Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 1 109
Здравейте! По молба на приятелка пускам тази тема - Интересувам се от частно училище "Дрита" - търсим отзиви за него, тъй като на есен ще има  ученик.Моля, ако някой има повече информация относно обучение, отношение към децата, база, записване, цени и т.н. да сподели....
Освен това училище моля, препоръчайте училища в кв. Симеоново, Драгалевци или Бояна, където евентуално може да бъде записан ученика, в случай че "Дрита" не я  устройва!
Благодаря предварително!

# 1
  • Мнения: 763
Моя приятелка записа детето си там от предучилищна група. Момичето учи там до 4-5 клас и после заминаха за чужбина. Това, което от нея знам е, че училището си заслужава. Детето беше много щастливо. Доколкото знам, още си поддържа отношения с бившите съученици. През цялото време наблюдават децата. На приятелката ми и бяха обърнали внимание, че детето проявява определени таланти, спомням си че и психологът й се беше звънял в един момент, когато дъщеря й беше започнала да си фантазира и да живее в приказка. За учебния процес също съм чувала добри отзиви. Знам, че там се изключва за нисък успех. Спомням си, че бяха правили дни на отворените врати и всички родители имаха възможност да посетят който искат час. Много им организираха "зелени училища". Изобщо за Дрита мога само хубави неща да кажа.
Заради всичко, което тя ми е разказвала и на което самата аз съм ставала свидетел, бих записала детето си без да се замислям, но за съжаление при две деца ми идва малко над възможностите.  Sad

# 2
  • София
  • Мнения: 911
Познавам директорката, зам.директорката. Работим с деца от училището в т.н. ателиета. Имат много сериозно отношение към децата и желание да усвоят допълнителни умения извън учебните планове. Непрекъснато ги наблюдават. Но в крайна сметка напредъка си зависи и от самото дете.

Само добри неща мога да кажа. Laughing

# 3
  • Мнения: 1 109
Здравей, Дино... Hug

Благодаря на теб и на чевролета за  информацията...ще предам на приятелката си  добрите  отзиви Peace

# 4
Нека приятелката да си помисли дали иска детето й да кандидатства в добро училище след 7 клас, тъй като в Дрита правят всичко възможно да напишат ниски оценки за срока и годината, за да могат да си осигурят ученици за 8 клас.
Дрита става, но не и за гимназия и по тази причина в 8 клас остават твърде малко деца, което не е добре за тях от гледна точка приходи. За това бих посъветвала да се внимава, особено в 7 клас, тъй като и там става дума повече за бизнес, отколкото за бъдещето на децата ни.

# 5
  • Мнения: 1 109
ще й предам и това мнение... Peace
Само да вметна ,че на детето тепърва му предстои да бъде първолак...

Общи условия

Активация на акаунт