Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 31 ян. 2009, 17:21 ч.

Какво готвите на вентилатор?

  • 18 366
  • 51
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 3 369
Може и да е странен въпроса  Confused, но все пак какво готвите на вентилатор във фурната? Имам от скоро фурна с вентилатор и всеки път се чудя кога да го ползвам. Естествено, като пека сладки го ползвам задължително, но май това е единственият случай, когато съм сигурна, че е препоръчително да се ползва...

# 1
  • Мнения: 4 202
Всички тестени изделия приготвям на вентилатор. Например, баницата ми става по-хубава, по-бухнала.

# 2
  • София
  • Мнения: 11 155
Както Клото и аз така - всички тестени. Отделно пиле съм пекла така.

# 3
  • Мнения: 707
Всичко може да се пече на вентилатор. На всяка рецепта са оказани градусите ако ще се ползва вентилатор, грил или газ.

# 4
  • СОФИЯ
  • Мнения: 511
Почти всичко приготвям на вентилатор Peace

# 5
  • Мнения: 1 667
И аз приготвям всичко на вентилатор  Peace

# 6
  • Варна
  • Мнения: 1 644
Пека само на вентилатор Peace

# 7
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Всичко, без пица  Simple Smile

# 8
  • Bourgas
  • Мнения: 1 439
Пека почти само на вентилатор Peace Поне така съм сигурна, че месото ще се опече Wink

# 9
  • Варна
  • Мнения: 950
И аз така - пека почти всичко на вентилатор.

# 10
  • Portugalia
  • Мнения: 1 087
Пека вси4ко на вентилатор Peace
Но май кекса не ми става...все о6те не знам дали е от вентилатора ...надува се и после спада Thinking

# 11
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Но май кекса не ми става...все о6те не знам дали е от вентилатора ...надува се и после спада Thinking

Има някои рецепти, които спадат после, зависи. Иначе си стават кексовете на вентилатор  Peace

# 12
  • Portugalia
  • Мнения: 1 087
Еми явно не6то друго бъркам newsm78..някой път става друг не...а и понякога експериментирам(т.е. не се придържам на рецепта) та затова може да е Peace

# 13
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Обикновено т.нар. мокри сладкиши /много ги харесвам  Blush/ при печенето надигат доста нагоре една тънка кора, която след изваждането се залепва обратно  Grinning При другите, които цъфват и се разпукват като майски рози, не става така  Simple Smile

# 14
  • Portugalia
  • Мнения: 1 087
Еми то4но такъв разпуква6т се искам Sad    а и мокрите оби4ам само 4е мойте стават клисави.... е не винаги де..
Извинявам се на авторката за разводняване на темата Embarassed



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт