Най- сетне и аз да имам късмета да започна новата седмична рубрика! Самопоздравявам се, да знаете!
Стискам ви палци, салдури! Приятна и лека седмица!
А, някой беше писал, че 6.09 е почивен ден... аз да питам сега ЗАЩО? Едно време 9.09 беше ден за почивка... сега и тогава ли се почива? Съвсем съм изостанала с тез "празници".
Мамо Фин, 6ти е почивен ден за БГ, защото е ден на Съединението. Не знам дали си спомняш от часовете по история, но България е била разделена на 2 след освобождението от турско робство - Княжество България и Източна Румелия. Та на 6ти септември след въстание са се обединили.
Иначе, успя да изпревариш всички с този ранен час И аз нещо не можах да спя тази нощ, за това се зарадвах като видях твоето съобщение - помислих, че ще има с кого да си лафя в чата, но там беше празно. За това, отивам и аз да си лягам. Чао за сега!
Мимка,аз по принцип много обичам да си поспивам,но впоследно време (с меренето на темп.) като ес събудя и вече не мога да заспя.А и "милия"тръгва на работа.Аз веднага се хвърлям на комп. и почвам чата,лошото е че няма с кого
Хубаво беше да си чатим в чата на зачатие,но нали моя комп. няма някакви настройки,или всъщност се пренастройва когато му дойде и не отваря всички страници както трябва.Скоро ще го оправим,но не се знае точно кога.Нашто скоро не е много скоро.Засега така ще карам
Да кажа и аз едно здравейте! Честит празник на всички! Пожелавам ви всичко най-хубаво и приятно (и успешно) бебеправене Диди защо не си изтеглиш и инсталираш mIRC? Аз така си влизам в чата и си ми е много удобно. Пък и каквито настройки да има тоя твоя своеволен компютър мисля, че ще можеш да влизаш така
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.