Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 3
Здравейте на всички , купувам от скоро биопродукти тъй като вече все повече се плаша от това което ям.Качествени ли са българските биопродукти според Вас ?

# 1
  • Мнения: 162
Аз много пъти съм казвала и продължавам да смятам, че доверие може да имаме само за онези неща, които сме си произвели сами и то дори не може да бъде 100%.

Околната среда около нас е замърсена и изобщо не мисля, че има такова кътче, където всичко, което расте е абсолютно екологично, био и т.н.

Аз смятам, че не мога да имам сляпо доверие към един серитикат и опаковка, на която са изписани само хубави неща.

Гледам, че стана мода на всички натурални сокове да пишат, че са без конверванти, а всъщност как би могъл един сок да има месеци трайност, ако няма нещо, което го предпазва от разваляне например.

Т.к. ям много кисело мляко (домашно) и вече много добре ги разпознавам, скоро си купих мляко на Верея по БДС, е определено според мен имаше нишесте, просто се провлачваше. Иначе български био продукти не съм купувала, не им вярвам просто. За мен това до голяма степен си е чист маркетингов инструмент за привличане на нов сегмент потребители.

Смятам, че храната, която са я консумирали нашите родители, в най-голяма степен е била истинска, но днес желанието на фирмите да влагат по-евтини суровини и множество други фактори са довели до това да ядем боклуци. И оттук пък е дошла модата за био, екологична и т.н. храна, която е значително по спъка, но дали е по-качествена????

# 2
  • Мнения: 3
Имам чувството , че с всички храни се експериментира върху хората. За съжаление тази мода навлезе навсякъде във всеки един продукт и услуга. Това вече като чели ни кара да нямаме доверие на такъв вид стоки . Липсва според мен добър контрол . Аз залагам лятото на зеленчуците от село , кисело мляко и сирене. Разликата е огромна смея да твърдя като вкус и качество. Дано обърнат повече внимание на биохраните и да са наистина био.

Общи условия

Активация на акаунт