Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 2 ноем. 2005, 15:51 ч.

френска грах

  • 503
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 008
Въпроса ми е към тези които живеят във Франция или пък тези които са ползвали продукти на "Grand jury "- Pois casses. Питам за тази грах. Виждам, че е на половинки и ми се струва, че са без люспите. Ако някой е готвил от нея, моля да сподели.

# 1
  • Мнения: 235
този вид грах се използва най-вече за пюре. много е крехък и поради тази причина не бих го ползвала за готвене.

# 2
  • София
  • Мнения: 2 008
Аз искам да я слагам в пюретата на бебка. И понеже на грахта точно люспата дразни стомахчето си мисля, че тази ще е подходяща, но исках да чуя и други мнения.

# 3
  • Мнения: 235
Аз искам да я слагам в пюретата на бебка.

За тази цел е идеален.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт