Скъпи приятели и съмишленици,

И тази година Сдружение Зачатие организира благотворителна инициатива за семействата с репродуктивни проблеми, но този път тя е ориентирана към жените, при които е установен силно редуциран или изчерпан яйчников резерв.

Основното финансиране е благодарение на инициатива на фирма ДХ Груп, която отпечатва и разпространява благотворителни картички, предназначени за да помогнат на семействата със стерилитет.

За да участвате трябва ни изпратите есе, разказ, лична история или стих продиктувани от Вашият копнеж и желание за рожба. 


Всички участници в конкурса имат равни шансове за финансиране, тъй като ще бъдат изтеглени посредством жребий на официалното откриване на Деня на репродуктивното здраве на 6 юни 2009 г. в град Бургас, конферентен център хотел Аква, бул. "Демокрация".

В конкурса могат да участват само двойки, които имат установен намален или изчерпан яйчников резерв при жената или  причини, които възпрепятстват оплождането да се осъществи със собствени яйцеклетки.

Участниците не трябва да са получавали финансиране от сдружение Зачатие в подобни инициативи досега, с цел да можем да помогнем на максимален брой семейства.

Предимство имат двойките, които все още нямат родено дете в семейството.

Тъй като инициативата все още тече, точният брой на двойките, които ще бъдат подпомогнати и размера на сумата ще бъдат известни в края на месец май, а срокът за заявяване на участие е 1 юни 2009 г..

Повече информация за участието в конкурса и координати за контакт:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 925&Itemid=31