Мили мами, ако има някои от Вас живеещи в Железник Стара Загора чиито деца са посещавали или посещават ясленската група на ОДЗ Звездица и имат имат оплаквания в частност от г-жа Кънева независимо дали това се е случило тази или минали години, Моля пишете ми.
В момента се свързвам със всяка майка която е имала или има отношения с г-жа Кънева и събирам материали с които по късно мисля да запозная медиите. Така не може да продължава. В квартала има една единствена ясла страшно много млади хора и съответно малки дечица и тези от нас които не могат да си позволят ЧДГ или по далечна градина страдат и то само от един човек което по мои данни продължава години наред.
Имам две деца на 8 г и на 1.10 г.. Баткото посещаваше ясленската група на ОДЗ Звездица и още тогава имах големи проблеми с г-жата, веднъж си го взех с цепнато ухо, и редица от този сорт. Подадох и жалба  в инспектората на ДГ след редица предупреждения нещата се нормализираха, но сега малкия се налага да търпи същото. За две седмици посещаемост мога да изпиша цял роман. Вече не мисля само да подавам жалби тъй като г-жа Кънева има "Сериозен гръб в общината" . Незная кой и е гърба и не ме интересува но го вярвам, че е така защото след всички жалби и оплаквания тя все още "гледа" нашите дечица.
Има много сериозни случки в тази ясла има дори и потулено дело но ние сме хората които трябва да защитим нашите деца. Няма да ви се обяснявам повече само Ви моля едно. КОИТО ОТ ВАС ИМАТ ПРИМЕЖДИЯ С Г-ЖА КЪНЕВА И ЖЕЛАЕ ДА СЪДЕЙСТВА НА МЕН И НА МЕДИИТЕ НЕКА МИ ПИШЕ.