Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 0
Диета с кленов сироп
или
сироп MADAL BAL


Диетата с кленов сироп или сироп Madal Bal-Neera е идеална както за намаляване на телесното тегло, така и за прочистване на организма. При тази диета можете да отслабнете с 5 до 10 кг. само за 10 дни. Постига се активно намаляване на мастните натрупвания и ефикасното елиминиране на токсините от тялото.

Диетата се състои в приемането на "коктейл" по специалната Програма "Усещане за подмладяване". Програмата има различни схеми (версии) на приложение, съобразени с ежедневния ви ритъм на живот. Класическата версия предвижда приемането САМО на тази напитка като заместител на всички хранения.

Как се приготвя коктейлът:1. Слагате 2 супени лъжици сироп в чаша от 300 мл.
2. Изцеждате 1/2 (половин) лимон, малък или средно голям.
3. Добавяте 1/2 (половин) щипка лют червен пипер или джинджифил.
4. Допълвате чашата с вода - изворна, минерална или преварена, топла или студена.
5. Рaзбърквате добре до получаване на хомогенна смес.
6. За улеснение можете да си приготвите 5 дози в 1 бутилка или 10 дози в 2 бутилки от по 1.5 литра.

Прием:
Когато замества всички дневни хранения, коктейлът се пие през 1,5-2 часа или по-често, винаги когато усетите глад. Препоръчителното количество е от 6 до 10 дози на ден.


ВЕРСИИ НА ПРОГРАМАТА УСЕЩАНЕ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ

„Пълна версия“: 7–10 дни

По време на това време се приема само коктейлът. Той замества всички хранения за деня. Пълната версия ни дава максималните резултати най-бързо. Това е класическата версия, която се прилага от десетки хиляди хора по цял свят. Някои хора, които за първи път правят подобен вид диета, не смятат, че могат да издържат 7 или 10 дни. Но с Усещане за подмладяване това не е трудно. Щом почувстваме глад, ние пием от подмладяващата напитка, която ни засища и осигурява нужната енергия. Освен това на третия или четвъртия ден повечето хора се чувстват така добре, че лесно могат да продължат още няколко дни.

„Съкратена версия“: 3–5 дни
„Съкратената версия“ е също много ефективна. Тя води до умерена детоксикация и отслабване.

Версия „Веднъж седмично“
Тази версия дава великолепна възможност на храносмилателната ни система да почива един ден седмично. Изберете който да е ден от седмицата и пийте само подмладяващата напитка през този ден. Препоръчително е да направите версията в продължение на 6 или повече седмици. С течение на времето това ще се окаже ефективно средство за пречистване и нормализиране на теглото.
Повечето хора не дават почивка на храносмилателната и отделителната си система. Ден след ден те я натоварват с нова храна, с ново тегло. Версията „Веднъж седмично“ предоставя възможност на организма да си почине и да се пречисти. Въздържането от обикновена храна за един ден не е трудно и хората, които прилагат тази версия, имат трайни резултати в нормализирането на теглото си. Версията „Веднъж седмично“ може да бъде използвана като преход към многодневните версии на Усещане за подмладяване, а също и като тяхно продължение.

„Испанска версия“
Това е друг много популярен вариант на Програмата Усещане за подмладяване. При него закуската и/или вечерята се заменя с 2–3 чаши от подмладяващата напитка. Това удължава естествения период за пречистване на тялото – нощното време, когато бъбреците и черният дроб са най-активни. Препоръчва се да се прилага един месец, което има добър очистителен ефект и води до умерена загуба на килограми. „Испанската версия“ е добър вариант за удължаване на „Пълната“ и „Олекотената версия“, ако желаете да продължите с пречистването.
За да бъде ефективна „Испанската версия“, е необходимо също така да се избягват солта, сладкишите, преработените храни, червеното месо, пържените храни, белият хляб, млечните продукти, кафето и алкохолът. Това са хранителни продукти, които натоварват храносмилателната и отделителната система и възпрепятстват способността на тялото да се справи с изхвърлянето на натрупаните токсини и отпадни продукти.

„Циклична версия“
Много хора, които са завършили Програмата Усещане за подмладяване, са толкова доволни от нея, че желаят да направят пречистването редовна част от своя живот. „Цикличната  версия“ е идеалната Програма за пречистване. Тя съчетава версията „Веднъж  седмично“ с „Пълната“ или „Съкратената версия“, като една от последните се прави 2 пъти годишно. Хората, които следват тази версия, споделят за чудесни резултати по отношение на физическото, психическото и духовното си здраве. Чрез „Цикличната версия“ ние извличаме максимална полза от Усещане за подмладяване. Тя помага на тялото да поддържа освободеното си от токсини състояние и е великолепно начало за всички, които искат да започнат здравословен начин на живот.


Благоприятните ефекти от диетата:

• изчистване на тялото от токсини
• сваляне на излишни килограми
• ободряване и повишена енергичност
• лечение на простуда и грип
• подобряване на храносмилането, лечение на язва
• пречистване на кожата
• повишаване блясъка на косата
• избистряне на погледа
• по-дълбок и пълноценен сън
• по-голяма устойчивост срещу болести
• понижена зависимост от употреба на лекарства
• подобрена концентрация и яснота на мисълта
• емоционален баланс
• засилване на волята и решителността
• по-щастлив и положителен светоглед
• чувство на вътрешен мир и спокойствие


ПРЕЧИСТВАНЕТО — КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА

За успеха на Програмата Усещане за подмладяване истинското изчистване е от най-голямо значение. Пречистването е процес на изхвърляне на отпадните продукти извън клетките и тъканите и отвеждането им извън тялото. По-добро пречистване – по-добри резултати. Ако отпадните продукти не са изцяло отстранени по време на Програмата, остатъците от тях се връщат обратно и продължават цикъла на автоинтоксикация (самонатравяне).
За да изхвърли токсините, тялото използва всички възможни средства. Типичните симптоми, свързани с изхвърлянето на токсини, са: лош дъх, изриване на кожата, потъмняване на урината, потене, налепи по езика и катарално отделяне на слуз. Ако са налице някои от посочените симптоми, можем да бъдем сигурни, че Усещане за подмладяване действа с пълна сила.
Всички проблеми, които биха могли да възникнат по време на Програмата, в повечето случаи са резултат от неефективно чистене на организма. Пийте поне 3 литра течности всеки ден, включвайки билкови чайове и минерална вода като добавка към подмладяващата напитка, за да можете ефективно да промиете системата. При по-топло време е възможно да са ви необходими дори 5 литра течности.
За да подпомогнете пречистването на червата, слабителният билков чай е препоръчителен веднъж дневно. При някои хора определени слабителни билки предизвикват спазми, поради това е препоръчително да се вземат по-малки дози, когато се изпробва за първи път.
Кожата е най-големият отделителен орган на тялото и точно тук има много депонирани токсини. Ако те не се отстранят, ще бъдат всмукани отново. Използването на изтривалка при къпане помага за отстраняването им. Упражненията и физическата активност ще бъдат от голяма полза за пречистващия процес. Физическите упражнения способстват за забързване на кръвообращението, респективно и за транспортирането на отпадните продукти навън. Получава се също така потене, чрез което токсините се отделят директно извън кожата. Плавните упражнения фокусират ума, укрепват мускулите, снабдяват клетките с кислород и енергизират органите на цялото тяло.


Повече информация за диетата и възможност за поръчка на сиропа MADAL BAL можете да намерите тук:

http://www.madal.bg/cgi-bin/s.cgi
http://garabitov.bg/index.php?option=com_content&view=articl … id=2&Itemid=6

Алтернативно сиропът може да бъде заменен и с КЛЕНОВ СИРОП КЛАС "C". Сиропът може да се купи от по-големите диетични магазини и дрогерии.ЗАХРАНВАНЕ:

Тъй като храносмилателната система е почивала в продължение на няколко дни, трябва да се отнесем към нея много внимателно и деликатно при приключване на Програмата. Най-често правената грешка е да се яде прекалено много веднага след финала на версията, която сме избрали.
Никога не претоварвайте рязко храносмилателната система в тези случаи!
Единственият правилен, здравословен подход, е плавното преминаване към захранване.

Захранването продължава толкова дни, колкото е приложена програмата със сиропа.


ЗАХРАНВАНЕ 5 дена:

МЕЖДИНЕН ДЕН 
/връзка между диетата и захранването/

Една кафеена чаша кафяв или бял ориз се сварява със седем кафеени чаши вода. Водата в която се е варил ориза и самия ориз се разпределят за целия ден. При необходимост може да се подслади със сиропа.

ПЪРВИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200МЛ. прясно изцеден плодов сок/ грейпфрут, портокал, ябълка, череша, кайсия, праскова- без пъпеш, диня и банан/ 

ОБЯД: 400МЛ. пресен плодов сок. 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или 200мл. коктейл. Препоръчваме между консумациятя на плодовите сокове да приемате по ваше желание и вкус от коктейла  (с кленов сироп/ MADAL BAL)

ВТОРИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок , 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100мл. зеленчуков сок, половин час по-късно 100гр. зеленчукова супа / зеле, моркови, магданоз, кромид лук- без картоф/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове/ 2 броя средни плодове/ 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок, или 250гр. плод, можете да заместите вечерята с коктейл

ТРЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата/ без домат /, 2-3 обезсолени маслини, 100гр. зеленчукова супа/може с овесени ядки/, 50гр. обезсолено сирене 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове или 1бр.банан / може 1 резан 100гр- пъпеш/ 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или коктейл

ЧЕТВЪРТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата, 100гр. зеленчукова супа, 100гр. пилешко месо или риба, 1филия хляб/ ръжен- баварски, тонус, бонус, здраве, австрийски/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ: 100гр. зеленчуци на пара, половин час по- късно коктейл

ПЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата, 100гр. зеленчукова супа, 100гр. пилешко месо или риба, 1филия хляб. 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ: 100гр. зеленчуци на пара, половин час по- късно коктейл

ЗАХРАНВАНЕ 10 дена:

МЕЖДИНЕН ДЕН 
/връзка между диетата и захранването/
Една кафеена чаша кафяв или бял ориз се сварява със седем кафеени чаши вода. Водата в която се е варил ориза и самия ориз се разпределят за целия ден. При необходимост може да се подслади със сиропа.

ПЪРВИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200МЛ. прясно изцеден плодов сок/ грейпфрут, портокал, ябълка, череша, кайсия, праскова- без пъпеш, диня и банан/ 

ОБЯД: 400МЛ. пресен плодов сок. 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или 200мл. коктейл със сиропа. Препоръчваме между консумациятя на плодовите сокове да приемате по ваше желание и вкус от коктейла

ВТОРИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок 

ОБЯД: 400мл. плодов сок + 150гр. плод / мандарина, портокал, киви, грейпфрут, ананас, череша, круша/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или коктейл

ТРЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок 

ОБЯД: 100гр зеленчуков сок /зеле, моркови, магданоз/, по- късно 150гр. плод/ може и ябълка/

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок + 150гр. плод 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или коктейл

ЧЕТВЪРТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок , 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100мл. зеленчуков сок /като четвърти ден/ , половин час по-късно 100гр. зеленчукова супа / зеле, моркови, магданоз, кромид лук- без картоф/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове/ 2 броя средни плодове/ 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок, или 250гр. плод, можете да заместите вечерята с коктейл

ПЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок , 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100мл. пресен зеленчуков сок /можете да включите сок от краставица/, половин час по- късно 100гр. зеленчукова супа/ можете да включите картоф, спанак, лапад, коприва/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок, или 250гр. плод, можете да заместите вечерята с коктейл

ШЕСТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата/ без домат /, 2-3 обезсолени маслини, 100гр. зеленчукова супа/може с овесени ядки/, 50гр. обезсолено сирене 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове или 1бр.банан / може 1 резан 100гр- пъпеш/ 

ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или коктейл

СЕДМИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата/ може и домат /, 2-3 обезсолени маслини, 100гр. зеленчукова супа/може с овесени ядки/, 50гр. обезсолено сирене 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА:250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ:100гр. зеленчуци на пара /можете да включите 1бр.малък картоф/, половин час по-късно коктейл

ОСМИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД:100гр. зеленчукова салата, 100мл. зеленчукова супа, 100гр. изпечено във фолио пилешко месо от гърди или бяла риба 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА:250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ: 100гр. зеленчуци на пара, половин час по- късно коктейл

ДЕВЕТИ И ДЕСЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150гр. плод 

ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата, 100гр. зеленчукова супа, 100гр. пилешко месо или риба, 1филия хляб/ ръжен- баварски, тонус, бонус, здраве, австрийски/ 

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове 

ВЕЧЕРЯ: 100гр. зеленчуци на пара, половин час по- късно коктейл

Предишни теми:
1 , 2

# 1
 • Мнения: 0
СЕДЕМТЕ ОСНОВНИ ПРИНЦИПА НА УСЕЩАНЕ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ1.  Бъдете ентусиазирани.
Припомняйте си всички причини, които са ви накарали да започнете Програмата. Направете си списък. Помнете – вие сами сте направили този избор и ползата ще извлечете именно вие.

2.  Бъдете силни.
Следвайте стриктно изискванията на Програмата. Въздържайте се от друга храна и напитки освен подмладяващата напитка, слабителните чайове и водата. В редки случаи е допустимо диетата да се разнообрази с билков чай или сок от цитрусови плодове, но е добре тя да се спазва възможно най-стриктно.

3. Бъдете практични.
Редовното изпразване на червата е от изключителна важност. Приемайте достатъчно количество вода като добавка към подмладяващата напитка. Това ще помогне до голяма степен изчистващия процес. Използвайте също така слабителен чай и неконцентрирани билкови чайове.

4. Бъдете мъдри.
Останете физически и умствено активни. Продължете със спортните си занимания (но по-внимателно!), отдайте се на любимото си хоби, изследвайте нови хоризонти, запазете радостта си от живота.

5. Бъдете търпеливи.
Постоянствайте и помнете, че след 10 дни всичко ще приключи. Устоявайте на изкушението на обикновената храна и се придържайте към Програмата. Заслужава си!

6. Бъдете внимателни.
Осигурете си плавен преход към нормалния режим на хранене, като внимателно следвате инструкциите ни за приключване на Програмата.

7. Бъдете щастливи.
Запазете радостта си през цялото време. Нека приятелите, които ви обкръжават, я почувстват. Щастието ви ще направи света около вас по-красив.

# 2
 • В голямото море...Живот
 • Мнения: 761
Прекрасно оформление   bouquet
Още не мога да реша какво и как да пия  ooooh!

# 3
 • Мнения: 107
Момичета, пиете ли от сиропа по време на захранването?
В книжката пише да се приема вкус от сиропа препоръчително, но моя свърши, имах само колкото да си подсладя ориза за преходния ден и сега се захранвам без него.

bibiqna_21 аз бях 68кг и за 10 дни свалих 4,5кг, сега се захранвам и продължавам да свалям. Само на сироп бях, но не колкото ми написаха че трябва, а колкото ми се пиеше и не съм чуствала глад. През повечето време даже пиех малко по-малко от препоръчителното, но един ден изпих почти двойно. С всичко това искам да ти кажа да пробваш да пиеш повече от сиропа вместо ябълките, за да може сиропа да деиства най-пълноценно, ако обаче се мъчиш много си хапвай ябълки, не вярвам да попречат много на отслабването, има предостатъчно диети с ябълки:)

# 4
 • Мнения: 0
аз бях 68кг и за 10 дни свалих 4,5кг

a kolko si visoka? zashtoto i az sum okolo no sum 176 ii se stremq kum 59kg.. s mnooogo sport i taka natatuk :]

# 5
 • Мнения: 323
blaithy, поздравления за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet

Аз за сега съм се отказала от гладуването с Мадал Бал, но ви следя.
Успех на всички, много минуси и задържане на постигнатите резултати.  Hug

# 6
 • Мнения: 1 844
Здравейте, момичета!
Купих си Мадал Бал преди известно време, но още си седи в шкафа.. Whistling Смятам обаче скоро да се присъединя към вашите редици, само още мъъъничко мотивация и кураж ми трябва. Laughing
Стискам палци на всички за много минусчета на кантара и пъъълна липса на глад!(последното май ще си остане мечта Mr. Green)

# 7
 • Мнения: 107
alexiaaa 170 см. съм висока и идеално за мен би било 56-57 кг, защото примерно 54 кг изглеждам твърде кльощава.
Аз спорта ще го добавя активно като приключа захранването, за сега само ходя 1-2 пъти седмично на езда.

# 8
 • Мнения: 11
 ooooh! i az si kupih siropa predi izvestno vreme no taka si stoi vse ne moga da se re6a da zapo4na nadqvam se da se stimuliram i az skoro da se pohvalq v nqkolko svalena kilograma. Uspeh na vsi4ki !

# 9
 • Мнения: 63
ще следя темата

# 10
 • Мнения: 185
Привет, момичета!Редовно ви чета и влизам да отбележа и да ви вдъхна кураж,че вече изминаха 67 дни(спрях сиропа на 29 май тази година) и все още поддържам свалените килограми.

# 11
 • Мнения: 0
Здрасти Цвети,
Може ли да кажеш как се захрани след сиропа, колко дена беше на него и колко килограма свали?

# 12
 • Мнения: 0
П.П. Съжалявам за двойния пост, но моля ви, някой да каже - има ли значение с кой точно кленов сироп ще се прави тази диета, защото в магазина до нас има един на "Alnatura" - струва ми се хубав, 250ml излизат 11лв => 1л ще е 44лв вместо 100....

# 13
 • Мнения: 185
Oburkana, за захранването ти отговорих на лични, за да не ми се повтаря поста по няколко пъти в темите.Аз бях на Мадал бал и съм повече от доволна.Не съм имала много кг за сваляне и въпреки това свалих цели 5 кг за 7 дни.Сестра ми и тя успя по този начин да свали 5 кг, а освен това се избави от главоболие(същото се отнася и за мен) и лицето й се изчисти и стана гладко, а си имаше проблеми с кожата от години.

# 14
 • Мнения: 630
И аз се включвам в групата Laughing Започнах преди 3 дена с диетата с плодове, но реших да добавя и Мадал бал. Мисля да правя Испанския вариант.
Стартовите ми килограми са 74, а днес вече съм 71. Не се лъжа - само вода е, но е мотивиращо. Доста отпаднала се чувствам и дано издържа без кафе.
Лек и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт