Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 28 юли 2005, 20:24 ч.

Искам да ви разкажа

 • 6 254
 • 32
 •   1
Отговори
 • Ispania
 • Мнения: 4 104
4ета тук как вси4ки сме преживели ужасни моменти,как някои са имали Щастието да имат деца други все оЩе не и ми се искаше да ви разкажа една ,тоест две истории на две познати мои.Едната от които е много близка с мен.
Пьрвата история е  на едно моми4е на 21 години.След някакви изследвания се разбира ,4е има поликистозни яй4ници.Трябва операция-следва операция при която се откриват оЩе куп проблеми ,като бактерии ,които се предават по полов пьт а тя в този момент беше девствена Shocked,никой не можа да намери обяснение за бактериите.Просто се е родила с тях Shocked.Бактериите бяха някакви от ,които можеше да се полу4и голям проблем ако забременее .При операцията и махнаха едната трьба Sad,като се оказа ,4е ако не се беше стигнало до операция трьбата е Щяла да се спука вьтре в нея до няколко седмици Shocked.
И оЩе куп други проблеми намериха на моми4ето ,но с операцията я "поиз4истиха" малко и поне някои от проблемите из4eзнаха.
Думите на лекарите бяха"Ако забременееш ,ЩЕ Е 4УДО".Искам да ви кажа мили мами ,4е 4удото сега е 2 годинки и даже се появи малко нео4аквано Heart Eyes
Другата история:Не мога да ви кажа на колко години беше моми4ето когато забременя за пьрви пьт(много отдавна трябва да е било),но някьде  на около 19-20 години е била.Òмьжила се е и забременяла.......спонтанен аборт,пла4 ,болка и надежда скоро да си имат бебенце с мьжа и.Изследванията не показали ниЩо странно.Втора  бременност,Щастие ,страх......аборт Cry,моми4ето искаше да се самоубие -не успя.Нови изследвания ,нови страхове и ето........пак е бременна ,пак страх...страх,страх след ,който следва аборт Cry.Пак опита да се самоубие Cry.Последваха оЩе 4 бременности,които завьршваха с аборти .Никакьв проблeм нямаше в изследванията.Моми4ето се беше от4аяло .
Cлед като забременя за 8 пьт роди детенце Heart Eyes.Роди го.....след 8 бременности.Не зная тази жена как е успяла да се сьхрани ,да пробва наново и наново и да не изгуби надеждата.Искаше ми се да ви разкажа най -ве4е тази история ,заЩото в нея има толкова надежда,надежда ,която исках да предам на вас.

# 1
 • Ispania
 • Мнения: 4 104
Мммм да ,сетих се за оЩе едно 4удо.Една колежка на майка ми след като беше имала 2 аборта и казаха ,4е няма да може да роди дете,вьпреки ,4е забременява без никакви проблеми ,няма да може да роди живо дете.Имаше някаква болест(много сьжалявам ,4е не зная как се казва).Последният пьт като беше забременяла и бяха казали ,4е дори да износи детето и дори то да се роди живо няма да живее пове4е от седмица Cry Cry Cry Cry.Малката и ьпринцеса ве4е е на 12 години(тя хи4 не е малка ве4е де Laughing)Никакьв здравословен проблем няма детето.
Майка и ,когато е забременяла с нея е била ве4е на доста годинки(това го пиша само за информация).Ето ви оЩе едно 4удо

# 2
 • Мнения: 58
Благодаря, Val... за надеждата... и за чудесата, които ни разказа..тази вечер, когато съм отново в сълзи,защото моето бебе днес щеше да е навърши 9 месеца ... се сетих за нашето местенце /форума/, където има тООООлкова тъга, сълзи, но и някакво успокоение, че и друг споделя твоята мъка и ти съчувства... след като прочетох "твоите" истории и аз си спомних подобна...когато лежах в болницата заради тромбозата имаше жена, която беше изстрадала и изгубила шест бебета и все в седми месец... та тя ми казваше: ЛЮБОВТА и вярата правят чудеса, .. babydust7 babydust7 Two Heartsвъпреки думите на лекарите...

# 3
 • Мнения: 249
Благодаря Вал Hug Много мило ми става като чета такива неща. А за жената, която след осем бременности е родила... нямам думи. Аз имам  три извънматочни, всяка приключила в различен етап.... Незная как бих понесла и дали въобще бих понесла още една неуспешна бременност! Но продължавам да се надявам и вярвам! Предполагам това са били стимулите и на тази жена. Няма да се предаваме!  bouquet  bouquet  bouquet
Поздрави и до писане

# 4
 • Варна
 • Мнения: 354
ЛЮБОВТА и вярата правят чудеса, .. babydust7 babydust7 Two Heartsвъпреки думите на лекарите...
Човек предполага, а Господ разполага!
За това не губете ВЯРА и НАДЕЖДА. Опитвайте колкото и да ви е трудно и да не вярвате в чудеса. Все пак и те се случват. Винаги има надежда, винаги!

# 5
аз също се 4увствам адскитъжно за вси4ки мами,изгубили беб4етата си,но се сетих за една силна мама,която сега е на близо 80,познавам 2 от децата и,а вну4ката и ми е май-добра приятелка!
Тази жена един ден скърбеше по изгубения си съпруг,тя никога не се омъжи повторна,а красавиза е била,още има красиво лице,но набраздено от годините,времето не прощава никому,нали?
Тя скърбеше,а аз 4аках моята приятелка когато внезапно тя избухна в горки сълзи!
Попитах я,какво става...защо се раплака така гор4иво и тя  през сълзи ми заразпява!
Оби4али се адско много с мъжа и,колко години са били заедно а за 3 дни решили да се женят,и го сторили!Имала тя общо може и да обуркам но като вку4а и тези,общо 7 де4ица!От тези седем,не на веднъж ,но загубата непрекъснато я застигала,я грип,я нещо друго,и едно след друго си отивали!А после дойде друго,и то по4ине на месеци,после пак и пак,и пак......наистина мъка ужасна,и всеки пут на мъжа си се опира милата....а те кротки хора,приемат го,не им минава мъката,но с времето гледат да преживяват!Та така...дер подир ден и година подир година,,,за4ева отново,моми4е,оживява,и я кръщават Кръстина(от Божия кръст,та да я пази Христос!Оживява детенце и живо и здравосега е на ооло 50,и сестри4ка по малка си има....прекрасна жена,много дейна,даже доста преуспяла сега,та господ не ни забравя да знаете,има сега внуци които умират за нея,прекрасно я гледат,а тя непрекъснато ходи по манастири,на Божигроб,не се е самозабравила,откъде идва,какво е минала,и все по децата и мъж си тъгува,но знае,4е вси4ко минава доколкото мове,и мир и лубов........ще успеем да продължим!
Не губете надежда.....тук не е края,ние не принадлежим тук,тук е нашатамисия,вси4ки някога ще сме заедно,с душите наи близките ни хора,които загубим тук,мъка е да,но не е завинаги!
Молете се Бог да е милостив.....молете се невинните им души4ки и не забравяйте,4е ние останахме тука на мъките,а те са на наи-прекрасното място,и ни гледат,и се му4ат като гледадт как страдате по тях!Около вас ще са винаги,и винаги в сърцата ви!
Да ви даде Бог щастие,и дано имате отново де4ица,които да топлят сърцата ви....Моля се за вас!
До скоро....Диди

# 6
 • До хладилника, който обичам
 • Мнения: 22 046
В 'Искам бебе' бях писала това:
Мили момичета, искам да ви успокоя, че има чудеса! Понякога идват късно, но ги има!
Мои познати са заедно от студентските си години. Сега са на около 41-42 години, мисля. Не знам колко са се мъчили да имат бебе, но преди 7 години осиновяват новородено момиченце - предполагам, че вече са се били отчаяли и отказали да имат собствено, след много аборти и прочие проблеми.
Е, седем години по-късно се радват вече на свое бебе! Доколкото знам, бременността мина безпроблемно - те избягваха дори да говорят за нея, и разбираемо, като се има предвид колко трудно е станало. Но краят е щастлив.
Така че, милички, не се предавайте и още по-малко пък, не се отчайвайте!

# 7
 • Мнения: 4 212
Вал, ние жените сме силни същества, макар и да не го осъзнаваме.Борим се и ще го правим. След първият ми спонтанен минаха 2 години и родих Ванина, после последваха редица спонтанни аборти,неискам да кажа колко, много са.Вси4ки лекари ми казват и тук и в Бълггария, 4е съм здрава. Много таях надежда с Луис Даниел, 4удех се как издържам месец след месец, оба4е силата и желанието е над вси4ко. В крайна сметка отново няма бебе, няма го Луис Даниел, но аз отново искам да съм бременна, ако може още сега.Но неможе. Ще 4акам.Ще вярвам.Ще се надявам. Heart Eyes

# 8
 • София
 • Мнения: 916
Вал, ние жените сме силни същества, макар и да не го осъзнаваме.Борим се и ще го правим. След първият ми спонтанен минаха 2 години и родих Ванина, после последваха редица спонтанни аборти,неискам да кажа колко, много са.Вси4ки лекари ми казват и тук и в Бълггария, 4е съм здрава. Много таях надежда с Луис Даниел, 4удех се как издържам месец след месец, оба4е силата и желанието е над вси4ко. В крайна сметка отново няма бебе, няма го Луис Даниел, но аз отново искам да съм бременна, ако може още сега.Но неможе. Ще 4акам.Ще вярвам.Ще се надявам. Heart Eyes

Тея, възхищавам ти се!

# 9
 • По-близо до звездите
 • Мнения: 274
Моята сестра загуби в две поредни години две бебета. Но не мога да не й се възхищавам - на силата и на вярата, че въпреки несполуките, Бог ще я благослови с детенце!
Насърчавам и вас:  не се отчайвайте, дерзайте, защото ВИНАГИ има смисъл.
Искам да ви дам един стих от Библията, който говори защо Бог благославя семействата с дечица:

Пс. 127:3 Ето, наследство от Господа са чадата,
И награда от него е плодът на утробата.
Пс. 127:4 Както са стрелите в ръката на силния,
Така са чадата на младостта.
Пс. 127:5 Блазе на оня човек,
Който е напълнил тула си с тях!
Такива няма да се посрамят,
Когато говорят с неприятелите си в градската порта.

Успех и без отказване Peace  bouquet

# 10
 • СОФИЯ
 • Мнения: 385
Не се отказвайте момичета, чудеса стават, понякога късно, но стават! След 10 годишно лечение на стерилитет и два последователни спонтанни аборта и след твърдението на лекарите, че съм вече стара ( на 38 години ) и освен инвитро няма смисъл да пробвам друго, че не мога да имам и  дете, забременях, бременността мина безпроблемно и сега си имам чудесно момиченце! Сред толкова сълзи и очакване винаги има надежда, вярвайте че има чудеса!

# 11
 • Мнения: 781
В този дух на истории, реших и азда ви разкажа една, която тези дни  прочетох в някакъв вестник и изключително ме впечатли Simple Smile Ставаше дума за жена към 40-те, която след куп аборти и неуспешни инвитро оплождания успява да забременее и роди детенце /чрез метода инвинтро/..след това отново прави опит по същия метод и забременява с тризнаци..след хиляди увещания от страна на докторите поради твърде рискови фактори, отстраняват само единия плод и жената износва и ражда прекрасни близначета... ами това е  Grinning
Просълзих се като четох историята - да са живи и здрави и много щастливи им желая  Hug   bouquet

Последна редакция: чт, 25 авг 2005, 12:30 от ralitza03

# 12
 • Мнения: 1 214
Имам позната с три деца,да са и живи и здрави(всичките желани),която има поне 10 спонтанни аборта.И преди децата и помежду.Една от бременносттите и е била и с близнаци.Вярата никога не я е напускала.Възхищавам и се   bouquet

# 13
 • Мнения: 3 591
Леле, а аз се жалвах от себе си....
аз съм с 5 бременности, 3 загубени бебета, 2 деца и чакам 3то.
Последната бременност загубих едното бебенце, затова бременностите са по-малко от ангелчетата и децата.

и да ви се похваля - моя бебко геройче ритка! Вчера съм плакала от умиление - най сетне повярвах, че ще износя бебчето.

# 14
 • На един клон
 • Мнения: 1 014
А така,Деси,дръжте се! Hug  bouquet

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт