Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Когато загубих детето си, започнах да си задавам този въпрос. Ден след ден търсех логически отговор. И все повече започвах да вярвам. Едно от доказателствата за прераждането е еволюцията на човечеството. Доказано е, че гении се раждат често в близки години. След техните открития и тяхната смърт дълго време не се появяват на бял свят. Сигурно някой решава светът от какво има нужда. Също така четох, че преражданията стават често в същото семейство. С хората, които са ни най-близки сме живяли и в предишни животи. Аз мисля, че усещам присъствието на моето дете. Случват ми се разни неща, но в момента не искам да ги описвам. Искам, вярвам и се надявам моето детенце да се прероди пак в мен. Смятам, че ако съществува живот след смърта, то нашите ангелчета са добре.

# 1
 • Мнения: 2 849
Според мен има и живот след смъртта и прераждане .Това е лично мое мнение и все си мисля ,че това е основната причина да се държа на положение толкова време .Надявам  се Praynigв мен сега расте живот на едно много желано и много обичано бебе ,пак момченце да е моя малък ангел .Чакам го с нетърпение ,но ме обземат смесени чувства (дали ще е той,дали ще си приличат,дали ще расте жив и здрав)честно казано много се страхувам .Цял живот ще се страхувам и ще треперя за всичко свързано с него . PraynigМоля се всичко да е наред .При нас също се случваха интересни неща ,не сме луди нито аз нито съпруга ми и знам ,че е детето ми ,което ни дава знак .Радвам се и на нашите сънища ,когато пак е в прегръдките ми и пак се усмихваме .Охххх ,страшно много ми липсва и ме боли . Cry

# 2
 • UK/София
 • Мнения: 7 670
Момичета, има една книга "Пътят на душите" от Майкъл Нютън.Книгата е невероятна, препрочитах я много пъти.Той е психолог, който лекува хората чрез хипноза.Но един път обърква ключовата дума и човека се пренася през всичките си животи.След това той прави експеримент с 30 човека доброволци.Всичките под действието на хипнозата се пренасят през всичките си животи.Всичко е поместено в книгата.Хората описват как като умират минават през тунел, в края на който ги чака т.н. духовен водач.Там виждат свои близки.....общо взето идеята е, че всеки един живот е начин за усъвършенстване на душата.........Най-интересно ми беше, че след като хората умрат, те виждат близките си.И казват, че искат да им кажат да не страдат за тях, че те са добре, но няма как, защото вече са отделени от тялото.Казва се и колко време са на земята.......
 Никого от вас знам, че не мога да утеша и да успокоя, но тази книга ви я препотъчвам.Авторът не е смахнат, четах и много рецензии за него,признат учен е.По принцип не съм особено вярваща, но в прераждането и на тази книга вярвам.Много мои млади познати починаха и тя много ми помогна.
Прегръщам ви силно!!!!

# 3
 • Все на втория етаж
 • Мнения: 5 836
Вярвам ,че съществува живот след смъртта.

# 4
 • Мнения: 4 212
Знам със сигурност, 4е има живот след смъртта.

# 5
 • Мнения: 278
Момичета, има една книга "Пътят на душите" от Майкъл Нютън.
newsm10
В прераждането и жовота след смърта повярвах докато отглеждах голямата си дъщеря.
От 2 месечно бебенце До 2 годишна госпожица тя имаше навика, като кашля и като киха да си слага ръката на устата като инстинкт. Ако случайно докато я храних (преди да навърши годинка) нещо паднеше на блуската и започваше да пищи и докато не я преоблеча не мирясваше и не искаше да яде. Много обичам наклепаните с пюрета бебоци, а тя чистница  Wink Вероятно в предишния си живот е била принцеса или някоя изискана дама  newsm78
С втората принцеса има специалитета да се хили на всички, и другото особено, което съм забелязала е че като слизам по стълбите, колкото и бавно да слизам тя се страхува. Сякаш е преживяла нещо много страшно. А като реша да слезна по.бързо и забравя че я нося направо се разплаква.
Ха сега кажете ми че няма някакво предишно влияние.

# 6
 • Мнения: 464
Аз също вярвам, че има. 

Ще дам за пример лубимата ми баба. Преди години беше ходила на някаква екстрасенска за нещо. Жената и "гледала" квото и гледала и казала, че баба ми е била алхимик и е загинала при експлозия в лаборатория в предишния си живот. Може да ви стори странно, даже и тъпо, но баба ми е алергична към всички лекарства с изклучение на 2-3, които взема за сърце!

# 7
 • София
 • Мнения: 1 926
Radi-t, от цялото си сърце ти желая и се надявам всичко да е наред и твоето момченце да се прероди в неговото братче. Вярвай силно и не се отчайвай. Това, че имаш смесени чувства напълно го разбирам. Аз толкова искам да имам детенце и още повече се  Praynig това да е една преродена Поли. После като започвам да си мисля, че може да не е тя, може да е друго бебе - момченце или да не прилича на нея. Хваща ме страх от мислите ми, че всъщност аз копнея само за нея и си казвам, че ако Бог ме дари с още едно дете, което да е живо и здраво нищо друго не ми трябва.  Praynig  Praynig Praynig да си имаме поне още едно детенце.

Мисля, че вярата ще ни държи. На мен също са ми се случвали много неща. Убедена съм, че милото ми ангелче е около нас. Усещам я и тогава и започвам да и говоря. И съм забелязала, когато ми е най-зле и най-тежко Weary, се случва нещо. Моли се миличка на твоето ангелче. То ще ви закриля и пази двамата с бебо. Трябва всичко да е наред. Трябва да има справедливост. Вярвам, че малкото ангелче ще ти помогне и ще се върне при теб.  Praynig Praynig Praynig за вас.

# 8
 • Мнения: 3 591
Mили момичета...

МНОГО АМА МНОГО Е ГРЕШНО !!!!   да си мислите и да очаквате, че ангелчетата ще се преродят в децата ви. Не им слагайте това ТЕГЛО, не им го давайте....
Те са отделни деца, отделни ЛИЧНОСТИ и не ТРЯБВА да носят кармата на другите ви деца. те ще бъдат закриляни от братята или сестрите си, ще си имат своята малка звездичка, но те СА и ЩЕ СА различни.

Затова и съветват след спонтанен аборт да се чака..не за да зарастне тялото физически, а за да е готова майката да раздели децата психически. Да повярва, че новото бебе е ДРУГО и то не идва да запълни празнотата в живота и или да замести братчето или сестричето си.

Не го правето...моля ви....децата не заслужават да носят този майчин товар.

# 9
 • Мнения: 357
Напълно си права, Деси, това че има живот след смъртта е така, но той не е такъв какъвто е на zемята, наШите ангелчета са винаги с нас и ни виждат, обичат и zакрилят, но те никога няма да се върнат като деца на zемята. Радвайте се и обичайте живите си дечица и не ги лиШавайте от грижите, които zаслужават, мъката никога няма да стихне, zнам...

# 10
 • Мнения: 2 123
Аз също вярвам в прераждането, но нали знаете, докато не ни се случи няма как да разберем.
Убедена съм, че в рамките на 1 човешки живот жената не може да забременее с "1 и също бебе"  и както казва Деси би било абсолютно погрешно такива мисли да ни минават през главата.

  bouquet

# 11
 • Мнения: 218
Аз вярвам, че има живот след смъртта. Когато се роди сина ни Тони и се появиха първите осъзнати усмивки всяка вечер се случваше едно и също нещо. Той имаше навика да се буди нощем за млякото си и докато му сменяхме памперса той се заглеждаше в тавана, в нищото и започваха едни широки усмивки едно страхотно хилене. Известно време не казвах нищо на никой, но бях убедена, че той вижда нещо. Споделих със съпруга ми и той го беше забелязал. И двамата сме убедени, че Тони виждаше духа брат си Виктор, който го закриля. Дали е така??? Сега той е по-голям и вече не прави тези неща, но може би все още го вижда. Знам, че децата претежават свръхсензитивност, която губят когато станат големи.
Случвало ли ви се е да сънувате децата си още преди да разберете, че нещо не е наред с тях. На мен ми се случи. Някъде 2 седмици преди да разбера, че сърцето на моето ангелче не е здраво сънувах, че се събуждам и ми казват, че съм родила в 7мия мес. момченце. С майка ми тръгнахме да го търсим и влязохме в една огромно стая пълна с бебета в кошарки. Тръгнахме навътре и вървяхме докато стигнем да края и там под стъклен похлупак беше моето бебче, толкова малко... Отворих стъклената кутия, вдигнах го на ръце и както беше мъничък докато стигне до лицето ми изведнъж порастна, стана бебе на около 6 мес. То ми се усмихна, после ме целуна и аз се събудих. Това беше толкова истински сън, толкова жив, чак се чудих дали не се е случило наистина. Помня го така сякаш съм го сънувала снощи.

Когато родих Вики разбрах, че той се е сбогувал с мен.

# 12
 • Мнения: 2 849
Не мога да се съглася ,че нашите ангелчета никога не се връщат на земята .Нямам намерение да убеждавам никой в каквото и да било .Далеч съм от мисълта ,че няма да обичам бебето си ,ако не прилича на батко си,напротив ще  съм безкрайно щастлива  да се грижа и да обичам едно малко бебе .Защото сега ми е безкрайно пусто и самотно...Тибетска книга за живота и смъртта ,Страдат ли мъртвите ,Мъртвите ни говорят ,Прераждане и карма ,Пътят на душите и още много книги ме изправиха и ми помогнаха .

# 13
 • Мнения: 6 369
Вярвам в прераждането.

Преди време в някакъв вестник бях чела за честотата на преражданията. Най-праведните имат най-бързо прераждане (на 200-300 г.). Останалите хора се прераждали на интервали от 500-700 г. Грешниците, ако успеели да се преродят било в някое нисше животно след много повече време. 

Аз самата чувствам, когато бебо е някъде наоколо. "Успявам" да разлея мляко, бисквити, плодчета - ей така със замах и най-неочаквано.

Последна редакция: сб, 19 ное 2005, 09:32 от рони

# 14
 • Мнения: 5 373
Ами айде и аз да си кажа мнението.
Знам,че според християнството това е грешно,но след раждането на Станислав мисля,че започнах да откривам някои особени неща.
Между него и моята свекърва съществува особена връзка от доста време.А сега вече,като почна и да разбира и да се по-изразителен,така да се каже,той направо "трепка' за нея.е,това трябва да се види.
Понякога ми е правил впечатление погледа му. От много малък  имаше някак си....небебешки поглед,ако мога така да се изразя.И това не си го въобразявам,казвали са го и странични хора.
За свекърва ми знам,че в един определен период е изгубила много близки хора....та,дано не ми се смеете,но понякога сме си говорили дали някой от тях,който много я обича,не се е появил отново до нея в кожата на бебе.
П.С. за протокола-също съм чела от любопитство книгата,която цитира Биляна.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт