Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 11 юли 2004, 13:24 ч.

Патица

  • 1 273
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 498
Имам гости довечера и ще готвя една патица. Някой има ли интересни идеи? Иска ми се да е цяла, да не я режа на порции предварително.

# 1
  • Мнения: 1 532
Сериозно предизвикателство според мен!!! Желая ти успех!!!

# 2
  • Мнения: 1 498
Така е. Ще я опека, но искам да е по-интересна.

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 15 642
В къщи не ядат плънките и затова се отказах да пълня. Пека патицата върху решетката от фурната, като отдолу подлагам тавата, която върви с печката. Пече се на 140гр. (не знам защо, ама така пишеше в рецептата, а става добре, и не съм експериментирала), като отвреме на време, на 15-20мин да речем, обливам със соса, който се събира в тавата. Не се маже с нищо, и солта се слага по-късно в соса, с който обливаш. Става малко сухо, ама така го обичат у нас.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт