Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 0
Здравейте,скъпи приятели,
повечето от вас сигурно са запознати със случая на Нати- малко ангелче, което скоро ще навърши 5 год, но за съжаление тежката диагноза ДЦП не му позволява да изживее пълноценно своето детство!! На 28.07.2011 след успешно направен втори курс на лечение Нати и нейната майка се завърнаха от Израел. Подобренията с...а видими и с тях светлината в тунела е още по-близко от преди! Нейната диагноза е много тежка, за това се нуждае от още няколко курса, но шанс за пълното и оздравяване ИМА и този шанс е само и единствено във ВАШИТЕ ръце! Всеки курс е на цена 10 221 Евро , което не включва самолетни билети и престоя на придружителя, сумата е напосилна и за това се обръщаме към всички ВАС -ДОБРИ ХОРА!! За да разберете за какво мечтае това малко ангелче отделете 2 мин и прочетете:

Аз съм Нати, скоро имам рожден ден и ще стана на 5 год...Вече съм доста голяма, но все още не мога да говоря, да ходя, да се храня самичка...Не разбирам защо моите ръчички, краченца и моето мозъче не ме слушат, аз казвам на моите крачета, че не искам повече да стоя в количката, а те не се помръдват...всеки ден се карам на моите ръчички, че не взимат лъжицата, за да се храня сама, но те не разбират от дума...Но сега е лято и вън е толкова хубаво- топло, красиво, огласено , от детските игри...Аз страшно обичам лятото...обичам да стоя на прозореца и да гледам как децата си играят..мога да ги гледам с часове и макар сълзичките да не спират да капят от моите очички, докато ги наблюдавам, аз продължавам да го правя, защото това е единственият начин макар и отдалеч да се докосна до щастието и да разбера какъв би бил моят живот ако бях като тях- здрава. Много ми е тъжничко...много...като гледам как другите тичат, карат колело, ходят на детска градина и пеят песнички...но най- тъжно ми става, когато видя сълзички в очите на мама,татко и батко...те също плачат, защото не искат аз да страдам...как ми се искаше само да можех да им кажа, че много ги обичам и да не губят надежда, защото аз скоро ще се оправя...Макар да не мога да правя много от нещата, които правят другите деца, аз мога да мечтая и да вярвам и не спирам да го правя...Мечтая, че един ден ще порастна голяма , ще отида в първи клас, ще науча азбуката, числата и много песнички ,ще играя навън с децата и вече никога няма да се кача на количката, мечтая , че един ден ще бъда здрава...мечтая и силно вярвам, че има добри хора, които ще ми помогнат в този труден момент и ще ми подадат ръка, вярвам, че тези хора искат аз да оздравя и ще направят всичко възможно за това! Тъй като не мога да благодаря лично на всеки, който ми е помогнал по един или друг начин, аз всяка вечер преди да заспя се моля на Дядо Господ , моля се да закриля и да бди над всички ВАС-добри хора, които сте ми помогнали и не спирате да ми помагате...

"Аз имам простичка мечта
с твоя помощ може да се сбъдне тя,
аз имам простичка мечта
помогни да я осъществя! "

Нека изпратим смс на 17 777 с текст DMS NATALIA или преведем дарени ена банковата сметка : Банка ДСК

IBAN BG09STSA93000018435069
BIC STSABGSF
Наталия Руменова Цветанова

КИН код за Epay: 7025674417
Имейла PayPal: dtsvetanova@dir.bg !!

В нашата facebook страница "Дари надежда на Наталия"  може да намерите допълнителна информация за Нати, снимков материал и документи, удостоверящи нейната диагноза!

# 1
  • Мнения: 74
душичка,вече пуснах смс,надявам се повече  хора да го направят и още по силно се надявам,това а и всички останали дечица с тежки заболявания да се оправят.

# 2
  • София
  • Мнения: 5 752
Има закована тема за детенцето - http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=497627.0

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт