Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 0
Ситуацията е следната- семейство с 15 годишно обща съдба, три общи деца и едно от предишна връзка на мъжа, което обаче няма контакт със сегашното семейство на баща си, един апартамент на името на мъжа, които в последствие е продаден, че да не би някога детето от предишната връзка да предяви претенции за наследство.Продавайки апартамента, повече от 7г. се опитват да стегнат етаж от къща която е на голи тухли и е на сегашната съпруга, това продължително стягане е в резултат на неразумно разпределени и похарчени пари от продажбата на апартамента, както и да е горе долу се стъкмява семейно жилище, а междувременно се живее по квартири, децата растат разходите също, но ангажиран са набавянето на финанси в семейството  е единствено мъжът.
Ясно е че и в периоди в които е вземал по 2000лв. заплата, парите пак не са достигали, защото има прекалено много отворени дупки по къщата, отделно са домакинските разходи и харчовете около децата. Каквото изкара човекът го носи в къщи, няма запои с приятели, няма самостоятелни мъжки вечери с колеги, не играе комар, абе с две думи 5лв да изкара толкова влизат в къщи.Когато има заделени пари за материали се купуват, и за да не се дават за майстори каквото има за правене и майсторене в къщи той сам си го прави,къде станало хубаво къде не чак толкова, поне не са платили на майстор, спестили са някой лев.
Проблеми за тези 15г., като в повечето семейства, една забежка от страна на съпругата разкрита от мъжа и, впоследствие и той за формя връзка и дори за известно време напуска семейството, но след много молби от съпругата си и увещания че го обича и не и е възможно да се оправи с две тогава деца се връща, продължават напред но тя не пропуска удобен момент да му напомни за онези дни когато я оставя, но нейното не се споменава. Тя е била още ученичка,когато започва връзката им, знаела че има дете от друга жена и въпреки това се е омъжила за него, но дори и то сега се коментира като пречка те да са едно нормално семейство,дори на децата се казва, че това дете им е полубрат(за първи път разбрах че има и такива родствени връзки)и за него трите дечица разбират не от родителите си а от  общата им баба,която решава че е крайно време да се познават децата - те са момичета а първото дете е момче и имат такава възрастова разлика, че е напълно възможно някога да се срещнат и да припламне любов, но това е възприето крайно негативно от страна на съпругата и се започват едни обяснения как това дете не им е брат , а полу брат, защото са от две различни майки и още  куп глупости.
През тези 15г. брак жената да има общо с майчинските около 5г. трудов стаж, дори за да взима майчински мъжът кара работодателите си да я осигуряват и водят на работа за да има право на тях, в общи линии жената няма особено желание за работа и не веднъж го е обявявала на всеослушание,нито образование има нито някакви умения за да се хване на някаква работа,пък и според нейните виждания мъжът и е този който трябва да се грижи за тях, и освен финансовата издръжка , връщайки се в къщи от работа, все по- често той е този който готви и се грижи за децата.
От близо година ,връщайки се вкъщи след работа, жена му тепърва почва да чисти, защото е спала до 11-12ч.,на децата закуска не е правена за обяд ако са намерили нещо да хапнат от хладилника, и ако са останали пари за да се купят салам, кашкавал  и маслини за сандвичи, защото първо се старае човекът да вземе нещо за готвене, да покрие сметките в къщи, да има за децата като тръгват на училище, че вкъщи не закусват пък и няма кой по един сандвич да им сглоби сутрин, дори и да има с какво.Той гледа да угоди на жена си и дори се съгласява с неразумни разходи като покупка на техника ,която не е за домакинството,въпреки че се чудят с какво да си платят тока.
Тя започва да недоволства и да иска все повече и повече, да го упреква че не пипвал никаква мъжка работа в къщи, но нали за да направиш нещо трябва поне материали да се купят ,а пари сега няма,защото за да и угоди пак на нея се купуват климатици ,че да не се чисти камина от пепел, въпреки че е направена и водна риза и целият етаж се топли така.Сега се харчат по700-800лв. за ток за да се топлят с климатици, а тя от обяд до надвечер  е на компютъра и се започнала една кореспонденция с тоя с оня,на два път някой новите и виртуални познати и казват колко е хубава , започват се едни свалки,мъжът и засича на два три пъти нейна кореспонденция в скайпа и и прави забележки, тя пък за да не я следят се регистрира във фейсбук и си продължава, но мъжът и не престава да не доволства то положението вкъщи, и в един момент се оказва излишен в цялата схема.
За да го изгони от вкъщи тя режисира насилие от негова страна, при поредният им скандал  тя посяга да го удари и залитва ,хващайки я за ръцете за да не падне тя се разпищява и вика на помощ децата, и отваряйки вратата децата виждат как баща им е хванал майка им за ръцете а тя е на пода и пищи.
Изгонва от къщата като мръсно коте, оставила го без дом и лишавайки го от близостта на децата.
Кажете ми  коя здраво мислеща жена ще постъпи така спрямо децата си.

# 1
 • Мнения: 954
Ти комшията ли си?

# 2
 • Мнения: 0
А имали значение аз кои съм в случая?

# 3
 • Мнения: 1 568
Да пише и тя.
Всичко това по долу е надъхано, като от мъжката страна...
Има най-малко две истини.
Къде си бил От страни преди да се преобърне колата?
Сега е лесно да се плюе.
Да не би да си свекървата Wink

# 4
 • Мнения: 1 042
Ами то си личи, че тя не е здраво мислеща жена. Чесно да ти кажа ако и аз се държа като нея не 15 години ами и 1 година мъжа ми няма да ме изтрае вкъщи.Добре че той търпи.
За жената не ми се коментира - само факта,ч е 15 години не работи говори достатъчно Peace

# 5
 • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
 • Мнения: 923
Когато не може повече да търпи. Не е лесно да се вземе такова решение, явно има причини.

# 6
 • Мнения: 182
Съответният мъж и той не се отличава с много разум. След като има един провален брак зад гърба си, би трябвало да е по-внимателен. Да продадеш апартамент, за да стягаш на жената къщата Shockedе, не ми се вижда много разумно. И то основание- да не попадне в ръцете на детето му от първия брак newsm78....Струва ми се,че мъжът и жената са на едно ниво тук...

# 7
 • Мнения: 23 608
много лоша тая жена, а мъжът - почти приказка! нещо не е съвсем както го описваш  Tired

# 8
 • Мнения: 565
ти си потърпевшият съпруг, нали? Я кажи на жена си и тя да пусне тема, щото съм сигурна че нейната версия ще е различна от твоята. После ще прочетем и двете, ще помислим и ще ти дадем и отговор. Който не разбирам как точно ще ти помогне, но нейсе  Peace

иначе, една жена е готова да затрие N брой години брак когато вече и е дошло до гуша.

# 9
 • Мнения: 2 011
Лелееее..... говореше се как този мъж е Златното съкровище ....
Склонна съм   да повярвам, защото от доста  години съм свидетел на подобни изпълнения ......
И все пак разказа нещо  ми се вижда  непълен .....  newsm78

# 10
 • Мнения: 0
О, при всички положения и той не е приказка, ама как така го е търпяла толкова време,как така се е навила да има 3 деца от него, и изведнъж когато той започва да поставя условия за реда в къщи  става неудобен и излишен, все пак е успял да и понагласи  дома за живеене.

# 11
 • Мнения: 139
newsm62 smile3532 Извинявам се , ама не можах да се сдържа...за човека, който пише със сигурност е от семейството, щом знае толкова много подробности, поне аз така мисля Wink
Жената не заслужава нито дом, нито децата си, с това държание и това гледане според мен бързо бащата може да си вземе децата при него-има съд, соациални служби и т.н. Ако е толкова работен, колкото казваш няма да му е проблем да ги отгледа newsm78 Но това за полубратята и не знам още какво много  е пълна глупост.Нека се намерят децата и да се запознаят-няма лошо Peace Много объркана история. В крайна сметка жената не е виновна, че е взела мъж с дете вече още като била ученичка, за тея връзки са нужни двама сещаш ли се? Sick 

# 12
 • Мнения: 0
Аз не съм съпруга, от както ги познавам тези хора, шапка и свалям на тази жена че умее така да го върти, ама защо изведнъж хитростта и изчезна неми е ясно сега кой ще прислужва кой ще  и носи парички, кой ще се грижи за децата. Това ми и е чуденката?

# 13
 • Мнения: 2 011
Аз не съм съпруга, от както ги познавам тези хора, шапка и свалям на тази жена че умее така да го върти, ама защо изведнъж хитростта и изчезна неми е ясно сега кой ще прислужва кой ще  и носи парички, кой ще се грижи за децата. Това ми и е чуденката?
Не се чуди ...Може да има друг на хоризонта ! Така и с него ще хитрува .....може би !  bowuu

# 14
 • Мнения: 139
Еми ти си се чуди то няма лошо, ама щом не си съпруга, нито част от семейството какво си се зачудил в чуждите отношения какви са hahaha

Общи условия

Активация на акаунт