Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
  • Мнения: 3 607
Мими, стана на една година и и правихме регулярните за възрастта изследвания. В резултат : Хемоглобин 111- докторката казва че е на долната граница- какво означава и произтича от това. Още я кърмя, възможно ли е това да е от факта че не съм фен на месото и ям много рядко? Макар, че ежедневно уважавам добри количества сирене... А и самата Мими изяжда всеки ден по едно Месно пюре. Сок не обича много, но пива по мъничко. Яденето на плодове е доста ограничено, понеже не обича много и не мога насила да и ги натикам в устара, разбира се. Предполагам, че не е болка за умиране, но понеже тя и не качва много интензивно килограми още от как се е родила и все се притеснявам- че нали са навързани нещта. Вигантол не давам по лекарско предписание макар фунтанелата и да не е добре затворена. Ами това е.

# 1
  • Мнения: 5 255
Хемоглобина на Лора е 133  /референтни граници 111-168/.
След няколко дни ще ходим на консултация, и за ваксина.

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 3 836
Я, направи едно изследване в друга лаборатория Wink
Вижда ми се доста ниска стойността за дете, което яде месо ежедневно. А това ти какво количество желязо приемаш не влия на съдържанието на кърмата.

Ако си пропуснала да прочетеш да ти кажа, че аз скоро имах ходене по мъките с изследването на ХБ, като в различните лаборатории го изкарваха - 96, 121, 114 Shocked и всички изследвания са в рамките на 1 месец (време за което нивото на хемоглобина е невъзможно да се промени чак толкова), дори между показанието 96 и 121 времето беше 3 дни... Сама си прави изводите колко са надеждни лабораториите Crazy

# 3
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
  • Мнения: 3 607
Jade, четох за вашия хемоглобин. Благодаря ти за съвета-още утре ще отида да видя и в друга лаборатория. А и стойности като 111 принципно не би трябвало да ме тревожи, но ето на - дето вика моята Детска сестра - МД- "Майка- диария" Simple Smile)

# 4
  • Стара Загора
  • Мнения: 3 836
Наистина не би трябвало да те тревожи, особено пък ако другите показатели в кръвната картина са добри, но за всеки случай може да се ободете още веднъж, просто за да си сигурна в резултата.

# 5
  • Мнения: 5 255
...утре ще отида да видя и в друга лаборатория....
Препоръчвам ти Лаборатория Кандиларов, на ул. Бузлуджа 64 /до НДК/-работят със Здравната каса

Общи условия

Активация на акаунт