Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 4 ноем. 2005, 13:28 ч.

А когато всичко се повтаря...

  • 956
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 311
Колкото и да ми е тъжно,трябва да призная,че нещата м/у мен и вторият ми съпруг не вървят.Всичко се повтаря .С евна голяма разлика,обаче:м/у нас стоят вече 3 деца.
Страх ме е от бъдещето,ама мн. ме е страх и това явно ми пречи да взема някакво крайно решение:да се примиря със всички условия,забрани ,неуважение и незачитане на мен като личност или да продължа напред сама/е не чак толкова сама визирам децата/.
Нямам с кого да разговарям,тези 6 години на изолация ми отнеха мн.мои приятелки,трезво немога да мисля,мъжа ми даже няма желание да разговаряме за нещата ,които ме вълнуват.Незнам,какво да правя.
Не мога да конкретизирам проблемите си ,но са сериозни и от тях зависи докрай професионалното ми бъдеще.
Проблем ми е за това го споделям.Извинявайте

# 1
  • Мнения: 2 327
Примиряването не е решение. Колкото повече време минава, толкова по-тежко ще ти става.
Така че потърси друго решение, дори и да не е раздяла. Не знам каква е ситуацията, но може да успеете да се разберете с половинката. Едва ли ще стане изведнъж, но...

# 2
  • Мнения: 2 868
Здравей от мен,

В такива случаи често се питам какво очаква да чуе питащия... ти знаеш прекарасно, че сама с три деца (ако всичките са твои) трудно ще се справиш. Раздяла със съпруга ти явно не е решение, понеже ако беше и ти се струваше възможно, нямаше да пишеш тука. Освен това може би ще получиш стандартните съвети от рода "погрижи се за себе си или му направи стриптийз"Simple Smile, които съвети може да свършат работа при 2 годишен брак, но не и при втори брак с деца. От трета страна казваш, че от това зависи професионалното ти бъдещте???
Ако искаш все пак да получиш що годе смислени съвети, конкретизирай си питането. Какво не върви? Поправимо ли е? Защо от това ти зависи професията?Има ли начин да не е така? В тоя ред са ми мислите... на този етап не знам какво друго да ти напиша....Мога само да ти кажа, че понякога в живота има неща, които човек си мисли, че са важни, докато не се сблъска с наистина важните....Желая ти кураж и сила да вземеш най-доброто решение за теб и децата ти.

# 3
  • Мнения: 5 650
...казваш, че от това зависи професионалното ти бъдещте???
.... Какво не върви? Поправимо ли е? Защо от това ти зависи професията?Има ли начин да не е така?
Предполагам че мъжът и е против тя да започне много добра перспективна работа по някакви си негови съображениа.  Embarassed
Или има някакъв проблем на настоящата и тои желае тя да напусне. Не мисля, че е от значение какъв е точно проблема. Явно тя е изправена пред угрозата да изгуби работа и да стане зависима материално от него.

# 4
  • Мнения: 1 014
В момента си доста объркана и си мислиш, че всичко трябва да се промени, но всъщност не е така. Седни и си изясни нещата първо за самата себе си. Направи си нещо като упражнение вкъщи. Задавай си въпроси и си отговаряй сама. Като за начало си изясни къде се намираш в този момент, къде искаш да бъдеш, какво очакваш от половинката и какво той иска от теб. Лека полека нещата, ще започнат да ти изглеждат по-ясни и ще видиш, че трябва да се направят съвсем малко промени. Може би и ти трябва да положиш усилия да се промениш мъничко. Поговорете и му задавай конкретни въпроси и искай конкретни отговори. Сигурна съм, че нещата ще си дойдат на мястото след всичко това. Поне ти, ще бъдеш наясно със самата себе си и ще знаеш какво точно искаш. Дано си ме разбрала!

Общи условия

Активация на акаунт