Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
Ето и един от мен. Аз по-добър не съм виждала.
http://www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=02&id=39
Здравей,
знаешли руски за да ми преведеш по точно как се приготвя тази рецепта:
Маргарин и сахар взбить, поочерёдно добавляя яйца, добавить все остальные продукты кроме какао и вишни. Сок с вишни слить в отдельную посуду, сок пригодится для покрытия верха торта.
Тесто разделить на половмну, выложить первую паловину в круглую форму диа. 26 см, во вторую часть теста добавить какао, хорошенечко вымешать, выложить на верх белого теста, сверху выложить вишню.
Поставить выпекать в разогретую духовку при 180 градусов, на 40-45 минут

Холодные сливки взбить с сахором, ванилином и закрепителем сливок, взбить до устойчивых пиков, добавить кварк, хорошо вымешать.

Остывший корж, дастоём из формы, одеваем съёмную форму, и выложим на верх творожную массу, хорошо и равномерно разровнять поверхность торта, поставить в холодильник на 2 часа.

Сварить желе, 2 пач. фруктового желе для торта ( в 1 пач. 12 гр)
50 гр сахара, 350 мл вишнёвого сока, если сока маловато, добавить воды, сватить желе и вылить на верх торта, поставить до застывания

# 31
  • Мнения: 4 176
Цъ! Грам не го знам.

# 32
  • Мнения: 43
мога да се опитам да го преведа, Embarassed
маргарина и захарта се разбиват,поотделно се добавят яйцата, добавят се всички останали продукти без какаото и вишните.Сока от вишни се сипва в отделен съд,сока се приготвя за покритие на вирха на тортата.Тестото се разделя на половина,слага се първата половина в кръгла форма с диаметър 26 см. във втората част се добавя какото и хубаво се разбърква,слага се върху бялото тесто,и отгоре се слагат вишните.слага се да се пече в затоплена печка при 180 гр. за 40-45 мин.
студените сливи се разбиват със захарта,ванилията и се разбива доустойчивых пиков, добавить кварк, това не мога да го преведа и се разбива добре.
останалото тесто слагаме във форма и слагаме разбитата маса ,хубаво и равномерно се нанася по повърхноста на тортата и се слага във хладилник за 2часа.
сварява се желе ,2 пак.плодово желе за торта 50 гр.захар .350гр.вишнов сок ако сока е малко се слага вода,сврява се желето и се слага върху тортатаи се слага да изтине
Дано да съм помогнала.

# 33
  • Мнения: 2 664
За софиянки- пазарувах от е-магазина на пикадили и съм доволна.
http://www.bgmenu.com/default.aspx?c=100&l=134Имат такса за 5,99 за доставка и затова си заслужава да се пазарува само при много неща или нещо наистина спешно.Но цените са се както в магазина.Любезни са и ми се обадиха няколко пъти за доуточнения.Спазиха срока за доставка.

# 34
# 35
  • Мнения: 12 129
Ето и един от мен. Аз по-добър не съм виждала.
http://www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=02&id=39
Здравей,
знаешли руски за да ми преведеш по точно как се приготвя тази рецепта:
Маргарин и сахар взбить, поочерёдно добавляя яйца, добавить все остальные продукты кроме какао и вишни. Сок с вишни слить в отдельную посуду, сок пригодится для покрытия верха торта.
Тесто разделить на половмну, выложить первую паловину в круглую форму диа. 26 см, во вторую часть теста добавить какао, хорошенечко вымешать, выложить на верх белого теста, сверху выложить вишню.
Поставить выпекать в разогретую духовку при 180 градусов, на 40-45 минут
Холодные сливки взбить с сахором, ванилином и закрепителем сливок, взбить до устойчивых пиков, добавить кварк, хорошо вымешать.

Остывший корж, дастоём из формы, одеваем съёмную форму, и выложим на верх творожную массу, хорошо и равномерно разровнять поверхность торта, поставить в холодильник на 2 часа.

Сварить желе, 2 пач. фруктового желе для торта ( в 1 пач. 12 гр)
50 гр сахара, 350 мл вишнёвого сока, если сока маловато, добавить воды, сватить желе и вылить на верх торта, поставить до застывания
Ето превод на български, позволих си да го направя, защото в другия има грешки - не става въпрос за сливи, а за сметана и т.н.

Маргаринът и захарта се разбиват, едно по едно се добавят яйцата, добавят се и останалитте продукти, освен какаото и вишните. Сокът от вишните се отделя в съд, използва се за най-горната част на тортата.
Тестото се разделя на две, половината се слага в кръгла форма за торта с диам.26 см. В останалото тесто се слага какао, хубаво се премесва и се слага върху бялото тесто.Отгоре се редят вишните.
Пече се в нагрята фурна при 180 град., около 40-45 мин.
Студената сметана се разбива със захарта, ванилията и втвърдител за сметана, бие се до получаване на плътна маса, добавя се изварата,хубаво се разбърква.
Изстиналият блат се изважда от формата и се поставя във форма със свалящи се стени.Върху него се изсипва сметанено-изварената смес, изравнява се и се слага в хладилник за 2 часа.
Сварява се желе - / 2 пакетчета плодово желе, едното е 12 гр/, 50 гр- захар, 350 мл вишнев сок, ако сока е по-малко, добавя се вода. Свареното желе се изсипва върху тортата и се оставя да се стегне.


Би ли дала цялата рецепта или линк към нея, стори ми се интересна, пък и страшно обичам вишни и сладкиши с тях.

# 36
  • Мнения: 4 176
А от тук си поръчвам храна за в къщи.Изисква регистрация. Като направиш поръчка ти звънят за потвърждение. Значително бързо носят храната.
http://www.netkelner.bg/

# 37
  • Мнения: 119
Реших да споделя с вас и един сайт за поръчка на храна за дома и офиса. Не го видях досега. Има и детска кухня. Отнася се за Пловдив, Сливен и Пазарджик.

www.1expresno.com

newsm10
Това е храна за вкъщи и детска кухня. Храната е чудесна,  но жалко че в Сливен го затвориха. Дано е временно. Weary Weary

Ние в къщи често си поръчвахме и сме много доволни. На малкия вземах храна от там също, но......

# 38
  • София
  • Мнения: 2 005
Ето и един от мен. Аз по-добър не съм виждала.
http://www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=02&id=39
Здравей,
знаешли руски за да ми преведеш по точно как се приготвя тази рецепта:
А можеш ли да напишеш цялата рецепта, че ме заинтригува?
Mamica, страхотен сайт  Peace докато пробвам всичко, което си харесах... Crazy

Открих рецептата  Grinning

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 09:14 от shoshi

# 39
  • Мнения: 3 353
Ето ви още един сайт за поръчки на детски храни он-лайн ozi.webvisionbg.info

Здравейте, искам да направя малко уточнение, сайта в момента се разработва и съвсем скоро ще бъде готов.
Реалният адрес, на който ще може да се види сайта и да се правят поръчки е: http://ozi-food.com/
Линка посочен по-горе е само тестова версия на сайта.
Ще е добре да има снимки как изглежда ястията.... Wink

# 40
  • Мнения: 3 353
А от тук си поръчвам храна за в къщи.Изисква регистрация. Като направиш поръчка ти звънят за потвърждение. Значително бързо носят храната.
http://www.netkelner.bg/
Как може да се регистрира човек  в този сайт... #Crazy ...... не успях да открия бутонче"регистрация"... newsm78

# 41
  • Мнения: 383
здравейте,

във старт*бг има интересен линк, който включва цяла готварска книга от земиздат 1978г, и тя даже е във word формат

препоръчвам ви я newsm10

http://recepti.start.bg/link.php?id=37587

# 42
# 43
  • Канада, Монреал
  • Мнения: 69
А от тук си поръчвам храна за в къщи.Изисква регистрация. Като направиш поръчка ти звънят за потвърждение. Значително бързо носят храната.
http://www.netkelner.bg/
Как може да се регистрира човек  в този сайт... #Crazy ...... не успях да открия бутонче"регистрация"... newsm78

roza66, когато за първи път правиш поръчка, тогава сайтът ще иска да те регистрира.
Избираш си адреса, на кото искаш да ти се доставя храната, поръчваш си от менюто на ресторанта или пицарията и като кликнеш на бутона "Готов съм, поръчвам" в дясно над самата поръчка и ще ти поиска данните: име за контакт, телефон..След това вече ще можеш директно от началната страница да си влизаш с потребителското име и паролата.

# 44
  • Мнения: 3 831
Искам да се оплача от сайта за поръчки амам. Поръчах си от Китайски кулинарен ресторант и нарочно избрах този китайски, защото пишеше, че приема поръчки и доставя веднага.

Какво ти веднага!! Поръчката пристигна след цели 2 часа и 40 минути! Вечерях в 23:20 часа smile3515 newsm61
Яденето беше изстинало отдавна
 newsm11

Предполагам, че сайтът не е виновен за доставката на поръчките, ама нали чрез него поръчах. Поне да бяха сложили друга иконка, която да отговаря на действителността, а не че ресторантът доставял веднага.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт