Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 170
Здравейте! Търся отзиви специално за Бунгалата находящи се в с. Шилковци и с. Стойчевци, които са част от Туристически обекти-Перун, гр. Елена, Еленски балкан.
Намерих офертата в интернет и ми се видя доста прилична, но нямам никаква информация, която да ме ориентира дали наистина предложението е добро, дали изнесеното като информация пресъздава действителното положение в което са бунгалата, които всъщност приличат и дори са описани като вили с много добри условия. Моля, ако някой е посещавал тази дестинация и този туристически обект да се включи с мнение по запитването ми, ще съм много благодарна, ако се отзовете. Всяко мнение и всяка информация ще ми е от полза и ще ми помогне да се ориентирам в обстановката. Предварително Ви Благодаря!
Ето, това са линковете към офертата за почивка в Еленския Балкан и по специално в Туристически обекти-Перун:
http://www.perun-elena.bg/index.html
http://www.perun-elena.bg/bungala.html

# 1
  • Мнения: 170
Да подбутна темата, може пък някой да се отзове Flutter Whistling Wink !

# 2
  • Варна
  • Мнения: 169
Съжалявам, че чак сега намирам темата! Чудех се дали да пиша, ама не се сдържах.
Никога не бих повторила. Далеко от Елена, на повече от 12 км. Няма магазин наблизо, има 1 в махалата преди Шилковци, но оттам освен хляб друго не можеш да си купиш, поне така ни посъветва милия продавач. Бунгалата бяха изключително мръсни, в чаршафите имаше паяци, паяжини по стените, миришеше лошо, ходеха навсякъде мравки, бая големи бяха тия добичета, че мъжете ходиха да купуват препарати да ги морим. Дойде някакъв мърляв чичко, хвърли ни ключовете и това беше. Прахме и чистихме един ден, защото нямаше как да си пуснем децата да спят в тези условия. Иначе е напълно самостоятелно. Две стаи и трапезария с кухня. Има телевизор и кабелна. Банята беше долу-горе добре. Навън има градинка с люлка, барбекю. Много тихо, чак плашещо. Ако не беше толкова мръсно, някак си щеше да ми хареса, макар да съм по-социален тип и това спокойствие ми идва в повече.На брега на самия язовир имаше други къщи за гости, изглеждаха доста добре и хотел, които беше пълен. С две думи ако ги предупредите да изчистят както трябва, ако не се притеснявате, че сте на "края на света" може и да ви хареса.

Общи условия

Активация на акаунт