Във фолио или глинени съдчета, като гювече, ама квадратно - запечени броколи, картофи, моркови, кашкавал.
Имам пакет замразени броколи, имам и една смес грах, моркови, царевица, отделно и замразен зелен боб имам.
Та въпроса ми е дали става да нарежа картофи и да ги бухна заедно със замразените зеленчуци да се пекат и като са почти готови да настържа кашкавал да се запече отгоре... Или да сваря и нарежа картофите, да задуша зеленчуците и после само да ги омешам и запека отгоре кашкавал...
Знам, че е елементарно и сигурно звуча смешно, но не знам дали за едно и също време се запичат картофите и замразените зеленчуци и да не стане едно препечено, друго сурово...
И също - да сложа ли малко мазнина и вода и колко по-скоро...
Ако може някой да пусне рецепта и за спанак със сметана и картофи пак така запечени с кашкавал, ще съм много благодарна.