожата собственичка на частната занималня е приятелка на директорката...И НЕ ЗАПИСВАЙТЕ ДЕЦАТА СИ В 1 СОУ -колкото и да ми е мъчно да го кажа.

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 19:09 от RS5

# 35
 • Мнения: 157
Такааааа,вчера в училището е получен сигнал за бомба и децата не са били изведени навън. Защо ли?  Thinking

# 36
 • Мнения: 4 561
Защото ако ги изведат, целта ще е постигната.
И бомбените заплахи ще зачестят - за всяко контролно, класно.
В един момент на директора му писва, удря един подпис и поема отговорността.
Полицията разбира се, си свършва работата. Бомбените заплахи прекратяват.

# 37
 • Мнения: 157
А ако имаше наистина? Ако беше гръмнала?

# 38
 • Мнения: 4 561
И колко бомби са гръмнали у нас, след като някой се е обадил по телефона?
Това би парализирало и без това парализираната икономика.
Виж, ако родителското тяло на съответно обадилият се калпазанин отнесе глоба от две три заплати, ще е друго.

# 39
 • Мнения: 4 737
По-вероятно е директорката да я гръмне някой. Не мога да повярвам, че от както е там положението е така забатачено и от инспектората си траят. Жалко за учителите, наистина са свестни. Родителите са принудени да си местят децата и си траят.  ooooh! А днес директорката се крие. Не приемала родители.   Shocked

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 20:06 от Шушон

# 40
 • Мнения: 1 217
Живеем в двадесет и първи век,смятам,че има далеч по-цивилизовани начини от гърмежите за разрешаването на проблеми.
Такааааа,вчера в училището е получен сигнал за бомба и децата не са били изведени навън. Защо ли?  Thinking
Мери Лу,ти ли подаде сигнала?

# 41
 • Мнения: 227
Боже, децата ми учат там!
Има много неща, които и аз не одобрявам, но ми е удобно като местоположение.
Например детето на класната ни е в класа на майка си, т.е мама ми е класна и си ме отглежда на работното място, е това си е чист конфликт на интереси! За 3 клас става въпрос!
Иначе другите родители са под постоянен стрес от класната по различни въпроси!
Наскоро повдигнахме въпроси, които не са угодни на класната и тя ни каза, че има и други класове и училища, на който не му харесва, че тя преподава!  newsm78  #Crazy  #2gunfire егати наглоста, ще почне да ни извива ръцете чрез оценки на децата и прочие.
 ooooh!

# 42
 • Мнения: 4 737
О, Балонке, това, че детето на класната е в нейния клас не е болка за умиране. Има къде по-стресиращи неща от това. И без това всеки учител си има любимци, които толерира и черни овци.

# 43
 • Мнения: 2 716
За една бройка да запиша щерката в това училище.
Спряха ме:
- гръмналата учителка по биология
- в деня, когато ходих да проверя как стоят нещата с първокласниците, беше затворено заради бомба
- дворът приличаше на строителна площадка

Това сигурно го има в 60% от училищата, но нещо ме спря.

# 44
 • Мнения: 190
Това с учителката по биология си беше нещастен случай,училището няма нищо общо.А и тя беше много добра учителка,преподаваше на дъщеря ми.Заради бомба,отопление,отсъствия на учители,ремонти пред ваканционно и какво ли още не училището се затваря или поне се намаляват часовете.Изобщо на кой когато му хрумне.Дисциплина няма изобщо.Дворът на нищо не прилича,а в учебните стаи е изключително мръсно.Много често медицинската сестра замества учители,които отсъстват.Часовете и на двете смени се намаляват когато ще се провежда родителска среща или съвет.До преди 3 години тоалетните бяха такова състояние,че децата ни не ходеха в тях и се стискаха през целия ден.След големи заплахи от училищното настоятелство,че ще извикаме ХЕИ и пресата ,направиха ремонт,но сега тоалетните пак са мръсни,просто не се почистват.За пушене,употреба на алкохол и др.около училище не ми се разказва.

Общи условия

Активация на акаунт