Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • 1
 • 2
 • Всички
 • Мнения: 3 198
Моля ви момичета ,която може да ми даде информация за д-р Марио Давидков да сподели..
Бях на преглед при доц. Балев и съм супер доволна от него ..Сега една мама ми хвали много Давидков,но имаше противоречиви мнения за него и все пак Балев е доцент...А при Давидков прегледа е по-скъп и от д-р Мазнейкова в София която е светило в тая област....Не знам дали единия от прегледита да направя при Давидков и дали си струва??

# 1
 • Варна
 • Мнения: 4 531
По добре не ходи при него  Naughty
Изкара ми нервите докато започне същинския преглед, взе ми 40 лв., ехографа му далеч не е 3Д, както той беше казал  Rolling Eyes
По добре отиди в Майчин дом на 4Д ехографа  Peace

# 2
 • Мнения: 3 198
Радина!Аз ходих при доц.Балев и много съм доволна ,но една мама много го хвалеше този Давидков и затова питам само,че прегледа вече е 60 лв.!!!!!!!!
Което ми се видя много при Балев е 30 лв,в Майчин дом 40 лв,а при всепризнатото светило Мазнейкова в София 50 лв.Макар,че парите не са важни ,когато става въпрос за здравето ти и на бебето,но искам да съм сигурна ,че отивам при правилния човек....Сега вече бил на 3Д,Балев също.А в М.дом мисля ,че не са такива специалисти по фетална морфология.За всичко друго да.Аз там ходя на консултации и там ще раждам.

# 3
 • Мнения: 133
При д-р Давидков ходих на 28.10.2005г и ехогрофа му не беше 3D, въпреки че на визитката му пише че е такъв. За прегледа ми взе 50лв., като в това се включва и записа /15 мин/ който направи. Не смятам да ходя повече.
Много е досадно като почне да се изтъква колко е велик и колко другите са некадърни, как да обяснявам на приятелките си да ходят при него /реклама/ и други подобни. Щом си ходила при доц. Балев не виждам смисъл да ходиш при Давидков.
Кое те кара да мислиш, че в Майчин дом няма добри специалисти по фетална морфология?

# 4
 • Мнения: 136
Давидков планира първата ми бременност и всичко се получи на третия месец от посещенията ми при него. преди това 2 години забременявах при различни доктори и методи и термометри и накрая даже светилото проф козовски искаше на кални бани да ме праща , а след това да вземам лекарства като инвитро забременяване.след всички небивалици на които се наслушах , отидох при давидков и без намесата на агресивни препарати ит.н. забременях на 3-я месец. всичко което ми каза за детето по времето на феталното му развитие беше вярно. сега съм бременна без да съм планирала и без всички тези зорове, които преживях първия път и продължавам да ходя при давидков, понеже за мен той е специалиста.

# 5
 • Мнения: 3 198
Така ми казаха и то хора и специалисти също,които ми препоръчаха Майчин дом по принцип и са много доволни,но ми препоръчаха доц.балев като най-добрия ехографист във Варна.А за Майчин дом,че всичко е на ниво,но там няма наистина специалисти толкова добри по фетална морфология какъвто е Балев.
Аз съм много доволна от него ,единственото,което ме накара да питам и за Давидкове, че Балев ми каза да отида направо в 18 г.с.,т.е. да прескоча прегледа за гънката в 16 г.с. и аз затова се заинтересувах от Давидков...В смисъл такъв-да отида в 16 при нега,а после пак при доц.Балев,но за Давидков получих повече отрицателни мнения ,а за Балев само положителни..

# 6
 • Мнения: 2 381
Аз  имах желание да отида при него.Обадих се по телефона да запиша час.Разговарях лично с него.Заинтересувах се от ценовия разпис за 3D.В отговор тий започна да хули останалите гинеколози, като се изтъкваше за голям специалист.Изброяваше ми някакви различни и невероятни цени.В края на краищата го попитах каква  е сумата, а той:"Отиди по-добре при гинеколог, който да те прегледа с обикновен видеозон за 15 лв!"  Crossing Arms

# 7
 • Мнения: 39
Аз  имах желание да отида при него.Обадих се по телефона да запиша час.Разговарях лично с него.Заинтересувах се от ценовия разпис за 3D.В отговор тий започна да хули останалите гинеколози, като се изтъкваше за голям специалист.Изброяваше ми някакви различни и невероятни цени.В края на краищата го попитах каква  е сумата, а той:"Отиди по-добре при гинеколог, който да те прегледа с обикновен видеозон за 15 лв!"  Crossing Arms


Подобен беше и моя разговор по телефона с д-р Давидков, което ме убеди окончателно да не ходя при него  Stop

# 8
 • Варна
 • Мнения: 2 168
И доц. Балев, и д-р Яков, и д-р Давидков са ДОБРИ ДИАГНОСТИЦИ!
Стига вече сме плюли който и да било- всеки един е доказал професионализма си!
На въпроса- ходих при д-р Давидков!Правихме три морфологии, не защото искаше да ми вземе парите, а защото имаше за какво да се правят и имахме притеснение, което слава Богу не се оправда. Да- меркантилен е и с високо самочувствие, но и най- мърморещият гинеколог признава и се вглежда в резултатите от феталната му ехография! Ако първо ми бяха препоръчали някой от другите лекари щях да отида при тях. Щом си започнала да ходиш при Балев и се доволна- продължавай! И лека бременност!

# 9
 • Варна
 • Мнения: 427
АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ ХОДИЛА ПРИ НЕГО, ПО-ДОБРЕ НЕ СИ ПРИЧИНЯВАЙ ТОВА. ЩЕ ОСТАНЕШ ИЗЛЪГАНА. ЩЕ СЕ РАЗОЧАРОВАШ.

# 10
 • варненка от София
 • Мнения: 4 705
И аз ще се присъединя към остналите момичета. За Давивдков се чуват много противоречиви мнения, а за Балев (и аз при него ходя) само добри отзиви. За Балев освен, че е доцент, знам, че е най-добрият ехографист в региона. Моята гинеколожка ми сподели за Давидков, че си наемал така наречените клакьори, които да бълват суперлативи за него, да пишат положителни реценции по пресата, но всъщност всичко е въздух доп налягане и главно машна за пари  smile3513. Не мисля, че трябва да се замисляш, ти ходиш при най-дорият и най-евтиният във Варна, по-добър от този вариант аз не виждам!
Желая ти успешна бременност!   bouquet

# 11
 • Мнения: 104
Може ли някоя мама да ми каже къде преглежда доц.Белев? Аз все още не съм запозната кои са добрите лекари и къде да одида на консултаций? Предварително благодаря

# 12
 • Мнения: 160
миналата година ходих при давидков прегледа струваше 40 лв,за тази година знам че е 50лв ,но не отидох там (не ми разрешиха,моя позната е док. и се изказа ужасно за него),а миналата год.,да бях доволна защото позна пола на детето ми,но ми изкара нервите с обяснения с каква "велика"машина работи(ехографа),умее да говори на дълго и широко с  докторските му термини.......все го прикъсвах и му казвах че не ме интерисуват нещата които говори но уви 40 мин. ме държа там.Успех с избора Peace
миналата седмица ме прегледа доктор Кателия Александров,работи на частно в клиниката на "Кисьови"

# 13
 • Мнения: 154
аз съм доволна от Давидков.Единствено той миказа неща за бъдещото ми дете, които се оказаха верни, вярно е, че много  говори и е досаден, но какво от това, изтрайва се Peace, живот и здраве като реша да имам второ дете, пак ще отида при него, най-малкото само за "сверка  на часовника"

# 14
 • Мнения: 670
При Давидков съм ходила веднъж. Имах съмнения за втора извънматочна бременност и се бях побъркала. Беше ми черно пред очите. В Майчин дом още нямаше 4D ехограф, но знаех, че ще купуват след месец. Отидох при Давидков, защото нямах месец на разположение. Каза ми, че не вижда нищо в матката и е абсолютно сигурен, че бременността е извънматочна. Започна да се хвали, че е велик диагностик и другите лекари са некадърни. Като му споменах обаче името на моята гинеколожка, се спече и дума повече не каза колко е велик.
На следващия ден отидох при Капка Атанасова. Естествено нямаше нищо вярно в неговата "диагноза". Оказа се че кървенето се дължи на спонтанен аборт. Почувствах се ужасно, но поне нямаше да ми правят още една операция... Д-р Капка Атанасова ме успокояваше несеци наред, обясняваше ми, съветваше ме и благодарение на нейния професионализъм имам една прекрасна дъщеричка.
През цялата си бременност ходих на консултации в Майчин Дом при нея. 4 пъти ме преглежда на 4D. Обясняваше ми, показваше ми всичко. Очарована съм от нейното отношение.
Давидков ми е само един лош спомен.
Между другото чувала съм и добри отзиви за него, но личните ми впечатления не са такива.

# 15
 • Varna
 • Мнения: 277
 Преди една седмица ходих при Давидков и прегледа струваше 50лв,с 15минутен запис.Първата ми бременност той я проследи и съм супер доволна!Вярно е че взема скъпо,но обяснява супер подробно състоянието на бебенцето какво е и показва на видеозона.Лекарката при която ходих на женска консултация(от здравната каса)ми беше казала от шестия на първата ми бременност да лежа,защото съм имала разкритие.Той ме успокои,че всичко ми е наред и наистина си изкарах една чудесна и безпроблемна бременност.Сега имам проблем с втората си бременност и той е човека,който ми обясни подробно за какво става въпрос и ме успокои доклкото може(докато не излязат другите ми изследвания).Аз лично съм доволна и ако сега не ме възпираше финансов проблем,пак бих ходила при него да ми следи и втората бременност.С невероятно самочувствие е вярно,но според мен си струва една посещение.Има какво да покаже.Успех на всички ви пожелавам Peace

# 16
 • варненка от София
 • Мнения: 4 705
Може ли някоя мама да ми каже къде преглежда доц.Белев? Аз все още не съм запозната кои са добрите лекари и къде да одида на консултаций? Предварително благодаря

Балев преглежда всеки понеделник и сряда в клиниката на д-р Темелков. Хубаво е да се обадиш и да си запишеш час при него поне 2 седмици предварително. Прегледът е 30 лв. Наистина е много добър. За фетална морфология може да отидеж между 16 и 18 г.с. а той после ще ти каже кога да отидеш на контролен преглед при него. Мен лично ме вика в 32 г.с за контролен преглед.
Успех ти желая!

# 17
 • Варна
 • Мнения: 2 678
Аз съм доволна от Давидков Crossing Arms
Вече два пъти ходих и живот и здраве още толкова ще ходя до края.
През втория преглед нямаше вече от неговите хвалби Naughty
През цялото време ми обясняваше кое какво е и т.н.  Не разбирам защо таите такава злоба към него - да не би да е лошо човек да има самочувствие newsm78
Прегледа е 50лв

# 18
 • Мнения: 2 768
И доц. Балев, и д-р Яков, и д-р Давидков са ДОБРИ ДИАГНОСТИЦИ!
Стига вече сме плюли който и да било- всеки един е доказал професионализма си!
На въпроса- ходих при д-р Давидков!Правихме три морфологии, не защото искаше да ми вземе парите, а защото имаше за какво да се правят и имахме притеснение, което слава Богу не се оправда. Да- меркантилен е и с високо самочувствие, но и най- мърморещият гинеколог признава и се вглежда в резултатите от феталната му ехография! Ако първо ми бяха препоръчали някой от другите лекари щях да отида при тях. Щом си започнала да ходиш при Балев и се доволна- продължавай! И лека бременност!

И аз да се присъединя към доволните от прегледа при Давидков! Писала съм в друга тема, няма да се повтарям сега.
Само ще кажа, че съм чувала лично от Балев, че Давидков е добър специалист на феталната морфология, и "гледа много добре". Моята гинеколожка доц. Янева също ме изпрати при него (също така и други бременни) когато в МД нямаха 4D ехограф. А 3 мои колежки отидаха накуп, след като изгледаха моите записи и без да звучи пресилено, някои излязоха разплакани от вълнение от прегледа.

# 19
аз не съм ходила при този Давидков, но ходя при др. Беилерян в майчин дом на консултации и преди това около година пак при нея, защото от прехвалени доценти и лекари  се бях докарала до психоза, за пари не споменавам -кожудери без ефект и единствено тя подходи по различен от стандартните за всички етапи и ми помогна и сега след месец очаквам моя бебо. тъкаче името не е това което е било след като се овулчат лекарите. успех

Последна редакция: сб, 01 апр 2006, 19:42 от Аурелия

# 20
здравеи аз ти препорацвам др БЕИЛЕРЯ в маи4ин дом аз ходих при нея и сам доволна и тя ми направи секциото  bouquet

# 21
 • Мнения: 3 198
Момичета виждам че е изровена моя стара тема..Да ви кажа аз лично реших да ходя само при доц. Балев.Много съм доволна.Отношението му е чудесно предразполага и се отпускаш.Не обяснява много ,но като питаш ти казва..Вече бях и на контролата в 32 г.с.Всичко е ОК  засега.
Ходих и на 4Д ехограф в Майчин дом при д-р Яков ,за да си направим кефа с таткото и баткото да видят бебето все едно на живо и запис си имаме за вкъщи...
Стискайте палци май месец всичко да мине благополучно.
А на всички останали ,които са писали здраве и късмет, на бременните лека бременост и раждане.
Успех!  bouquet

# 22
 • ВАРНА , Владисливово
 • Мнения: 103
 PeaceЛЕКО РАЖДАНЕ И НА ТЕБ , МИЛА!

Общи условия

Активация на акаунт