Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 3 авг. 2005, 16:25 ч.

test za ba6tinstvo

 • 1 292
 • 15
 •   1
Отговори
newsm78
Mojat prijatel e v 4yjbina,a
kogato rodja nego 6te go njama.
Iskam da znam koga se pravi test za ba6tinstvo.

# 1
 • Мнения: 1 173
newsm78
Mojat prijatel e v 4yjbina,a
kogato rodja nego 6te go njama.
Iskam da znam koga se pravi test za ba6tinstvo.


Като се роди бебето.

# 2
 • Italia
 • Мнения: 4 492
Ами мисля,4е когато се роди бебо4ето,но колко то4но след раждането не знам newsm78 ЗаЩо не пробваШ да попитаШ лекаря си за това. ВсъЩност,ако не е много нахално,но за какво ти е да го правиШ теста  Thinking

# 3
A moga li da izpi6a bebeto
kogato toi go njama bez da pravja testa

# 4
 • Italia
 • Мнения: 4 492
В какъв смисъл? НеЩо не разбрах... Embarassed Да излезеШ с бебето от болницата или какво?

# 5
 • Мнения: 4 399
Много не ти разбрах въпроса. Ти в БГ ли си? Както и да е, исках само да ти кажа Че материал от него може да се вземе по всяко време, вклюЧително и преди да си родила. Взима се сперма или кръв (в зависимост от протокола), от пробата се изолира ДНК, а тя може да се пази много дълго и да се използва след като детето се роди. Така Че не виждам какъв е проблема с престоя му в Чужбина. Разбира се за целта ти трябва неговото съдействие.
Друг е въпроса Че има и някои законови ограниЧения. Например има условието Че теста се прави не по-късно от 1 година след като бащата е разбрал за раждането на детето. Само дето не си спомням веЧе това за БГ или за Германия важеше.  newsm78 Затова е по-добре да си зададеш въпроса в друг форум, където хората са по-наясно с българското законодателство.

# 6
tests za ba6tinstvo ne e li zadaljitelen newsm78

# 7
 • Мнения: 4 399
Продължавам да не ти разбирам въпросите. Ти наистина ли си мислиш Че се прави тест за бащинство на всиЧки деца?

Кръв от детето ти може да се вземе веднага след раждането, така Че напрктика тестът може да се изпълни вднага ако имате материал от бащата.

# 8
 • Мнения: 2 013
СТрува ми се, че въпросът ти е как в родилния дом ще запишат детето - дали бащата ще е вписан в акта за раждане? Права ли съм?

Това става и без той да е тук - просто трябва да прати нотариално заверена декларация, че това дете е негово и съответно това се вписва в акта и детето получава неговите имена.

# 9
 • Мнения: 1 173
tests za ba6tinstvo ne e li zadaljitelen newsm78

Не знам такова нещо. По принцип се прави ако бащата иска, но ако признае приятеля ти детето за свое нямаш никакъв проблем. Друг е въпроса, ако не е негово ти ще имаш ли чиста съвест, но това го оставям на теб за домашно.

# 10
 :lol:Blagodarja za otgovora Wink

# 11
 • Мнения: 2 013

Доколкото знам консулите в българските посолства играят ролята и на нотариуси, така че той може да завери тази декларация в някое от посолствата ни или консулствата. Ако е българин, обаче. Ако е чужденец - не знам.

# 12
 • Мнения: 4 212
Аз доколкото разбирам той иска тест за бащинство за да си даде името? Така ли? Ина4е при изписването ще се наложи да сложиш на бебето само твоето ли4но име, доколкото знам. Брак нямате ли?

# 13
 • Мнения: 1 760
изследване,категорично отхвърлящо нечие бащинство може да се прави само и единствено като се вземе проба от околоплодните води преди бебето да е родено.след раждането може да се сравни само кръвната група, с което може само да се установи дали някой НЕ Е бащата.но не може да се установи дали точно този някой Е бащата.
то за изписване не го изписваш ти бебето от болницата.не сте ли се разбрали с твоя приятел той ще припознае ли детето, ако нямате сключен брак?ако не си омъжена детето може да приеме твоето име, а по-късно да се прави процедура за припознаване от бащата,но е много голям въртел и не ти го препоръчвам.
пожелавам ти леко раждане!

# 14
 • Мнения: 1 465
Аз не6то не вдявам цялата тази история,

теста иска6 да го направи6 за доказване на ба6тинство или напротив?
Ина4е за Франция знам, 4е до 3 дни след раждането, ако ба6тата не признае детето, после може да стане и по-късно, но процедурата е много дълга, минава и през съда и струва и пари4ки.
Незнам как е за другите страни в Европа, а и извън Европа. Но е добре ако трябва таткото да признае бебето да побързате с доказването на ба6тинството. Ина4е както са ти казали - в болницата може6 да го пи6е6 и на твое име и да си излезете и без ба6тата, но само ако го искате де  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт