Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 3 авг. 2011, 08:10 ч.

Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 65

  • 34 776
  • 725
  •   1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 1 094









Продукция: Kanal D (Tьrkiye 2008/2010)
Римейк на сериала на TRT от 1975г. "Aşk-ı memnu"
По eдноименния роман на Халит Зия
Серии в оригинал 79













ПО bTV СВЪРШИ И ДАНО ИМА МИР В ТЕМАТА  Praynig Praynig Praynig












АНОНС :



Динамичният сюжет, модерната визия и успешният подбор на актьорите нареждат поредицата сред най-гледаните програми в държавите, в които се излъчва. Звездата от "Перла" и "Двама завинаги" и любимец на българските зрителки Къванч Татлъту се завръща в ефира в тази съвременна история за невъзможната любов и раздялата.

Изпепеляващата любов на Бехлюл (Къванч Татлъту) и Бихтер (Берен Саат) е на път да разруши вековни семейни традиции. Бихтер е красива млада жена, която се опитва да преодолее загубата на баща си, като отстоява ценностите си. Тя е изправена пред безскрупулната си майка в условията на едно рухнало семейство. Чувството, че остава неразбрана от най-близките си може би е на път да бъде преодоляно, когато среща Аднан Зиягил (Селчук Йонтем), в когото припознава сродна душа. Аднан е от буржоазно семейство, богат вдовец с 2 деца - тийнейджърката Нихал и малкия Бюлент. Бихтер свързва живота си с него, въпреки несъгласието на майка си и въпреки голямата разлика във възрастта. Тя чувства, че най-после е намерила спокойствие и разбиране..., докато животът не й поднася драматичен обрат.

Точно когато мисли, че е намерила покой, Бихтер среща Бехлюл – племенник на Аднан. Любовта между двамата млади пламва веднага. Ще бъдат ли достатъчно силни, за да отстояват любовта си? Ще се откажат ли от уредения си живот? Ще преосмислят ли ценностите си? Как една любов може да преобърне живота на цели семейства? Отговорите зрителите ще научат от хитовия сериал "Забраненият плод", от 1 декември, от 20:00 часа по bTV.












В ролите:














Значение на някои имена :


Bihter = много добра
Behlьl = усмихващ се често
Nihal = романтично настроена, весела
Andan = як, здрав
Firdevs = една от райските градини (мисля, че беше шестата)
[/color]
 










Официален сайт на сериала 








Снимки от сериала:














Старите Теми:


ТЕМА 1, ТЕМА 2, ТЕМА 3, ТЕМА 4, ТЕМА 5ТЕМА 6, ТЕМА 7, ТЕМА 8, ТЕМА 9ТЕМА 10ТЕМА 11, ТЕМА 12, ТЕМА 13, ТЕМА 14, ТЕМА 15, ТЕМА 16, ТЕМА 17, ТЕМА 18, ТЕМА 19, ТЕМА 20, ТЕМА 21, ТЕМА 22, ТЕМА 23, ТЕМА 24, ТЕМА 25, ТЕМА 26, ТЕМА 27, ТЕМА 28, ТЕМА 29, ТЕМА 30, ТЕМА 31, ТЕМА 32,ТЕМА 33 , ТЕМА 34 ТЕМА 35 ТЕМА 36 ТЕМА 37 ТЕМА 38 ТЕМА 39 ТЕМА 40 ТЕМА 41 ТЕМА 42 ТЕМА 43 ТЕМА 44 ТЕМА 45 ТЕМА 46 ТЕМА 47 ТЕМА 48 ТЕМА 49 ТЕМА 50 ТЕМА 51 ТЕМА 52 ТЕМА 53 ТЕМА 54 ТЕМА 55 ТЕМА 56 ТЕМА 57 ТЕМА 58 ТЕМА 59 ТЕМА 60 ТЕМА 61 ТЕМА 62 ТЕМА 63 ТЕМА 64



   
     

  Епизодите от Алекс 

  Епизодите в gledaiseriali.com 

  Епизодите в zamundai.com 


   





ВХОД СВОБОДЕН за всякакви мнения и по всяко време от филма - настояще и бъдеще.





Приятни минути в темата       






# 1
  • Мнения: 26
Опааааа! Първа съм,първа съм!  newsm44

Хриси,мерси за новата темичка!  bouquet

Хубав ден!   bouquet

# 2
  • БГ
  • Мнения: 78
·٠• Hrisi•٠· -благодаря ти неуморна си и много търпелива към нас-въпреки всичко....


И една сладурана - за отскок и хъс в новата тема



# 3
  • Мнения: 3 371
Хриси ,  Hug благодаря за новата тема и затова ,че не ни забравяш !  bouquet

Снежка ,   bouquet!

Днес е международният ден на динята ! Хайде , нека да започнем с едно разхлаждащо удоволствие ! Hug
 "Когато хората опитат вкусът на динята , разбират с какво се хранят ангелите ! "- Марк Твен







# 4
  • Мнения: 3 371
И така , да се запознаем по отблизо с Ченит Йоздер или Burçin Oraloğlu ! Peace





# 5
  • Мнения: 3 371
Роден е на 10.12. 1941 год. в Истанбул .

Filmography
Hide Show Actor (9 titles)
2009-2010 Ask-i memnu (TV series)
Çetin / Çetin Özder
– Finale (2010) … Çetin
– Episode #2.40 (2010) … Çetin
– Episode #2.39 (2010) … Çetin
– Episode #2.38 (2010) … Çetin
– Episode #2.37 (2010) … Çetin
See all 24 episodes »
 2007 Daglar delisi (TV series)
Çatak Bey
 2007 Sila (TV series)
Kenan
– Episode #2.38 (2007) … Kenan
 1983 Üç Istanbul (TV mini-series)
Adnan
 1968 Kader

 1965 Seker gibi kizlar

 1965 Sevgili ögretmenim

 1964 Döner ayna

 1964 Soför Nebahat ve kizi

 

# 6
# 7
# 8
  • Мнения: 2 534
gospojata-     bouquet   bouquet   bouquet Голямо БЛАГОДАРЯ за това, че внасяш живот и поддържаш темата.Винаги актуална информация, снимки, музика и коментари-като неуморна пчелица си.Струва си човек да влезе само заради теб в темата!  Hug
А във вторатата снимка , която си поместила съм направо влюбена-  Heart Eyes Heart Eyes Laughing-по-сладурско нещо не съм виждала скоро!   bouquet

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 11:58 от biskit

# 9
  • Мнения: 0
Роден е на 10.12. 1941 год. в Истанбул .

Filmography
Hide Show Actor (9 titles)
2009-2010 Ask-i memnu (TV series)
Çetin / Çetin Özder
– Finale (2010) … Çetin
– Episode #2.40 (2010) … Çetin
– Episode #2.39 (2010) … Çetin
– Episode #2.38 (2010) … Çetin
– Episode #2.37 (2010) … Çetin
See all 24 episodes »
 2007 Daglar delisi (TV series)
Çatak Bey
 2007 Sila (TV series)
Kenan
– Episode #2.38 (2007) … Kenan
 1983 Üç Istanbul (TV mini-series)
Adnan
 1968 Kader

 1965 Seker gibi kizlar

 1965 Sevgili ögretmenim

 1964 Döner ayna

 1964 Soför Nebahat ve kizi

 

Това е от IMDB, нали? И аз досега "бях там", за съжаление май няма много информация, на български пък хич няма Thinking

# 10
  • БГ
  • Мнения: 78


В турския и-вей в момента продават този филм с участието на Бурчин

# 11
  • Мнения: 3 371
snn ,  Hug от там е , да ! Наистина няма много информация , а той явно има доста богата филмова кариера !

 biskit ,  Hug Много ти благодаря , трогна ме !  bouquet






# 12
# 13
# 14
  • Варна
  • Мнения: 2 168
Записвам се  Hug.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт