Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 5 септ. 2005, 08:53 ч.

Мляко с ориз

  • 10 973
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 844
Цитат
по същата причина никога не добавям в манджите на таня сухо в-во aдаптирано, а винаги разтворено в съответното количесто преварена вода
Цитат
Това последното не го разбрах, нали в манджата също има вода, затоплена до необходимата температура на яденето.? newsm78 Не мисля, че нещо се губи, даже млякото го ползвам за сгъстител.

# 16
  • Мнения: 3 664
Цитат
по същата причина никога не добавям в манджите на таня сухо в-во aдаптирано, а винаги разтворено в съответното количесто преварена вода
Цитат
Това последното не го разбрах, нали в манджата също има вода, затоплена до необходимата температура на яденето.? newsm78 Не мисля, че нещо се губи, даже млякото го ползвам за сгъстител.
ох, извинявай, моя грешка  Embarassed готвя на пара и затова така
иначе - ако зеленчуците и водата не са току що свалени от котлона, наистина не виждам и аз проблем Simple Smile

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт