Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 674

Напълно възможно е. Аз лично нямам предразсъдъци съм алтернативната медицина. Но бих потърсила и второ мнение от друг специалист  Peace

# 31
 • Мнения: 213
lexinka, благодаря за отделеното време за подробното и полезно обяснение  bouquet     но тъй като не съм ходила на такава диагностика пак ще за задам въпросче.Какво точно ти правят?Понеже аз изпитвам ужас от капки в очите или лещи примерно,а не съм наясно каква е процедурата с диагностиката.   bouquet

# 32
 • Мнения: 29
Какво точно ти правят? ...не съм наясно каква е процедурата с диагностиката. 

Ами аз ще ти споделя каква беше процедурата при мен, при някой друг специалист може да е друга, не знам.
Отиваш, влизаш в кабинета, не те пита какви са ти оплакванията, а и ти не се обясняваш,
сядаш на един стол, обръщаш се към един микроскоп, ти гледа едното око, прави му снимка, после прави същото и с другото око.
И това е цялата процедура !
Стоиш си на стола и на два монитора ти показва двете ти очи, които е снимал и започва да изброява болежките ти.
И ти сама за себе си се убеждаваш, че това са твоите оплаквания и ти казва какви билки е нужно да пиеш и ако решиш си ги взимаш направо на момента и започваш лечението.
Прегледа при билкара, при който аз ходих в Плевен  е 10лв.

За друго не мога да се сетя, нито е болезнено, нито е нужно да ти капят капки.

П.С. Знам че на други места правят компютърна ирисова диагностика.

# 33
 • Мнения: 213
lexinka   bouquet Hug

# 34
 • Мнения: 1
kelevra_79 , извинявай, но звучиш несериозно ...

Баба ми казваше : като научиш добро, сподели го с повече хора !

Да повярвам ли на ирисовата диагностика ?
ДА,ако ирисите ви преглежда Никола Алексиев - гр. Плевен.
Да повярвам ли на лечението с билки ?
ДА, ако сте упорити, последователни  и търпеливи за да се лекувате с билки.
Мили настоящи и бъдещи майки ,
Г-н Алексиев не е нито врачка ,нито лекар ! 
Той е ирисодиагностик и билколечител с огромен опит и над 4000 записани на дискове истории на излекувани пациенти.
Опашката от редовни пациенти при него е ежедневие.
Таксата за преглед е 10 лв., един пакет билки за група заболявания е 10 лв.
Аз в момента се лекувам ( но не за бебе, а други проблеми) , моя близка след 6 месеца лечение на щитовидната жлеза забременя и роди здраво момченце ( това преди 10 г) .
При г-н Алексиев има писма и снимки на семейства с родени дечица след  успешно лечение с билки .
 Аз не съм анонимна , ето моята поща , за да не каже някой ,че правя реклама
nadja8@abv.bg

# 35
 • Мнения: 7
Преди 12 год ми откриха фиброаденом в гърдата, тръгнал да става на рак /т.е. започнал да пуска крачета/. В опит да избегна скалпела започнах да ходя на всякакви лечители в Пловдив. Бях на ирисова диагностика, при една толкова известна и заета диагностичк, че трябваче да чакам 2 мес за свободен час. Изчаках, на прегледа не ме попита нито веднъж за никакви болежки. Гледаше ми ирисите през нщо като лупа и само изброяваше орган по орган и казваше дали е добре или има нещо не както трябва. СЛушах аз и тръпнех в очакване, докато не чух репликата " млечни жлези - перфектни", реших да не прибързвам със заклюенията и попитах съвсем тактично, кавайки е не съм разбрала, да ми повтори пак за състоянието на гърдите ми, отговора беше същия.

След тази случка, реших да отида на прехвален билкар, отново в Пловдив. Диагнозата беше - стомаха ми не бил наред и от там се образувала бучката в гърдата. 2 год пих чайове приготвени от него /изключително скъпи + страничен ефект - разстройство/. Резултата, след тези 2 год не само не се махна бучката а се появи втора.


Относно спнтанните. Имах 2 спонтанни един след друг. Отидох на специалист по безплодие и се оказа, че имам старо недоизлекувано венерическо. Един курс антибиотици и след 3 мес забременях с мъника, който чакаме всеки момент да се роди.
В последствие разбрах за още поне 2 случая с повтарящи се спонтанни /при едната жена 7спонтанни един след друг, 3 от които са били ин витро/ поради недоизлекувани венерически. Така че, надежда винаги има Simple Smile

# 36
 • Мнения: 35
Не се подлъгвайте от по-горе написаното...аз боледувам от 9 години и съм се научила да не вярвам сляпо на доктори и лечители. Имам редица заболявания, но не съм доволна от диагностиката на г-н Н. Алексиев. Не ми позна много болести..., той като латерна повтори почти едно и също и на мен и на мъжа ми. Очаквах много от него, и затова съм разочарована, според мен няма дори най-елементарни медицински познания. Не си правете труда да ходите при него. Ако се разровите в книгите сами ще видите, кои билки биха ви помогнали и си ги купете от билковите аптеки и магазини-100% ще са по-евтини. Билките помагат, а не лечителят, на чиито пакети не пише нито състава, нито годността, а според държавните стандарти това е забранено. Относно ирисовата диагностика вървете при лекар-специалист.

# 37
 • Мнения: 131
Аз съм ходила преди години в София. Бях доста скептична, майка ми ме накара да отида. Ако трябва да съм честна ми каза верни неща и за моментното ми състояние и за някои здравословни проблеми, които се появиха в последствие (проблеми със стомаха).

# 38
 • Мнения: 1
Здравеите всичко от форума ...
Искам да сподели относно темата .Аз не съм ходила на този Никола Костов Алексиев от Плевен,но Майка ми и Баща ми ходига вчера при него.Да ви кажа изкара на Баща ми 9 болести  и на маиками 6 болести...ама ще споделя с вас. Майка ми ми разказа днес,че този вапроснииат Н.Алексиев не познава нищо.И излагал Майка ми,че била се събуждала всяка нощ и не можела да спи и че говорила със мартвите имала травма от детството и т. н. Пълни  измислици един шарлатан е .Лъже много както казва на всички едно и същто.Майка миказа че имал някакви баби яги или  нещто такова закачено.Дал на Майка ми и на Бащта ми някакъв си диск със свидетелства на хора,който били излекувани от билките.
А пожелах да в видя диска....хора за мен това е нагодено.Още щом видях  първото свидетелство осетих че е лъжливо...тоест нагодено ,за да заблуждава хората.Взех да се ровя в нета и попаднах на форума и съм благодарна,че има хора като вас искренни.
Аз съм Евангелистка и Вярвам на Бог.За мен Господ е доктор,утешител,приятел и всичко от което човек има нужда на този свят.Хора Бог лекува,помага,утешава и дава изобилно.Аз нямах деца след кадо се омъжих исках много да имам и бях мн. претиснена ,но Бог ми каза да се успокоя и ще ме Благослови с деца.Хора и така стана оставих всичко в рацете на Бога и тои ме дари с 2 деца за момента.Аз преди да повярвам на живият Бог Исус Христос виарвах като вас на шарлатани,гледачки,лечители и т. н. Даже едн Гледачка беше ми казала,че парвото ми дете ще е момче....лъжа е... след като повярвах в Бога и се омажих Господ ме благослови с 2 за сега/ първото е момиче и второто момче.Хора Вярвайте на Господа ,търсете го той ще ви помогне както помага на мен до ден днешен.Бог ме изведе от България с Откровенито,че ще ми даде подхоящиат маж за мен.Трагнах пез пукнат лев за Испания...за 1 година престой Бог ме Благослови с работа,кола и маж...който е мечта за всяка жена.Омажих се без пари,Господ снабди нуждата от жилище след брака ни благославя ни всеки миг.
Вярвайте и търсете Господа той е единственият ,който помага и благославя цял живот.
На момичето ,което започна ремата искам да кажа успокй се дай време и потарси Господа ,той щте ти помогне.
Бъдете Благословени всички и нека Бог да ви помага във всеки един момент както помага на мен.

# 39
 • Мнения: 258
Леля ми преди години се беше запалила по китайската медицина и искаше да ме заведе и мен. Аз имах хроничен бронхит и буквално всеки месец бях болна, нямаше значение лято или зима е. От лекарствата получих и гастрит. Майка беше много скептична, но се съгласи да отидем. Една жена само ми свети в очите няколко минути и като почна да реди на майка ми какво ми има... тя направо  Shocked За някои неща доста изследвания ми бяха правили, докато стигнат до тези заключения, а ние нищо не бяхме споделяли като проблеми. Пих доста билки (някои даже не си ги спомнян понеже бях малка) и наистина после нямах проблеми. Сега си боледувам в рамките на нормалното, даже да не кажа сравнително рядко.

# 40
 • Sofia
 • Мнения: 14 595

Ей затова Библията забранява да се ходи при шарлатани.
Не достатъчно висока вътрешна Т, Боже мой! Каква глупост!!!

Единственото вярно в цялата работа е, че по всяка вероятност си била заченала (закъснението), но си го изхвърлила... което просто се случва. Най- често когато има проблем с ембриона - хромозомен такъв, не нещо, което ти си или не си направила.

Трудно ми е да си представя откъде са изобретили вероятността за запушени тръби, след, като имаш поне 3 успешни зачевания. Няма лошо да си направиш и това изследване, но... не ми се струва да е особено необходимо.

# 41
 • София
 • Мнения: 692
здравейте,
аз ходих при Никола Алексиев и съм изключително доволна. Позна ми абсолютно всички проблеми че и няколко като бонус:) започнах билките и мога да кажа че се чувствам много по-добре от преди месеци. Но за лекуване с билки трябва постоянство и вяра. Това значи всекидневно да се варят, цедят, пият... Нещо което в един момент писва но ако си уверен в ефекта и продължиш ще се излекуваш. Гледала съм и дисковете му с разказите на пациентите. Ще ме прощавате ама няма как хилядите разказани истории да са нагласени. .....

# 42
 • Мнения: 4 199
Била съм на ирисова диагностика при доктор Кирчева в Пловдив и ми видя болежките като на длан, дори и някои, за които бях позабравила. И аз съм привърженик на алтернативната медицина, разбира се координирана и с традиционната, без крайности.

# 43
 • Мнения: 51
katiABV, здравей.
Изобщо не съм имала забременявания и никакви спонтанни аборти,тези "спонтанни аборти" са диагнозите на лекари,които след двуседмично закъснение и обилно кървене са сметнали,че съм абортирала Simple Smile Оказах се с  двустранен хидросалпинг.Последва лапароскопия за отстраняване на тръбите и забременях от първо икси (бебетата бяха 4, но след редукция останаха 2) и сега чакам близначета.Дай Боже всичко да е наред  Praynig

p.s Съжалявам за спам-а Tired
Всеки има право да вярва в какво ли не,но аз наистина не вярвам вече на диагностици(каквито и да са те).Вярвам само,че чудесата се случват тогава,когато най-малко очакваме  Hug Hug Hug

# 44
 • Варна
 • Мнения: 263
Виждам, че повече от година никой не е писал по темата, но все пак ще ви напиша и моите впечатления. Скоро ми откриха киста и миома и си правих операция в Плевен при доц. Томов. Тъй като медицината не отговаря на въпроса – какви са причините за образуването им, реших да пробвам с ирисова диагностика в Плевен. Никола Алексиев ми беше препоръчан от колежка и от момиче, с което заедно бяхме в болницата за операция. Отидохме 4 човека. На всички ни каза почти едно и също и ни връчи почти еднакви билки. Аз си го обясних с еднаквата ни възраст и начин на живот. Няма да коментирам мнението на останалите, ще ви споделя лично на мен какво ми каза. Позна, че имам 1 дете, момче, че обичам много подправки, че не се наспивам хубаво и съм изморена по цял ден и други общи неща в този смисъл, които мога да приема за верни. Конкретно за заболяванията: възел на щитовидната жлеза, увеличен черен дроб, камъни в бъбреците, превита жлъчка с камъни, миома. Трябваше да започнем с изчистване на камъните в жлъчката. С билки, лимони, зехтин – по рецепта, 3 дни. Доста гадно, но на 3 и 4 ден изхвърлих поне 5 камъка – зелени и мазни, малко подобни на глицериновите сапуни. Може и други неща да съм изхвърлила – както пише на рецептата на господин Алексиев – камъни в черния дроб, но не съм си ги събирала и броила. След няколко дни си купих от сайтовете ваучер за СКЕНАР диагностика и терапия – Валентина Бакалова, Варна. Майка ми ходи на същата лекарка заради невропатия – каза, че временно се е подобрила с 15 процедури, а е имало и хора в инвалидни колички, които са проходили, докато тя е ходила там. Резултатът ми от диагностиката – нямам никакви проблеми с щитовидната жлеза, имам  малки проблеми с панкреаса и надбъбречните жлези, с дихателните органи – алергии и непоносимост към миризми /което е точно така/, далака и черния дроб, превита жлъчка, но най-сериозен проблем – имунната система. Без особени оплаквания вече имах камъни в жлъчката, киста и миома. При тези диагнози, понеже все пак, аз нямам никакви оплаквания – реших да отида  на ехограф. Записах си час за доктор Калин Цонев в клиника Темелков и си направих ехография на щитовидна жлеза, млечни жлези и коремни органи. Резултатът от ехографа, които както обясни доктора е краен метод за изследване за някой проблеми с тези органи, т.е. дава окончателен отговор на въпроса – има ли нещо? Моите резултати: Увеличена щитовидна жлеза без възли и кисти, Черен дроб 14,6 см при норма 15 ± 1. Няма камъни в бъбреците, жлъчката не е превита. Има няколко холестеролни образувания до 5мм – холецистоза. Фоликул на левия яйчник- от тези дето се пукат сами и ту ги има ту ги няма. Всичко друго дето го наснима на ехографа е с нормална структура, размери и т.н. В крайна сметка си взех час за ендокринолог и чакам резултатите от изследванията на кръвта. Пия чайчетата от г-н Алексиев, можа се с мехлема за щитовидната жлеза, доволна съм, че изчистих камъните си, за които не подозирах. Резултатите от трите различни прегледа няма да коментирам.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт