Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • Brokenpromiseland
  • Мнения: 1 428
Сила можеш да намериш само в детето си.....
Не знам да има по-голям стимул от това за една жена, за една майка...то има нужда от теб, ти си най-важна за него...и ти трябва да живееш с мисълта, че ще пребориш всичко заради него....за да си по-дълго до него и да го подкрепяш..
А хората....всички ние си отиваме в даден момент...всички ние изпращаме хора които безкрайно сме обичали....такъв е живота....връщане назад няма....и именно затова трябва да изпълваме ежедневието си с красиви моменти, да се радваме на малкото хубави неща...а не да затъваме в спомени, болка и милиони сълзи.

# 16
  • Мнения: 66
Мила, моите съболезнования за сестра ти. Ужасно е страданието. Помисли, опитай за 1-2 -3седмици да отидете с бебето при родителите ти за взаимна утеха и опора , и на тях ще им се разведри небето малко покрай бебето, и на теб като имаш с кого да споделиш мъката си, разговаряйте, изливайте болката чрез думи, сълзи само не я таете , тя ще ви отрови така.
Бебчето е благословение за вас.  Hug

# 17
  • Мнения: 6
Много ми помогна това, което прочитам сега от всички.Някои думи особено силно ме събудиха и мисля, че ми показаха, посоката, в коята да разсъждавам, за да се справя. Не съм очаквала толкова отговори на моя проблем и нямам думи, за да ви кажа на всички колко ценно се оказва за мен спонтанното ми желание да пиша тук и че изобщо се престраших да го направя, защото съм свикнала да не говоря и да не споделям личните проблеми дори и със себе си понякога.Още веднъж ви благодаря!

# 18
  • София
  • Мнения: 575
Съболезнования! Множо съжалявам за загубата ти, затова няма лек, за съжаление.
Ако мога да ти бъда полезна за страховете, задушаването и другите притеснения, опитай метода ТЕС. emozdrave.info. Може да ти прозвучи странно на пръв поглед, но си струва да опиташ, на мен тези техники много ми помагат за различни притеснения и страхове, а и човек намира отговори на много въпроси.  Най-малкото се научава да формулир пред себе си страховете си и да ги преборва със собствени сили.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт