Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • Мнения: 34
Сега е времето на летните пътувания. Когато сменяте обстановката на кърмачето и малкото дете, това може да е стресиращо за него в началото, независимо от положителния ефект на лятната почивка. Ако има детето проблем със заспиването в новата обстановка, най-леко и безопасно е да му помогнете с Дормикинд за първите 2 - 3 дни, докато се адаптира.

# 16
  • Мнения: 66
И възрастните не сме защитени от проблеми с адаптацията по време на лятната почивка - друга възглавница, легло, шумове... Дормикинд е продукт за цялото семейство. Детската доза е 4 пъти по 1 таблетка на ден, за възрастни дозата може да бъде удвоена или утроена. Приятна отпуска и сладки сънища за децата, майките и татковците!!!!

# 17
  • Мнения: 44
Здравейте! Дщеря ми е на 2 месеца и си спи чудесно през нощта ( 8 - 10 ч.) с едно събуждане за хранене, но през деня отказва да спи, много е нервна и плаче. Понякога дори разнасянето и люшкането не помагат...Педиатърката ни предписа Дормикинд 3х1 хапче. Подходящо ли е да го давам при наличието на нормален нощен сън? Благодаря предварително.

# 18
  • Мнения: 66
Здравейте,
Да, можете спокойно да давате Дормикинд, дори при наличието на достатъчно нощен сън. Продуктът е много подходящ за по-неврни и активни през деня деца и като цяло успокоява и подпомага физологичните процеси на сън-бодърстване. Освен това Дормикинд е напълно безопасен, единственият подходящ за тази възраст. Можете да давате 4 пъти по 1 таблетка или 3 пъти по 1 таблетка, разтворете ги предварително в малко вода. Спокойни сънища на малката принцеса!!!!

# 19
  • Мнения: 34
Една изпробвана рецепта при малки деца, които трудно заспиват или се събуждат нощем от съниша, или бълнуват.

Това са обикновено много впечатлителни деца. Много помага преди сън чаша топло прясно мляко , в което е разтворена една лъжичка мед - млечният белтък заедно с меда имат силно успокояващо действие на психиката.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт