Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 3 ноем. 2005, 13:23 ч.
  • Преглеждания  610  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
В тиган/с капак/ се задушават 3-4 глави кромид лук до омекване в
мазнина,добавят се няколко скилидки чесън и се задушава още малко,върху  лука се слагат няколко парчета филе от пиле,захлупва се с капака,/междувременно се обръщат филетата/,след това се нареждат кръгове от домати върху  филетата,чер пипер,добавя се малко зехтин върху тях и всичко се задушава под капак на слаб огън докато остане на мазнина,накрая се поръсва с настърган  кашкавал/още по добре с "пармеджано"/ и се сервира.

Реклама
# 1
  • USA
  • Мнения: 179
Звъчи вкусно и лесно , ще го пробвам още утре .
 Simple Smile

# 2
  • Мunich
  • Мнения: 1 173
Днес го готвих, стана много вкусно.  chef
Сложих накрая и замразен зелен боб, като предварително го сварих малко.
Мога спокойно да препоръчам този специалитет. bowuu

# 3
  • софия
  • Мнения: 7 282
малка ОФФ-какво значи точно мариачи

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт