Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 Здравейте. Наскоро изпаднах в много деликатна ситуация и не знам какво да правя.
С жена ми живеем при родителите й, с които принципно сме в добри отношения, но те са някак как да кажа...малко надменни хора. Едно време са били от "Голямото добрутру" и това донякъде обяснява тяхното високомерното, наставническо поведение. Преди седмица, мой много близък приятел се завърна от гурбет в чужбина и му предложих да пренощува в къщи. Вечерта естествено с моя приятел излязохме на заведение и от дума на дума, неусетно сме попрекалили с алкохола. Абе направо си се натряскахме до козирката. Прибрахме се някак си и си легнахме тихо и кротко. Проблемът обаче дойде малко по късно. Организмът на моя приятел не издържал и решил да се освободи от погълнатите отрови. Неспособен да контролира действията си, момчето одрайфало целият хол, в който беше настанен – дивана, персийският килим, че дори и любимият гоблен на тъща ми – “Тайната вечеря”. Отвратително на пръв поглед, нали? Да, но не е само това. В последствие, моят приятел почувствал нужда да “разтовари самосвала” както казва един мой вуйчо. Тотално дезориентиран, вместо на обичайното място, нашто момче свършило тази работа в банята на пода, след което разнесло “чакъла” из целият коридор. По-късно през нощта, тъща ми се събудила да си изпие лекарството и се натъкнала на целия този ужас. Единствено хола светел и тя влетяла там, но какво да види – телевизорът бил включен на XXL, а моят приятел лежал безпомощно чисто гол, със кльопнала патка в ръка…

Това е историята с две думи, но проблема е, че сега всички ми се цупят на мен. Тъща ми дори ми заяви в очите, че този човек не може да ми бъде приятел и ако го считам за такъв, то аз съм бил същата свиня като него. Жена ми и тя кудкудяка наоколо, а тъст ми дори си отиде на вилата за няколко дни. Въпроса ми е, заслужава ли този човек наистина да ми бъде приятел и прави ли са да реагират така?

# 1
 • Мнения: 370
мале,пич,здраво си го закъсал. ooooh!

# 2
 • София
 • Мнения: 11 074
Първо- Заслужава, защото предполагам, че той не е вечно пиян!
Второ- Цялата история ми се струва,че е доста поукрасена, защото е невъзможо един човек да сътвори всичко това сам, колкото и да е пиян.

# 3
 • Мнения: 829
Много си го закъсал Tired
Прави са да се ядосват Wink
Ти най-добре си знаеш дали ти е приятел или не, това не зависи от едно напиване Peace

# 4
 • Мнения: 16 562
Охх, хем ми стана смешно....хем си представям каква е била гледката и ужасената физиономия на тъщата...))))
Кофти е случката, но....предполагам човека поне се е извинил и се е хванал да помогне в почистването.
А дали ще е твой приятел....това го преценяваш единствено ти.

# 5
 • Мнения: 10 268
Според мен приятелството не се определя от това дали някой е повърнал или се е насрал.

Но тук въпросът иде малко като в свекървинските теми. Прави са хората да се сърдят - това е техният дом.

# 6
 • Мнения: 2 829
кво да кажа--ужас Sick

ако минеш само със сърдене
добре ще е Whistling

най-малкото което трябва да направиш
килима занасяш на автомивка за изпиране
и лично ти изтъркваш банята и,
 без ХХl  канал за  доста дълго време Joy Joy Joy

# 7
 • София
 • Мнения: 337
Ако историята е истинска....да ти кажа честно и аз не бих искала да виждам в дома си този човек отново, въпреки че не съм от "големото добруутро. То бива пиене, ама вашето е било много яко.
Иначе на въпроса ти заслужава ли, ти ще си решиш. Все-пак не мисля, че трябва да го зачеркнеш заради тази история. Ама ми е любопитно, за пръв път ли го виждаш този твой приятел в такава светлина?

# 8
 • Мнения: 156
тая сцена дори в трейнспотинг ми се струва, че беше в по-лек вариант. нямам съвет по темата, защото не смятам, че е сериозна.

# 9
 • Мнения: 1 008
Пиянски истории.
И на мен няма да ми е приятно някой
да ми омаже къщата, но чак пък да
ти се цупят на теб, в крайна сметка
не си ти "героят". А защо да не ти бъде
приятел, вие като се видите само се
напивате ли?

# 10
 • Мнения: 2 829
А защо да не ти бъде
приятел, вие като се видите само се
напивате ли?
а де...и аз това питам

# 11
 • Мнения: 3 552
Защо пък да не ти бъде приятел?!
Ама точно това ли трябваше да прочета преди сутрешното кафе/много гадничко/ Sick

# 12
 • Мнения: 60
Аз пък да кажа, че темата е майтап, но ако не е дай координати на тоя авер ако някой ден закъсам с тъщата.  smile3532

# 13
 • Мнения: 130
 Joy Мнооогоо развинтена фантазия, мдаа!

# 14
 • Мнения: 46
Искрено ме развесели  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 15
 • Мнения: 1 168
Това, дали заслужава да ти бъде приятел си е твоя работа.
Ако изобщо е вярно това, което си описал, обаче, не бих му позволила да влезе вече в тази къща, а и на него би следвало да му е неудобно. Не е нужно човек да е от голямото добриютро, че да се ядоса на това - отвратително е.
Само не знам като не може да намери тоалетната и с чиста съвест се е изсрал на пода, как е успял да намери въпросния канал и да лъсне бастуна? Ако аз бях на мястото на тъща ти, щях да го изритам гол посред нощ на улицата за половин час - да изтрезнее малко. То бива напиване, ама вие сте се оляли яко. И е нормално да ти се цупят на теб, защото ти си го завел там, нали?
А това, че жена ти кодкудяка, ме навежда на мисълта, че ти го оправдаваш него, а домашните са виновни, че се цупят. Ами ще се цупят, я. Аз на твое място бих се извинила и щеше да ме е срам да ги погледна в очите, камо ли да се правя на ощипана девица, що се цупели и кодкудякали.

# 16
 • Мнения: 2 448
Егати и пиянството  Mr. Green , но ако не мога да държа главата му над тоалетната когато повръща приятел, значи толкова ни е приятелството.
Все пак само това ли прави твоят приятел, да се олива от пиене? За последвало извинение нищо не пишеш? А включи ли се той на трезва глава в почистването на помията?  newsm78

# 17
 • Мнения: 4 209
Joy Мнооогоо развинтена фантазия, мдаа!
Не мисля. Кумецът ми преди време спретна, едно към едно, същото изпълнение. Само дето не се беше върнал от гурбет и случката се е разиграла в дома на негов колега. И май без еротичния канал. Все още са приятели с това момче, но не е добре дошъл у тях.  Нищо, че сам си е почистил всичко. Laughing

# 18
 • Мнения: 2 512
Ако ми обясниш, как точно е станала работата с гоблена, може и да ти се вържа. Мястото на гоблените е на стените, малко трудно е да ги достигнеш, за да ги оповръщаш. Освен, ако не ги свалиш преднамерено за тази цел.  Mr. Green

# 19
 • Мнения: 7 724
Тъщата трябва да се радва, че след видимата си дезориентация,
момъкът не е отишъл попогрешка в нейната спалня,
...с чакълени крака и гола пушка в ръка  Grinning

# 20
И е нормално да ти се цупят на теб, защото ти си го завел там, нали?
А това, че жена ти кодкудяка, ме навежда на мисълта, че ти го оправдаваш него, а домашните са виновни, че се цупят. Ами ще се цупят, я. Аз на твое място бих се извинила и щеше да ме е срам да ги погледна в очите, камо ли да се правя на ощипана девица, що се цупели и кодкудякали.

Аз съм го завел, ама аз ли съм му наливал в устата? Аз кво съм виновен, че той се е отцепил като банатска гъска, а?

Не че го оправдавам, ама кво толко в крайна сметка? Напил се, осрал пейзажа, после си изчисти човека, че и една кутия бонбони им остави за извинение и то от най-скъпите - големите кутии " Merci".  Нямаше как да им се извини очи в очи, защото те се изнесоха рано рано.

# 21
 • Мнения: 2 448
Ако ми обясниш, как точно е станала работата с гоблена, може и да ти се вържа. Мястото на гоблените е на стените, малко трудно е да ги достигнеш, за да ги оповръщаш. Освен, ако не ги свалиш преднамерено за тази цел.  Mr. Green

Аз помислих че гоблена е бил в процес на бродиране, някъде на масичката  в хола, където е спал въпросния приятел.    Thinking

# 22
 • Мнения: 36 961
Заслужава, ама друг път да си вземе хотел  Simple Smile

Може и да е пързалка, но съм се нагледала съм се на такива истории в младините си  Mr. Green (само веднъж аз бях в ролята на домакините, неприятно е, но се преживява), така че съм склонна да се вържа, но по-възрастен човек е редно малко да си контролира пиенето, когато знае, че няма да си е у тях.

# 23
 • Мнения: 10 268
 А бе, човекът се върнал на родна земя, срещнал се с приятел - отпуснала му се душичката и сфинктерът. 

# 24
 • Мнения: 742
Проява на лош вкус е от страна на приятеля ти, след като е осрал и омазал с ако  ЦЯЛАТА къща, да подари кутия ШОКОЛАДОВИ бонбони. Че и МЕРСИ.  Laughing  По-подходящи щяха да са ФИГАРО.  Алюзия с арията- Фигаро тук, Фигаро там.... Но в крайна сметка, Фигаро се оказва пич и всички го харесват, поне през повечето време. Да, това му е грешката. Неподходящо извинение.

# 25
 • Мнения: 7 724
....Не че го оправдавам, ама кво толко в крайна сметка? Напил се, осрал пейзажа, после си изчисти човека, че и една кутия бонбони им остави за извинение и то от най-скъпите - големите кутии " Merci".   Нямаше как да им се извини очи в очи, защото те се изнесоха рано рано.


Е, човека й е благодарил, все пак. Благородно е от негова страна.
Това е истински приятел!  Grinning

# 26
 • Мнения: 2 615
повръщането по стени не е трудна работа. Питай патило  Laughing

# 27
 • Мнения: 880
Доста забавна история , искрено ме разсмя  Grinning. Сега по същество - абе да ти кажа и ние живеем при моите родители и ако някой направи подобно нещо , дали мой приятел или на мъжът ми , майка ми няма да реагира особено приятно . И аз да съм също няма . Сега , малко е прекалено чак да игнорираш този човек от списъка с приятели , защото в крайна сметка на пияна глава човек наистина не знае какво прави . Моята приятелка като бяхме деца се беше напила в нас и повърна доста върху килима в стаята ми , но аз тогава успях да прикрия следите и никой не разбра . Не знам иначе какво щяха да си кажат нашите , но нямаше да са доволни . Продължава да си ми е приятелка , не считам за нужно за такова нещо да спре да ми бъде . Вие сте се напили заедно , не е да кажем той да е искал да спи у вас и да е излязал някъде със свои си приятели и да се върне посред нощ у вас в едва ли не безпомощно състояние . Може би ти е би трябвало да преконтролираш малко ситуацията и когато сте излезли да не позволяваш чак така да се напуквате при положение , че ще се върнете в дома на тъщата ти . Не , че е имало вероятност да познаеш , че всичко това ще се случи , но все пак на пияна глава човек прави какво ли не . Можело е просто малко по - спокойно да го давате . Иначе според мен - да прави са хората да се възмущават , мисля , че не е приятно . Ние също сме се чудили да каним гост с преспиване, който е от друг град, но сме се въздържали , за да не стават някои случки и най - малкото никога не ми е било удобно .

# 28
 • София
 • Мнения: 2 824
На мен ми е интересна историята в частта с ХХL-а.
Защо тъщата не е помогнала на бедното момче, а го е оставила с умрял лебед в ръцете?
Тъпа снобарка.
Разведи се с щерката и тя ще стане като майка си.

# 29
На мен ми е интересна историята в частта с ХХL-а.
Защо тъщата не е помогнала на бедното момче, а го е оставила с умрял лебед в ръцете?
Тъпа снобарка.
Разведи се с щерката и тя ще стане като майка си.

Клонка, на следващия ден жена ми като ми набиваше канчето й казах: баща ти пък кво се цупи и той?! Вместо да се радва, че поне една вечер не е единствен с кльопнала патка в тази къща...?
И тя като се разсърди.... дори посегна да ме удари с чантата си, но успях да се предпазя. А то си е баш така, повярвай ми. Не я е оправял тъщата от демокрацията горедолу. И в крайна сметка, няма нищо нередно в това.

# 30
 • Мнения: 1 168
На мен ми е интересна историята в частта с ХХL-а.
Защо тъщата не е помогнала на бедното момче, а го е оставила с умрял лебед в ръцете?
Тъпа снобарка.
Разведи се с щерката и тя ще стане като майка си.

Клонка, на следващия ден жена ми като ми набиваше канчето й казах: баща ти пък кво се цупи и той?! Вместо да се радва, че поне една вечер не е единствен с кльопнала патка в тази къща...?
И тя като се разсърди.... дори посегна да ме удари с чантата си, но успях да се предпазя. А то си е баш така, повярвай ми. Не я е оправял тъщата от демокрацията горедолу. И в крайна сметка, няма нищо нередно в това.
Ти сериозно ли? #Crazy
Б**и наглия! ooooh!

# 31
 • Мнения: 2 388
Заслужава, освен, ако няма някакви други провинения, заради които трябва да го отсвириш.

Представих си, майка ми как би реагирала в тази ситуация. Mr. Green

Достоверността на частта с патката ме съмнява.

# 32
 • София
 • Мнения: 2 824
Бащата що не е уважавал тъщата от демокрацията насам?
Щото Костов му липсва за стимул ли? Бат' Бойко не го ли настървява? Mr. Green

# 33

Верно, да. Какво те учудва?! В такива ситуации, човек е хубаво да проявява чувство за хумор, дори и да звучи леко нагло.
А тъща ми като изказва съмнения, че съм "същата свиня" тва кво е, а? Ако не подходя със самоирония (щото аз и казах на тва - как свиня бе, говеда сме, нали сме от Левски...), кво трябваше да направя? Да и сплескам бушона ли?

# 34
 • Мнения: 2 512
А тъща ми като изказва съмнения, че съм "същата свиня" тва кво е, а?
Истината, мой човек, истината! Whistling

# 35
 • София
 • Мнения: 2 824
Да оставим тъщата и теб.
Да се върнем на приятеля. Mr. Green

Той...ъ...свободен ли е? Embarassed

# 36
 • Мнения: 2 512
Той...ъ...свободен ли е? Embarassed
Зависи от какво. Определено е освободен.   Wink
Да нямаш някой гоблен, който не харесваш? Mr. Green

# 37
 • София
 • Мнения: 2 824
Да нямаш някой гоблен, който не харесваш? Mr. Green
Тцъ, ама си нямам компания за ХХL-a. Crazy

# 38
Да оставим тъщата и теб.
Да се върнем на приятеля. Mr. Green

Той...ъ...свободен ли е? Embarassed

Свободен е да. А освен това е и добра партия, защото 5 години работи в Англия по заведенията и е спестил пари. Мисли сега да започва бизнес...верига ресторанти Фиш н' Чипс, нещо такова.

# 39
 • Мнения: 206
Ааааааа, моля, аз също питам, понеже ако не е зает да го заведа на едно гости.

# 40
 • София
 • Мнения: 2 824
Абе, тоя, след толкова работа по заведенията, как пък се не научил да носи на алкохол???
Егати.
А сега се наредете след мен всички желаещи, щото аз първа си го поисках!
И, да, драги Широко скроени, човекът заслужава да му останеш приятел. Значи, ще станеш и мой, надявам се. С жена ти как сте? Развод предстои ли предвид обстоятелствата напоследък - физическо насилие - бой с чанта???

# 41
 • Мнения: 1 168
Широко скроен, я си кажи на колко години си - на коло 20, или само акъла ти е толкова.
Твоята работа е хем насрано /колко тематично/, хем голямо.
Ами я по случай, че твоя приказен приятел е оповръщал и осрал къщата на тъщата, вземи и "набий бушона".
Така де, как смее думичка да ти обелва, че и жената си позволява да говори - какво своеволие, Божеее! Метни по един предах на двете, после ги изгони от къщи! bowuu

# 42
 • Мнения: 1 168
Ааааааа, моля, аз също питам, понеже ако не е зает да го заведа на едно гости.
Някой от приятелите ти да няма "Тайната вечеря" на стената си? Mr. Green

# 43
 • Мнения: 17 034

Прекалено ти е широка кройката- хлопа и виси.

# 44
 • София
 • Мнения: 2 824
Широко скроен, я си кажи на колко години си - на коло 20, или само акъла ти е толкова.
А, не така! Тъща му не е "посещавана" от тъста от демокрацията насам, значи не ще да е на 20.
Аз го виждам на 33 - в цветущо здраве - психическо и физическо.
Мисля, че го харесвам някак си. Embarassed

# 45
 • Мнения: 1 168
Широко скроен, я си кажи на колко години си - на коло 20, или само акъла ти е толкова.
А, не така! Тъща му не е "посещавана" от тъста от демокрацията насам, значи не ще да е на 20.
Аз го виждам на 33 - в цветущо здраве - психическо и физическо.
Мисля, че го харесвам някак си. Embarassed
Ммм, ако е така - няма оправия! Той е от типа мъже, дето като излязат от пубертете, влизат директно в критическата. Относно здравето - за физическо може, но са психическото имам леки съмнения - я виж за четвърт бройка, Ша Земи да набий бушоните на тъщата. Разклатени нерви ли, бабаитлък ли? newsm78

# 46
 • София
 • Мнения: 2 824
Аз пък мисля, че човекът си уважава тъщата много, щом живее с нея и го е грижа за половия й живот.
Според мен е свестен.
И приятелят му - също.
Момчето разпуснало след тежък гурбетлък, какво толкова?

# 47
 • Мнения: 16 266
Момчето разпуснало след тежък гурбетлък, какво толкова?

Абе, прекалено си е разпуснало сфинктера, там е проблемът. Питам се как ли е станало?

ПП Авторът, ти сигурен ли си, че точно в бар работи приятелят ти?  Thinking

# 48
 • Мнения: 1 168
Аз пък мисля, че човекът си уважава тъщата много, щом живее с нея и го е грижа за половия й живот.
тъй - тъй Mr. Green Или ти имаше предвид друго уважение?

Момчето разпуснало след тежък гурбетлък, какво толкова?
Е, нищо, само осрал и оповръщал къщата! В резуктат на което:
Ммм много. Той затова се чуди, що домашните мърморят, извинете - "кудкудякат", вместо да вземат да се възхитят на това творение. Че ги и бъзика, щото не било лошо да си нагъл в такива случаи. Важното е ирония да има! Peace

# 49
Широко скроен, я си кажи на колко години си - на коло 20, или само акъла ти е толкова.
Твоята работа е хем насрано /колко тематично/, хем голямо.
......

Че е голям спор няма.  Peace

И не съм на 20. КЛОНКА е по-близо до истината. Освен това, сещай се, че пиша анонимно, защото не малко от вас ме познават и знаят, че по принцип съм много точен пич.

# 50
 • Мнения: 156
ехааа Simple Smile аз само за един точен пич се сещам оттук, дано не си точно този, че си развалих впечатлението Sunglasses
това е шегичка в иначе сериозната тема, да не се разрази сега някой спор:)

# 51
 • София
 • Мнения: 2 824
Освен това, сещай се, че пиша анонимно, защото не малко от вас ме познават и знаят, че по принцип съм много точен пич.
Еди?! Mr. Green

# 52
 • Мнения: 1 567
За мен пък темата е абсолютно   tv  и  Popcorn

След като си на чуждо място се съобразяваш с хората там. Нали знаете, "В Рим постъпваш като римпляните..."

# 53
 • София
 • Мнения: 2 824
Веселина, човекът е бил пиян, как да се съобрази???
Много строго съдите момчето. Crossing Arms

# 54
 • Мнения: 1 168
Освен това, сещай се, че пиша анонимно, защото не малко от вас ме познават и знаят, че по принцип съм много точен пич.

Чакай малко, аз си помислих, че си изключително горд от цялата тая работа и се фукаш един вид, а да и търсиш съмишленици да оплюем дружно домашните как може да не са доволни, за какъв ... ти е тогава да с екриеш кой си?

А бе, Клонке, въпроса не е в това, че не е могъл да се съобрази, а че нашия човек ни най малко не се чувства некомфортно и се дърли и заяжда и с жена си и с тъща си ,все едно те са освинили къщата. И на трезвена глава ли не може да се съобразява? Изобщо ли пък не се усеща, че цялата тая случка не е много в реда на нещата при едно гостуване?

# 55
 • на правилното място, в точното време
 • Мнения: 2 647
Освен това, сещай се, че пиша анонимно, защото не малко от вас ме познават и знаят, че по принцип съм много точен пич.
Еди?! Mr. Green

 Joy Joy Joy Е, това ме уби!

Взех си   Popcorn , но май работата е и за тоалетна хартия, че мазало голямо  Joy

# 56
Веселина, човекът е бил пиян, как да се съобрази???
Много строго съдите момчето. Crossing Arms

Клонка, харесва ми, че мислиш разкрепостено  Peace

Другите все едно не сте се напивали, а? Или пък мъжете ви не са се освинвали? Аре не се правете на ударени мноо ви моля. И няма смисъл да ми демонстрирате тук некъв фалшив морал и да прикривате гузното си съзнание зад заучени фрази и клишета, както правите при всяка друга подобна тривиална ситуация.

# 57
 • Мнения: 349
Ще дойде ли  този твой приятел, пак у вас на гости? /ако смееш да го поканиш де/

# 58
 • София
 • Мнения: 2 824
А бе, Клонке, въпроса не е в това, че не е могъл да се съобрази, а че нашия човек ни най малко не се чувства некомфортно и се дърли и заяжда и с жена си и с тъща си ,все едно те са освинили къщата.
Ама не той е осрал пейзажа, бе, а приятелят му. Mr. Green

# 59
Освен това, сещай се, че пиша анонимно, защото не малко от вас ме познават и знаят, че по принцип съм много точен пич.

Чакай малко, аз си помислих, че си изключително горд от цялата тая работа и се фукаш един вид, а да и търсиш съмишленици да оплюем дружно домашните как може да не са доволни, за какъв ... ти е тогава да с екриеш кой си?

А бе, Клонке, въпроса не е в това, че не е могъл да се съобрази, а че нашия човек ни най малко не се чувства некомфортно и се дърли и заяжда и с жена си и с тъща си ,все едно те са освинили къщата. И на трезвена глава ли не може да се съобразява? Изобщо ли пък не се усеща, че цялата тая случка не е много в реда на нещата при едно гостуване?

Иринке, верно ситуацията е леко смущаваща, но кво се цупят толкова цяла седмица? След години, дай Боже да е жива и здрава тъщата, но ако почне да се насира в гащите, няма ли аз да се грижа за нея? Тогава да и се цупя ли и аз?

# 60
 • на правилното място, в точното време
 • Мнения: 2 647
Веселина, човекът е бил пиян, как да се съобрази???
Много строго съдите момчето. Crossing Arms

Клонка, харесва ми, че мислиш разкрепостено  Peace

Другите все едно не сте се напивали, а? Или пък мъжете ви не са се освинвали? Аре не се правете на ударени мноо ви моля. И няма смисъл да ми демонстрирате тук некъв фалшив морал и да прикривате гузното си съзнание зад заучени фрази и клишета, както правите при всяка друга подобна тривиална ситуация.

Ти осра и оповръща у тях и той сега ти го връща нали  hahaha И питаш, дали може да ти остане приятел? Е, не може, разбира се...
Който се жени за прасе, много ясно, че очаква свински работи....

# 61
Ще дойде ли  този твой приятел, пак у вас на гости? /ако смееш да го поканиш де/

Аз бих го поканил. Дори демонстративно пред другите ще му подаря пакет памперси, за да няма пак проблеми, но като ги знам кви са докачливи и ми минава мерака.

# 62
 • Мнения: 1 168
А бе, Клонке, въпроса не е в това, че не е могъл да се съобрази, а че нашия човек ни най малко не се чувства некомфортно и се дърли и заяжда и с жена си и с тъща си ,все едно те са освинили къщата.
Ама не той е осрал пейзажа, бе, а приятелят му. Mr. Green
А приятелят му е паднал от небето в техния хол, нали!
Щом го е довел, носи отговорност за него! Ако беше някой друг и беше откаднал нещо примерно, ама той щтот е клептоман, не нарочно, пак ли щеше да си на това мнение?

Веселина, човекът е бил пиян, как да се съобрази???
Много строго съдите момчето. Crossing Arms

Клонка, харесва ми, че мислиш разкрепостено  Peace

Другите все едно не сте се напивали, а? Или пък мъжете ви не са се освинвали? Аре не се правете на ударени мноо ви моля. И няма смисъл да ми демонстрирате тук некъв фалшив морал и да прикривате гузното си съзнание зад заучени фрази и клишета, както правите при всяка друга подобна тривиална ситуация.
Ами да ти кажа, аз съм се напивала 3 пъти в живота си - двата си се бях поосвинила, но не съм срала и повръщала наверд.
А мъжът ми също рядко се напива и за 6 години от как го познавам, никога не съм го виждала толкова отрязан. Сещам се за 2 случая, когато не помнеше какво сме говорили предната вечер, но и той не е срал и повръщал.
Както се подразбира  и в чужда къща не сме го правили - срането и повръщането, де! Laughing

# 63
 • София
 • Мнения: 1 735
Честно,ако съм ти тъща и не можеш да си позволиш да имаш свой дом,но пък прочета какво си написал и какъв си ми довлякъл в къщи,такъв шут бих ти теглила барабар с приятелчето ти,че и дъщеря ми,че е намерила такъв като теб. Naughty

# 64
 • София
 • Мнения: 2 824
А приятелят му е паднал от небето в техния хол, нали!
Щом го е довел, носи отговорност за него!
Мъжът на моя приятелка не само се е издрайфвал в хола на бащиния й дом, а в пияно състояние си е лягал при баща й, който го отвел в семейното ложе, а на сутринта нищо не е помнел. Mr. Green

# 65
 • Мнения: 1 168
Кой не помнел - бащата или зетя?

# 66
 • София
 • Мнения: 2 824
Кой не помнел - бащата или зетя?
Зетят.
Историята я разказва тъстът. Crazy

# 67
 • Мнения: 1 613
Голям смях!Егати пиянството.Няма да ми стъпи повече в къщата такъв.Приятелството си е едно, а случаят- друго!
Как ли се кефи авторът на писанията ни Joy

# 68
 • Мнения: 2 388
Аз пък си спомням, как много отдавна, майката на един приятел изхвърли друг, защото тоалетната беше заета и човека си "изхвърли" всичко върху обувките на гостите.

# 69
Честно,ако съм ти тъща и не можеш да си позволиш да имаш свой дом,но пък прочета какво си написал и какъв си ми довлякъл в къщи,такъв шут бих ти теглила барабар с приятелчето ти,че и дъщеря ми,че е намерила такъв като теб. Naughty

Инка, не съм длъжен да ти давам обяснение, но ще ти кажа, че имам собствен четиристаен апартамент в Надежда, но жена ми е свикнала да живее в центъра.
И ще ти кажа още нещо -  тя е жена която предпочита да имам движимо имущество в гащите, а не да съм некъв сдухан от работа чичкинс, но с неджимости там и другаде.

# 70
 • Мнения: 1 750
Пукнах се от смях с тая история!Чак отидох да развеселя и "милото" с нея. hahaha hahaha
Който и да си,харесва ми чувството ти за хумор.
Нито аз,нито мъжа ми, не сме се освинвали така,но мъжа ми ми е разправял за едно момиче,което направило почти същото на един купон,с тая разлика,че било пред всички...Не повръщането ,де.Сещайте се.Та....не ми е трудно да повярвам,че нещо такова може да се случи.

# 71
 • София
 • Мнения: 2 824
имам собствен четиристаен апартамент в Надежда, но жена ми е свикнала да живее в центъра.
И ще ти кажа още нещо -  тя е жена която предпочита да имам движимо имущество в гащите, а не да съм некъв сдухан от работа чичкинс, но с неджимости там и другаде.
Минчо, ти ли си, бе?
Що се криеш, мама ти прости още вчера и с тате отидоха на вилата. Прибирай се вкъщи! Flutter

# 72
 • Мнения: 1 567
Веселина, човекът е бил пиян, как да се съобрази???
Много строго съдите момчето. Crossing Arms

Клонка, харесва ми, че мислиш разкрепостено  Peace

Другите все едно не сте се напивали, а? Или пък мъжете ви не са се освинвали? Аре не се правете на ударени мноо ви моля. И няма смисъл да ми демонстрирате тук некъв фалшив морал и да прикривате гузното си съзнание зад заучени фрази и клишета, както правите при всяка друга подобна тривиална ситуация.

Аре, са глупости. Напивала съм се. Зверски. И съм драйфала, но забележи в СОБСТВЕНИЯ си ДОМ.
Даже не и в дома на родителите ми..
Така че не ми се прави на много умен.
И второ, ако и след като се е омазал така, да си бръкне в джобчето и да плати на една фирма за почистване. Основно.

# 73
 • Мнения: 24
Егати, аз се сещам за една много по-гнусна историйка - една мацка (пияна като кирка) се беше издрайфала върху мен докато правехме секс. Бяхме още ученици. Ама тогава нямаше още бг-мамма иначе щях да пусна тема "Заслужава ли това момиче да ми бъде приятелка?"

# 74
 • Мнения: 4 380
 Joy Joy Joy Така не съм се смяла и в темата с вицовете. Паднах под масата от смях и се заливах до сълзи. Joy hahaha

Ей пич, вдигна ми настроението за цял ден. Laughing

# 75
 • Varna
 • Мнения: 2 095
Така и аз не съм се смяла от много отдавна, със сълзи съм се смяла.
Че метнах темата и на милУто и на синковеца да се похилят и те. Joy
Страхотни сте със страхотно чувство за хумор, благодаря вииии Hug

# 76
 • София
 • Мнения: 2 824
Мисля, че темата достигна етапа, в който всеки трябва да разкаже история на висотата на авторовата.

# 77
 • Мнения: 2 631
На една бивша съученичка кака й преди години се прибрала много пияна от купон  Drunk
И както си спяла през нощта, изведнъж и се приходило по малка нужда.... Става тя и.....
Моята съученичка разказва: Спя си аз и по едно време чувам нещо "Шууууурррррр......"..... Святкам лампата и гледам сестра ми пикае на средата на детската... Не могла да я събуди, но вече и нямало смисъл  Mr. Green
А на следващата сутрин, кака й, нищо не помни и съответно вижда голямо мокро петно на килима, довлачва кучето до петното и започва да му се кара зверски......  Joy
Голям смях  hahaha

# 78
 • Мнения: 594
Тема: Заслужава ли този човек повече да ми бъде приятел?

Отговор: Ако и твоя сфинктер е толкова широк, колкото неговия, значи тъкмо сте си лика прилика.  Joy

# 79
 • София
 • Мнения: 1 735
Инка, не съм длъжен да ти давам обяснение, но ще ти кажа, че имам собствен четиристаен апартамент в Надежда, но жена ми е свикнала да живее в центъра.
И ще ти кажа още нещо -  тя е жена която предпочита да имам движимо имущество в гащите, а не да съм некъв сдухан от работа чичкинс, но с неджимости там и другаде.
Не ме интересуват движимостите и недвижимостите ти.Хубаво разсмя всички и историйката е добра,но е доста грозничко да живееш в нечий дом и да обсъждаш сексуалния му живот.Едва ли и на женати би и било приятно да коментираш така майка й,колкото и да се радва на имуществото ти в гащите.
Ако историята беше се развила в Надежда щеше да е по на мястото си. Peace

# 80
 • между град и село
 • Мнения: 193
 Имах тежък ден и определено ме развесели CrazyАко е истина няма какво толкова да се сърдиш на човека, еми човещинка.

# 81
 • Мнения: 36 961
... Спя си аз и по едно време чувам нещо "Шууууурррррр......"...

И аз веднъж го чух  Joy имах гости, а се наложи и баща ми да дойде по работа в София, вечерта всички си лягат и по едно време чувам нещо странно Rolling Eyes ставам и гледам единия от гостите пикае в кухнята, която е врата до врата с тоалетната, ама вратите еднакви  Mr. Green беше свършил вече работата, но пое към стаята, в която спи баща ми Shocked викам къде??? "Да угася лампата", каква лампа бе, лягай, набутах го в стаята обратно и докато грабна парцала, той минал зад мен и пак тръгнал да "гаси лампата"  ooooh! после чистих 1 час, количеството беше завидно ...

Един друг го хванах обаче преди да направи поразии, беше се натикал във вградения гардероб в коридора, как се чисти там, не знам  Laughing

# 82
 • Мнения: 4
темата си заслужава ,
 Joy Joy Joy

# 83
 • Мнения: 843
    Иии  че строго съдите..  Laughing  Историята познава и по- тежки случаи .
    Ами я си представете, че  това беше приятел на тъста  и беще оповръщал новия лаптоп на зетя?  Едва ли зетя щеше  да мрънка толкова..     
    А пък горкият тъст щеше да  прекара лятото на вилата, а на бас...
    ей, строги хора, ей...

# 84
 • Мнения: 1 494
И е нормално да ти се цупят на теб, защото ти си го завел там, нали? А това, че жена ти кодкудяка, ме навежда на мисълта, че ти го оправдаваш него, а домашните са виновни, че се цупят. Ами ще се цупят, я. Аз на твое място бих се извинила и щеше да ме е срам да ги погледна в очите, камо ли да се правя на ощипана девица, що се цупели и кодкудякали.
Аз съм го завел, ама аз ли съм му наливал в устата? Аз кво съм виновен, че той се е отцепил като банатска гъска, а? Не че го оправдавам, ама кво толко в крайна сметка? Напил се, осрал пейзажа, после си изчисти човека, че и една кутия бонбони им остави за извинение и то от най-скъпите - големите кутии " Merci". Нямаше как да им се извини очи в очи, защото те се изнесоха рано рано.

Ти може да не си му наливал в устата, но със сигурност не той, а ти като домакин си сложил пиенето на масата, нали?
И след като виждаш, че приятеля ти прекалява и се олива, редно е било да вземеш деликатно бутилката и да я сложиш далеч, какво те е спирало всъщност?!
Но вместо това ти си му позволил да стигне дъното на бутилката /или бутилките, вие си знаете/, и как ще се извини очи в очи като едва ли е имал очи...

# 85
 • Мнения: 1 750
Крем-карамел,в първия пост на темата ясно си пише,че двамата са отишли на заведение.

# 86
 • Мнения: 1 175
 Joy Joy Joy Joy Joy Попиках се от смях  Joy Joy Joy

# 87
 • Мнения: 454
Щом си е изчистил после, става за приятел! Simple Smile
И бъди спокоен, той самия не би се върнал в тази къща повече (най- малкото ще му се пригади от спомена Wink)!

# 88
 • Мнения: 1 494
Крем-карамел, в първия пост на темата ясно си пише, че двамата са отишли на заведение.

Как да прочета всичко внимателно, като още се превивам от смях Joy

Може и да заслужава да му бъде приятел, все пак с какъвто се събереш, такъв ставаш. А в най-лошия случай и за резил можеш да станеш - никога не е късно за това.
Изключено е да застане очи в очи с тъщата и тъста, а още по-малко да им се извини, а с факта че са заминали рано рано другаде, е по-приемлива ситуацията Wink

# 89
 • Sofia
 • Мнения: 2 145
Старите вицове винаги са добре дошли.
На трезво и на определените места.
Понеже знам, че авторът се засяга на тема музика, няма да именувам стила на темата.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт