Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 24 март 2009, 12:13 ч.

Как биха реагирали мъжете ви?

 • 4 297
 • 85
 •   1
Отговори
 • Мнения: 293
 Ситуацията е следната :

Имате дългогодишен приятел,който не сте виждали дълго време тъй като е в чужбина.Завръщайки се за малко в България,той посещава вашия град и се виждате съответно.Моли ви обаче да пренощува у вас,а се оказва,че въпросната вечер вашата половинка няма да е вкъщи.Как реагирате? И как биха реагирали вашите половинки?

Става дума за много близък приятел, с който пътищата ви са се разделили и не се виждате толкова често но въпреки всичко държите на него много. Simple Smile

# 1
 • Пловдив
 • Мнения: 128
Не само,че няма да му хареса идеята, но и няма да се съгласи на подобно нещо!

# 2
 • Мнения: 2 556
Аз нямам чак толкова близки приятели и не мога да вляза в ситуацията. Най-вероятно не бих приела приятеля да спи у нас, ще му намеря хотел без проблем.

# 3
 • Мнения: 2 175
Не виждам проблем, ако мъжът ти е в течение на вашето приятелство..
Казваш му какво е положението, съжаляваш че съвпада с датата на неговото отсъствие и тн..
Неприятно ще е ако си му спестила, че този приятел съществува..
Тогава просто обясняваш на другарчето, че не е удобно и тн..

# 4
 • Мнения: 577
Ако мъжът ти познава въпросния приятел може и да го приеме.
Но, ако не го познава ще си имаш главоболие.
Бих се лишила от главоболието. (има хотели)

# 5
 • София - Бургас
 • Мнения: 1 798
Аз пък смятам, че не е редно да го каниш, ако съпругът ти си е вкъщи, няма праблем, но при тази ситуация ще ревнува

# 6
Бях в подобна ситуация - не му разреших. Приятелят ми не беше в нас, но и не бях на сто процента сигурна, че няма да ме изненада. Ако знаех със сигурност, че няма да се върне щях да поема риска познатия ми да преспи в нас, но само в името на услугата  Naughty. Но съм имала опит с услуги, които съм правила в миналото и че услугата не се връща, даже напротив, когато на мен ми се наложи един ден да преспа у познатия, не бях поканена. По темата - не бих разрешила  Simple Smile

# 7
 • Мнения: 293
Запознавала съм ги.Яли сме и сме пили два три пъти на маса но толкова.Знае,че от дълги години сме приятели.Когато приятеля ме помоли за това не се замислих и за миг / не бих го оставила да отиде на хотел при положение,че вкъщи има толкова легла/ и категорично го приех.Обаче въпросната вечер моето мъжле се падаше нощна смяна.

Интересно ми е просто как вие възприемате това.До колко държите на приятелите си и доколкото се съобразявате с половинките си.И как биха реагирали съответно половинките ви....на тази ситуация. Не е ли въпрос на доверие и уважение от страна на мъжа към теб и твоите приятели?

Само да кажа,че не става въпрос да криете за това. А открито да кажете как точно стои ситуацията.

# 8
 • Мнения: 4 966
1. Няма начин - вкъщи остават да пренощуват само много близки хора и то по определен повода (например, кумовете ни след Новогодишните партита у нас; леля ми - преди много ранен сутрешен полет; братовчедките ми - след специална покана от мен за по-продължително гостуване и подобни). Иначе, приятели, роднини и др. ходят на хотел - не ги карам аз, а сами отиват (т.е. нямам познати, които да изискват да преспиват у нас без повод).
2. Не би му станало приятно непознати за него хора да спят у дома, независимо дали е вкъщи или не. Същото важи и за мен, ако става дума за негови приятели.
3. Няма да има нищо против да изкарам максимално време с този човек, щом ми е толкова близък. Наскоро мой приятел, който живее в чужбина, беше за кратко в София и изкарахме 1 цяла нощ навън - кръчми, заведения, кафенета и т.н. Само двамата. Единствено през нощта половинката звънна да ми каже, че ако нещо имам проблем или искам да се прибера, да му звънна да дойде да ме вземе.

# 9
 • Мнения: 2 447
Няма да има никакви проблеми , ако става дума за моето семейство. Аз съм била в подобна ситуация с мой приятел, както и негов съученик е нощувал у нас, а мъжа ми беше в командировка тогава. И деца сме нямали, изобщо ако е искал някой да ревнува, поводи може да си измисли. Но си имаме доверие в смисъла, че не възможностите са причина за изневяра. С една дума и двамата знаем, че ако някой от нас иска нещо, ще намери начин.
Нито аз бих направила на него подобен проблем.

# 10
 • Мнения: 884
Случвало се е -нямала съм проблеми.

# 11
 • Мнения: 4 966
Нито аз, нито мъжът ми ще свържем подобна ситуация с възможност за изневяра. Ако искаш да изневериш, надали ще го направиш в собствения си дом (поне аз у дома не бих могла).
Свързваме подобно гостуване единствено с неудобство и прекалено навлизане в личното пространство.
 Peace

# 12
 • sf
 • Мнения: 5 110
Абсурд- не би се съгласил, не за друго, а защото ми няма доверие.  Mr. Green

аз също не бих се съгласила, ако той беше в тази ситуация.

# 13
 • Мнения: 594
......................
Става дума за много близък приятел, с който пътищата ви са се разделили и не се виждате толкова често но въпреки всичко държите на него много. Simple Smile


Имам толкова близък приятел, така че мога да си представя ситуацията.

Първо - колкото до мъжа ми - незнам със сигурност, но мисля, че няма да му бъде приятно.
Второ - аз от своя страна не бих му повод за подобни "тревоги". Няма да се съглася.
Трето - приятеля ми (щом ми е толкова добър приятел), няма да настоява за подобно нещо. Особено ако това може да породи конфликт в семейството ми. В противен случай ще пиема, че не ми е "чак толкова добър приятел, колкото съм си мислела някога"
И на четвърто място - мога да го настаня при родителите ми (те, естествено ми познават приятелите от тийнеджърските години)

# 14
 • Мнения: 293
Ние и двамата сме много гостоприемни и  ни е приятно когато имаме гости.Това не ни натоварва. Случвало се е братовчедките му да речем от София да дойдат във Варна на море и да гостуват вкъщи - това за нас е радост.

В конкретния случай, аз дори не допускам,че бих могла да пратя този стар приятел на хотел.....Стана сконфузно,защото гаджето беше нощна.Не ми каза нищо,а не го и питах де.Смятам,че трябва да уважава решенията ми и приятелите ми и да знае,че след като съм го направила съм сметнала за нужно.Сигурно му е било кофти.....сигурна съм.

Сега като се замисля той не ми е представял свои приятелки от женски пол така,че ако един ден ми доведе някоя своя ,,приятелка,, със сигурност няма да е същото тъй като няма да познавам момичето..... Tired
 Явно обаче му е коствало все пак някаква емоция....

Само да кажа,че въпросния приятел не ме е натискал за да спи вкъщи.Просто попита дали ще е удобно и аз казах ,,Няма проблем,, !

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт