Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 575
От скоро се накухня за алергични деца и когато мъжът ми отиде да ни запише му бяха казали, че използват Фризопеп. Странно ми е как така изпозлват АМ като то престоява няколко часа преди да го консумира детето, а уж срока му е един час след приготвяне! Имате ли идея...?  newsm78

# 1
  • Ланкър, планините Овнерог
  • Мнения: 7 053
Това в държавна кухня ли? Не знаех да има такава с алергично меню. Отделно, че Фризопеп е "бая" скъпо, за да го ползват. За нашата държавна знам, че ползват сухо мляко, но не е АМ.

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 8 826
В нашата държавна ДК има две менюта. Обикновенното е със сухо мляко. Отделно има диетично меню за алергични деца с адаптирано мляко (не знам какво точно). Чак часове не престоява. Нашата кухня я носят гореща, което значи че е сготвена, насипана и веднага е донесена (най-много 30 мин). Опитай вкъщи да видиш едно бурканче за колко време изстива. А в къщи си го слагаш в хладилник веднага. Така че не се притеснявай. И между другото сухото и АМ са доста по-безопасни в това отношение от прясното мляко.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт