Узрелият кашкавал се разлива върху филията хляб,когато го поставим в загрята фурна или скаричка,а неузрелият се запича на тъмни корички и изглежда сух.
Това за кремвиршите че се киснат във вода е напълно ВЯРНО.
Вярно е и че евтината "кайма" не е кайма,а смес от картофено и соево брашно примесени със сланина и сместа е прекарана през КУТЕР (машина за мелене с много спираловидно разположени ножове на един вал, с въртяща се чиния и т.н.- там няма значение какво слагаш кожи, вътрешности или сланина с малко добавки имаме вълшебството наречено салам кренвирш или др. - миризми и оцветители колкото щеш...
Да наистина звучи грозно,но за съжеление е вярно.
В отговор на МАЙКА ще кажа че написаното е вярно сухото мляко се внася от Полша , Унгария и т.н а мазнината е палмова, внос предимно от Индонезия и т.н.
Още нещо което се сещам при млечният продукт-"сирене" след 30 ден започва процес на разпадане който липсва при истинското сирене.Буцата става крехка и при леко стискане се троши.